• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle para meselesi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altı aylık flortte para mevzusu çok garip gerçekten.ben ne bir beklenti içine girerdim ne de benden para isteyecek yüzü verirdim.
Ben aslında destek amaçlı sadece 1 sefere mahsus yardımcı olurum diye düşünmüştüm ama öyle olmadı sevincede hayır diyemiyo insan

Niyeyse böyle konularda pollyanna olamam, sevgiliden para istemesek sevimsiz geliyo bana. Zorunlu ihtiyacları için borc istemek yerine illaki bir iş bulur harclığımı çıkartırım. Bir daha isterse aileme gönderim vs gibi bir bahane ile kabul etme bi dene ölç bakalım.
Deniycem teşekkür ederim.

Kadın erkek fark etmez ilişkide birinin diğerine maddi anlamda yük olması cok cirkin bir durum bence. Paraya ihtiyacım olursa en son seceneğim sevgilim olur. Yani bana tuhaf geliyor burada da her okuduğumda sasırıyorum, iliskilerde borc ve para mevzusu gecmemeli bana kalırsa. Büyük konusmak istemiyorum ama benden para isteyen erkekten soğurdum.

Bu sevginin altında menfaat varmıdır ?
Nasıl anlayabilirim bunu,
Nasıl bi yol izlemem gerekiyo yardımcı olun lütfen 🙏🏻

Merak ettiklerinizi sorarsanız şimdi baştan sona yazsam 2 sayfa sürer :)
Yazz biz alışkınız ya. Etme iki cümleyle bitirmişsinz olmaz . Şimdi bir yazman lazım ki ne okudum ben ya. Bana ne okuttunuz öyle diye isyan etmeliyiz. Biz buna alışkınız lütfen:rolleyes: öncelikle. Kimdir necidir kimlerdendir. Ne zamandır işsiz. Ne kadarlık beraberlik. Nerede tanıştınız. İlk ne kadar borç aldı. Aynı evde mi kalıyorsunuz ya da cinsel ilişki var mı. Ve sonra ne kadarlık borçlardan bahsediyorsunuz. Ara ara mutlaka ödiycem sen birtanesin ayağıda yapıyorum. Aldığı paraya söylediğihden çok farklı bir şey için kullandığını sezdiıiniz ve yahut. Sezinlediğiniz ya da size söylemeyi unuttum ayağı yaptığı oldumu. Sorusu olan arkadaşlar :KK62::halay:evet gönder bakalım bekliyoruz. :kk77:

Yazz biz alışkınız ya. Etme iki cümleyle bitirmişsinz olmaz . Şimdi bir yazman lazım ki ne okudum ben ya. Bana ne okuttunuz öyle diye isyan etmeliyiz. Biz buna alışkınız lütfen:rolleyes: öncelikle. Kimdir necidir kimlerdendir. Ne zamandır işsiz. Ne kadarlık beraberlik. Nerede tanıştınız. İlk ne kadar borç aldı. Aynı evde mi kalıyorsunuz ya da cinsel ilişki var mı. Ve sonra ne kadarlık borçlardan bahsediyorsunuz. Ara ara mutlaka ödiycem sen birtanesin ayağıda yapıyorum. Aldığı paraya söylediğihden çok farklı bir şey için kullandığını sezdiıiniz ve yahut. Sezinlediğiniz ya da size söylemeyi unuttum ayağı yaptığı oldumu. Sorusu olan arkadaşlar :KK62::halay:evet gönder bakalım bekliyoruz. :kk77:
Ay beynim yandı :)
Bi kaç ay işsizdi,
Şuan çalışıyor,
Başka birşeye harcadıgını sezmedim,
İstedikten sonra biraz mahçup oldugunu falan söylüyo öyle..

Ay beynim yandı :)
Bi kaç ay işsizdi,
Şuan çalışıyor,
Başka birşeye harcadıgını sezmedim,
İstedikten sonra biraz mahçup oldugunu falan söylüyo öyle..
Şuan çalışıyor ama hala alıyor hımmm garip. Sakız parası falan mı bacıım biraz açsan çatlıcammm aaaaa baştan anlat ya da soruları cevapla bakem.

