- 15 Nisan 2014
- 1.714
- 737
- 323
- Konu Sahibi LaVieEnRose12
-
Konu sahibi ben değilimBen de esimle sevgiligken gitmistim. Herseyi o karsiladi asla benden almaz zorlasam da. Hatta yirtdisina falan da gittik sevgiliyken ve hep o oder. Birak o odesin tabi iliski ciddiyse. Degilse gitme zaten
İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Not: Ailemin haberi var. İzinleri de var.
part time bir işe ihtiyacım var aslında... eğer arkadaşınızın personel ihtiyacı varsa bende görüşebilir miyim..Cok lüks bir tatil yapmak zorunda misin?
Ben cok ucuza ama cidden cok cok ucuza harika tatiller yapiyorum (cadirim var) ama cadirim olmadigi zamanlar da ekonomik tatiller yapardim. 5 yildizli otele gecelik yuz euro odeyecegine olimpos'ta salinas var mesela,hem havuzlu hem sabah aksam misss gibi yemekli. Bungalovlarda gecelik 30 liraya kalabilirsin.
Ben de tatil icin birkac aylik kazandigi parayi verenleri hic anlamam...
ayrica hangu sehirdesin bilmem ama part time calisirsan gunde ortalama 80 liraya pek cok is var, hele su yaz doneminde... Oralarda calisabilirsin, hatta istanbuldaysan sana organizator bir arkadasimin numarasini vereyim...boylece yurt disi icin de para biriktirirsin.
Ben de gecen yaz avrupaya gittim,kendi isimin yaninda parttimelerdan kazandigim üçle beşle, tapas yerine ton baligi yiye yiye,gayet de ekonomik pasalar gibi gezdim geldim:) insan istese herseyi yapar
Sakin gitmemezlik etme tatile!
Cok lüks bir tatil yapmak zorunda misin?
Ben cok ucuza ama cidden cok cok ucuza harika tatiller yapiyorum (cadirim var) ama cadirim olmadigi zamanlar da ekonomik tatiller yapardim. 5 yildizli otele gecelik yuz euro odeyecegine olimpos'ta salinas var mesela,hem havuzlu hem sabah aksam misss gibi yemekli. Bungalovlarda gecelik 30 liraya kalabilirsin.
Ben de tatil icin birkac aylik kazandigi parayi verenleri hic anlamam...
ayrica hangu sehirdesin bilmem ama part time calisirsan gunde ortalama 80 liraya pek cok is var, hele su yaz doneminde... Oralarda calisabilirsin, hatta istanbuldaysan sana organizator bir arkadasimin numarasini vereyim...boylece yurt disi icin de para biriktirirsin.
Ben de gecen yaz avrupaya gittim,kendi isimin yaninda parttimelerdan kazandigim üçle beşle, tapas yerine ton baligi yiye yiye,gayet de ekonomik pasalar gibi gezdim geldim:) insan istese herseyi yapar
Sakin gitmemezlik etme tatile!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?