Sevgiliyle izlenecek romantik filmler

Şu sınav maratonum bitsin benim için de güzel bir arşiv oldu burası Romantik ve Romantik komedilere bayılıyorum..

Hazır aklıma gelmişken Cennet gibi çok güzel bir Romantik komedi..Yer yer güldürüp,yer yer duygulandıran bir film :)

Eki Görüntüle 178151

Konu :
San Fransisco'da bir apartman dairesi kiralayan David oraya taşınmıştır. Oda arkadaşı istemeyen David'in karşısına Elizabeth isimli kız çıkar ve ortalık karışır. Oturduğu yerin kendi evi olduğunu iddia eden Elizabeth sonra birden ortadan kaybolur...

Bu filmi bende izledim güzeldi :)

Şu sınav maratonum bitsin benim için de güzel bir arşiv oldu burası Romantik ve Romantik komedilere bayılıyorum..

Hazır aklıma gelmişken Cennet gibi çok güzel bir Romantik komedi..Yer yer güldürüp,yer yer duygulandıran bir film :)

Eki Görüntüle 178151

Konu :
San Fransisco'da bir apartman dairesi kiralayan David oraya taşınmıştır. Oda arkadaşı istemeyen David'in karşısına Elizabeth isimli kız çıkar ve ortalık karışır. Oturduğu yerin kendi evi olduğunu iddia eden Elizabeth sonra birden ortadan kaybolur...

en bayıldığım romantik komedilerden:69:

sweet november
wicker park
the notebook
tristen and isolde

bunalrı severek izledim aklıma gelenler bunlar..

Evet evet Aşk tesadüfleri sever de Türk filmleri arasından ilk defa beğendiğim bir yapıt, mutlaka kaçırılmaması gereken bir film..

İncir reçeli filminin ise beğenicisi olabildiğince çok ve bende bundan etkilenerek geçen gün filmi seyrettim ama anlatıldığı kadar hoş bir etki bırakmadı bende.. Melike Güner'in oyunculuğunu beğenmedim ama filmde kullandığı replikler,sözler harikuladeydi.Sezai Paracıkoğlu oyunculuk mükemmel,ses mükemmel hatta o Duman adlı şarkısında resmen bittim :52: Bir bütün olarak filmi ele alınca film sıradan ama sözler çok etkileyiciydi..

a moment to remember :((( çok acıklı izleyen tüm erkekler ağlıyor:43:
tesadüfler ve inatçılıkla başlayan güzel bir hikaye..
Önce romantik ve esprili, sonra ise trajik havaya kapılacaksınız.
2004 yapımı eski bir film olmasına rağmen çok güzel.Genelde izlediğim bir filmi tekrar izlemem, ama bu filmi izlemek isteyenle birlikte oturup izledim. Bunu bir de Cem Yılmaz’ ı izlerken yapmıştım:) Ama sadece ilk izlememizde değil, her izlemenizde ağlatabiliritesi aynı
Ayrıca bu filmden sonra Korelilerin filmleri daha çok hoşuma gitmeye başladı. Konuşmaları çok eğlenceli geliyor bana.
İzleyin, kaçırmayın derim.

not:seni seviyorum

bu flim hem romantik hem duygusal. izlemişsinizdir belki.

İzlediğim ve beğendiğim nadir romantik filmlerden biridir. Normalde hep korku-gerilim-macera filmleri izlerim ama bu film gerçekten harikaydı. İzlerken ağlamıştım, çok etkilenmiştim.. :26:

500days of summer
erkekler begenmiyor bu filmi genlde konusundan dolayi tahminim
ama izledigim nadir guzel filmlerden ki haftada en azi3 film izlerim

Yüzbaşı Korellinin Mandoliniii :16:

one day de olabilir :)

Fanaa
$fanaa_film_big.webp
Ghajini
$ghajini4.webp
İkisi de hint filmi ikisi de çok çok güzel özellikle Fanaa
Ancak ön yargılı olmamamınızı tavsiye ederim filmler biraz uzun ve başta sıkıcı gelebilir, ama sonuna kadar mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız

Back
X