Şuan çalışıyor ama hala alıyor hımmm garip. Sakız parası falan mı bacıım biraz açsan çatlıcammm aaaaa baştan anlat ya da soruları cevapla bakem.
Kıyafet için falan,
Dedim ya kişisel ihtiyaç diye :D

Ben aslında destek amaçlı sadece 1 sefere mahsus yardımcı olurum diye düşünmüştüm ama öyle olmadı sevincede hayır diyemiyo insan
Ben hayır demeyi kırk yaşına yanasinca öğrendim.geri dönüşü olmayan fedakarlıklar sadece sizden götürür.
Adam karakteri konusunda koca bir ipucu vermiş görmek isterseniz

Bu sevginin altında menfaat varmıdır ?
Nasıl anlayabilirim bunu,
Nasıl bi yol izlemem gerekiyo yardımcı olun lütfen 🙏🏻
Cevap basit, istedikçe hayır diyeceksiniz,borcum var aileme verdim ,daha sonra yalandan ara ara çok sıkıştım bu ayı nasıl anlatırım diyeceksiniz.Para için sizinleyse zaten uzaklaşır hissedersiniz.Asla bir daha ilişkilerinizde para isteyen adamla olmayın, ihtiyacı olan adam, arkadaşlarından,ailesinden ister, sevgilisinden değil.Unutmayin......

İhtiyaç başka istek başka.
Yevmiyeli çalışıyordur üç gündür, faturasını ödeyemez henüz o kadar kazanmamıştır anlarım.
Ama atıyorum günde 100 lira yevmiyesi varken sigara parası, oyun kolu parası istiyorsa o başka.

Ki normalde gururlu ve kullanmayan bir erkek ya ıkına sıkıla BORÇ ister ya da derdini anlatır sen zorla verirsin.
Bence 'Artık çalışıyorsun hayatım biriktir al sen, ben de bizim için birikim yapayım ya da artık çalışıyorsun canım maalesef bir süredir ikimizi idare etmekten bazı borçlarkmı kapatamadım ona yöneleyim.' De. Senden uzaklaşırsa anla ki para için seninle.
Üzgünüm ama bu böyle.
He ben de kullanıldım ordan biliyorum.

Kıyafet için falan,
Dedim ya kişisel ihtiyaç diye :D

Sevgilimden kiyafet parasi istemem için totomun acikta filan kalmış olmasi ve başka hiç kimsemin olmamasi lazim. 😁
Bu kişinin mahcup oldugunu filan asla dusunmuyorum, mahcup olacak biri kilik kiyafet ozel harcamaya sizden para isteyemezdi mumkun değil. Yedirmeyin paranizi

İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Normal değil, hazır yemeye alışan erkek iflah olmaz...verdiklerinizi de hemen geri isteyin. Lütfen böyle saçma sapan gurur yapmayın kendi paranızı isterken. Kaç yaşında insan, değişmeyeceği için ayrılın derim

İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.

Ayy benim de kaç yıllık ilişkimdi aynısını yapardı sonra çalıştığı otelin patronunun kızıyla aldattı beni.😄 Yedirme kuzucum paranı değmez hiçbirine.

Erkek ilk para istediği anda terket. Kaç kadın dolandırıldı böyle böyle, Netflix te Tınder Avcısı’nı izle, erkeklere bir kuruş bile verme.
Ya nerde o eski erkekler diyorum, eskiden erkek adam gururlu olurdu, ölse kadınından para istemezdi, şimdiki gençler bir acayip olmuş, erkekler kadın rolünde, kadınlar erkek rolünde olmuş. Şimdiden sana muhtaç adam, ilerde eve çocuklara nasıl bakacak? Sen hamile kalıp çalışamadığında ne yapacaksın ilerde? Güçlü adam seç çocuklarına baba seç, sana muhtaç olan adam güçlü müdür? Para isteyeni terket.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X