Sevgiliyle günlük ev tutma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Airbnb ya da booking den yorumları/ geçmiş deneyimleri referans alarak kalacak yerleri değerlendirmeniz mümkün. F/p oranına bakarak uygun bir yerde konaklayabilirsinz. Yetişkin insanların özel hayatları da ,sorumluluklarını üstlenecek kadar yetişkin olabildikleri sürece, üçüncü şahışları zerre ilgilendirmez.

Günlük ev değil de, adam akıllı bi otelde kalın bence. Hem otelde daha fazla aktivite yapma imkanınız olur.

Hiç bi zaman bu ''günlük ev tutma'' mevzusuna sıcak yaklaşmadım. Adı bile irrite edici. Eğer amacınız sadece beraber başbaşa zaman geçirmekse, birbirinizi tanımaksa birinizden birinin evi o gün boşsa onun evine gidin bence. Yani sanki ortada bir amaç var da onun için tutuluyor gibi sanki: ''Günlük ev'' Zaten günümüzde çoğunlukla bazı ''ihtiyaçlar'' için bu olaya girişiliyor gözlemlediğim kadarıyla.

bir yasima daha girdik ne kadar kotulesmis bu dunya

En iyisi bir otele gidin amaç belli zaten boşuna günlük evle falan uğraşmayın.otel daha güvenli ve temiz.işinizi görüp gidersiniz.

Sakiniz ya şeyyapma
Böyle cevabını peşin bildiğiniz soruları yöneltmeniz var ya,evlere şenlik.
Sözlük için araştırma mı yapıyorsun nedir,2013 üyeliği,19 mesaj
Neyse geç kalmışsın tutmayayım seni

Sözlük için derken ? Hayır merakımdan sordum . Evet 19 mesaj çünkü bana burası çok kullanışlı gelmiyor . Bunun için de ayrı bir konu açıçam .

Sevgilim değil feriştahi gelse gidip kalmam evlerde ayol o ne öyle?
Bu nasil bir yokluktur?
Dışarda da sarılır,öper bir şekilde.
Günlük ev neden? (Iyyygggg)
"Sovgolom rohot olmok ocon yokso oklono bosko bosoy golmoson" derse dee inanmayin emin olun "sevecek!" :))

Yaa biraz daha fazla ver otele git. Ben gunluk kiralik evlere asla gitmem yere bile basamam iğrenirim. O koltuga nasil oturacaksin, o yastiga nasil basini koyacaksin iiiyy düşünmesi bile midemi kaldırdı

Sevgiliyle günlük ev tutmak ne ya. Cinsellik değilse, ceviz oynamaya gitceksiniz herhalde.
Iyi gidin, gidinde sonra buraya konu açın, sevgilimin elinde uygunsuz görüntülerimiz var diye. Tehdit ediyor beni dersiniz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…