• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle para meselesi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Yarım sene diyince ilişki ciddi görünmüyor🙈 şaka bir yana altı üstü 6 aydır hayatında olan bir adam için paranı heba etme. Onuru olan bir erkek bu hareketi asla yapmaz, ciddi de düşünme bu adamla, ömür boyu yük olur sırtında

İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Normal değil.Bir insan normalde borç istemeye çekinir hani yüzü kızarır eşinden dostundan isterken ,sevgiliden istemek daha hicap duyulacak birşey.Bu kadar rahat istemesi garip

Kendim zaten zar zor duruyorum ayakta böyle olunca zaten bi adım daha atasım gelmiyo
Zaten 6 aydir berabirsiniz.kaç ay issizdi? Bu arada yardım ettin. Işe girdi yine yardım bekliyor.ben olsam vermem sonuçta para kazanıyor.sıkışırsa annesi babası yok mu onlardan alsın kuzeni,amca, dayı vs onlardan istesin.yakında kredi de çek der.ayrilin

Okul yeni bittiginde esimden once ben ise girmistim . Esim kpss ye hazirlaniyordu.
Buluştugumuzda arada yemek paralarini ben zorla oderdim .
Odetmezdi .

Beni bu durum soğuturdu acikcasi. Gerekirse ek is yapmali yinede istememeli. Hem de kıyafet icin .
Bir iki kartımi unuttum , nakit yok de . Anlar heralde . Zaten anlamiyorsa o da sorun 🤨

Ay beynim yandı :)
Bi kaç ay işsizdi,
Şuan çalışıyor,
Başka birşeye harcadıgını sezmedim,
İstedikten sonra biraz mahçup oldugunu falan söylüyo öyle..
Yalan düzgün bir erkek asla sevgilisinden para istemez.Herkes uzak dur demis sen olayi baska açıdan görmeye çalışma .Ben olsam çoktan sogumustum.Ama devam edeceksen kendine bir borç uydur ve kuruş verme.

İnan parasında degilim,
Geride istemem zaten bi ayrılık olursa,
Ama bi şekilde bu durum beni huzursuz etmeye başladı,
Bu yüzden mi seviyo diye düşünmeye başladım.
Sizi huzursuz ediyorsa, bu durum rahatsız edecek boyuta gelmiş demektir. İstediği zaman bir kere veriyorsanız 3 kere vermeyin en sonunda hiç vermeyin. İhtiyaç olduğunu düşünmüyorum alışmış sizden para almaya

Evlenene kadar paralar ayrıdır benim gözümde. Borç verdiğiniz paraları geri isteyin bir daha da vermeyin bu ne canım annesi var babası var gitsin onlardan istesin.

Yarım sene yani 6 ayda ciddi ilişki olmaz ki ayrıca, siz daha tanıma aşamasındasınız aman dikkatli olun lütfen iyice ölçün biçin karakterini.

İlk başlarda evet borç olarak geçti mevzu,
Tabiki hani bi ilişkide borç konusu saçma bana göre ama,
Maaş degilde günlük alıyor.
Üstünde nakit taşıma, banka kartlarından bile alışveriş yapılıyor artık. Ayrıca ailesiyle falan yaşıyorsa o para cebine kalıyordur, yevmiye de aylık da olsa yeter. Yerinde olsam sepetlerim, kk tecrübeme göre böyle başlayan hikayeler iyi bitmiyor. Parazit ruhlu olması muhtemel

Sevgiliyken yemeğe gittiğimizde (kredi kartı kullanmaz kendisi) parası eksikti ben vereyim dediğim de olmaz diye diretmişti. Bu tutumu sadece bana karşı değil akraba olsun olmasın kadın veya erkek kimseye hesap ödetmek, nakit ihtiyacı için borç istemek ona göre değil, gerekirse kredi çeker kimseye bir şey demez kendisi.
Sevgiliden borç istenebilir tabi ki ama zorunlu acil bir şey olur karşı tarafın durumu iyidir müsaittir öyle. Hoş bu durum da bile sakıncalı gerçekten iyi tanımak lazım yanlış anlayabilir, uzaklaşabilir...vs vs. Yalnız sizin sorununuz sadece sevgilinizin borç veya değil sizden para alması değil aynı zaman da ayağını yorganına göre uzatmayı bilmemesi aldığı gündelik bile olsa hesabını kitabını yapabilmeli.

Menfaat ilişkisi olup olmadığını bir daha ki sefere para istediğinde ailem istedi onlara yolladım diyerek ya da zorunlu bir ödemeniz varmışta nakte sıkışmışsınız gibi ondan para istemeden sadece laf arasında söylüyormuşsunuz gibi davranarak öğrenebilirsiniz olmadı direk verdiğiniz paralara ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Muhtemelen çirkeflik yapacak ya da salak saçma bir savunmaya girecek ama umarım ben yanılıyorumdur. Çünkü böyle bir süne zararlısı tanıdım vakti zamanında bana bahar şenliklerinde 3 bilete mâl oldu kendisi.
Not: Lütfen para konusunda daha dikkatli olun malûm programlarda bu konuyla ilgili çok haber çıkıyor.

Ay beynim yandı :)
Bi kaç ay işsizdi,
Şuan çalışıyor,
Başka birşeye harcadıgını sezmedim,
İstedikten sonra biraz mahçup oldugunu falan söylüyo öyle..
O sana böyle şeyler alıyor mu ya da parayı bir sefer bile olsa geri ödedi mi

yarım senedir yazınca daha uzun süredir birlikteymiş havasımı oluyor ,
6 aydır birliktesin

6 ay az gibi geliyor kulağa, ama yarım sene daha dolu böyle altı dolu yani kodoman gibi oluyor :KK70:

kendi yaş grubu bunu yer ama biz değil :halay:

Konu şuan gerçekten bumu ya ?
Kendi yaş grubu derken sizden büyügümdür belkide,
Öyle daha fazlaymış gibi görünsün diye öyle yazmadım,
Daha çok düşünün İstesem 10 sene yazardım,
Dertlere yardımcı olun,
Boş şeylere degil…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X