• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle para meselesi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_Feslegen_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
135
92
48
İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.

İlk başlarda evet borç olarak geçti mevzu,
Tabiki hani bi ilişkide borç konusu saçma bana göre ama,
Maaş degilde günlük alıyor.
Sabit işi var mi? Yevmiye ile calisiyosa böyle zaman zaman maddi sikintisi olabilir ilerde, bunu göz önünde bulundurup gir ciddi bi yola.

Benim gözümde yerlere düşer açıkçası. Düzgün bir erkek hayatındaki kadından para istememeli, ailesinden ister arkadaşından borç alır sevgilisini son seçenerek olarak düşünür. Ben olsam rahatsız olurdum zaten de vermezdim ayrılınca o paralar geri gelmiyor.
İnan parasında degilim,
Geride istemem zaten bi ayrılık olursa,
Ama bi şekilde bu durum beni huzursuz etmeye başladı,
Bu yüzden mi seviyo diye düşünmeye başladım.

Fikirleriniz önemli arkadaşlar yani nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum,
Bişeyde diyemiyorum.
Adam bir baltaya sap olamayacak belli, yoluna bak bence. İlla devam edicem diyorsan da sıkışığım de, param yok de hatta borcunu öder misin de. De yani. Annesinden babasından kardeşinden arkadaşından alsın benden değil. İlişki içerisinde oldugum adam anında oyundısı olur gözümde bu durumda.

İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Önce konuyu biraz açarsan . Daha net olabiliriz:rapci::KK55:

Kendim zaten zar zor duruyorum ayakta böyle olunca zaten bi adım daha atasım gelmiyo
Niyeyse böyle konularda pollyanna olamam, sevgiliden para istemesek sevimsiz geliyo bana. Zorunlu ihtiyacları için borc istemek yerine illaki bir iş bulur harclığımı çıkartırım. Bir daha isterse aileme gönderim vs gibi bir bahane ile kabul etme bi dene ölç bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X