Sevgiliyle tatil

Gitmek istiyorsanız erkek arkadaşınız karşılasın çünkü öğrencisiniz, öğrenciye hesap bile ödetilmez, ailenin de rızası varsa sorun yok bence.

İyi niyetle yorum yapan herkese atar yapacaksan, burada konu açmayacak basıp gideceksin arkadaş. Bu ne ya senle mi uğraşcaz! Tövbe Estağfurullah...

Sevgilin ödeyebilir. Ben de sevgilimle 2 gün termal otele gitmiştim baş başa. O ödemişti hiç de sorun olmadı yani paragöz görmedi beni. İyi ki gitmişim ilk kez orada tanıdım kendisini. Bence ciddi olduğunu, gelecekte de birlikte olacağını inanıyorsan onunla birlikte gitmelisin :) Sonradan azar azar ödeyebilirsin gurur yapacaksan. Ama ben yapmadım

Bence çok sikintili bir durum yoksa git, otel parasını bırak ödemek istiyorsa sevgilin ödesin sen ona mesela sana düşenin yarısını ödemeyi teklif et. Ne de olsa çalışmadığını biliyor değil mi... Bence onu da kabul etmeyecektir ama ver.

Ama ilk tatilinizi ve bence her tatilinizi de başbaşa yapsaniz daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Gitmeyin bence ..sonuçta idealleriniz bir tatilden daha önemli değildir herhalde üstelik sorun bence parada değil eşiniz değil sonuçta doğru bulmuyorum ama tabi karar sizin saygı duyarım...

Vavv erkek arkadasinla tatile ailen izin veriyor haa ! Beni sakin yanlis anlamayin lutfen ama eskiden turk aile kulturu denilen bir sey vardi bu yuzden aileler musade etmezdi boyle seylere o sebeple sasirdim neyse gotmek istiyorsan git o zaman canim madem herkes razi. Ama egitimin icin biriktirdigin parayi kullanms cunku EGİTİM SART!

Ben de esimle sevgiligken gitmistim. Herseyi o karsiladi asla benden almaz zorlasam da. Hatta yirtdisina falan da gittik sevgiliyken ve hep o oder. Birak o odesin tabi iliski ciddiyse. Degilse gitme zaten
Konu sahibi ben değilim

Ben sewgılıyken 2 kete gıtmıstım tatıle masrafları beraber cekmıstık ama ıkımızde calısıyırduk senın durumun bıraz farklı öğrencı oldugun ıcın erkek arkadasın karsılasa yarın bı hçgun ayrılırsan basına kakabılır sen versen öğrencısın nıhayetınde bence ailenden ıste

Cok lüks bir tatil yapmak zorunda misin?
Ben cok ucuza ama cidden cok cok ucuza harika tatiller yapiyorum (cadirim var) ama cadirim olmadigi zamanlar da ekonomik tatiller yapardim. 5 yildizli otele gecelik yuz euro odeyecegine olimpos'ta salinas var mesela,hem havuzlu hem sabah aksam misss gibi yemekli. Bungalovlarda gecelik 30 liraya kalabilirsin.
Ben de tatil icin birkac aylik kazandigi parayi verenleri hic anlamam...
ayrica hangu sehirdesin bilmem ama part time calisirsan gunde ortalama 80 liraya pek cok is var, hele su yaz doneminde... Oralarda calisabilirsin, hatta istanbuldaysan sana organizator bir arkadasimin numarasini vereyim...boylece yurt disi icin de para biriktirirsin.
Ben de gecen yaz avrupaya gittim,kendi isimin yaninda parttimelerdan kazandigim üçle beşle, tapas yerine ton baligi yiye yiye,gayet de ekonomik pasalar gibi gezdim geldim:) insan istese herseyi yapar
Sakin gitmemezlik etme tatile!

Gitmek ya da gitmemek senin bileceğin iş, tek abla tavsiyem yurtdışı hayalinden vazgeçme.
Ben üniversitede yurtdışında 1 sene kalma imkanım olduğu için yabancı şirkette çok iyi şartlarda başladım. Ve aradan seneler geçti ama onların hayatını bakış açılarını öğrendiğim için diğerlerinden bir adım öndeyim.
Lütfen hayallerinden vazgeçme

bence yurt dışı parandan karşıla, seneye kadar biraz kemer sıkıp yine biriktirebilirsin bence
ya da sevgiliye izin ver ama kendini iyi hissetmeyeceksen kesinlikle borç olacağını, yavaş yavaş ödeyeceğini söyle
bence gidin gezin eğlenin gençken

Valla neden kışın sizi sıkıntıya sokuyor orayı anlayamadım. Bide ben kesin giderdim ama şu var ilişkim çok uzun süreli. Erkek arkadaşım neyi karşılayabileceğimi bilir. O yüzden bana otel parasının lafını yapmazdı ama giderken yeme içme ve yakıt masraflarını da ben alırdım üzerime. Yani bu yaz yapacağımız şey de bu zaten gerçi He ama sebebi şu ben bu adama güveniyorum geleceğimi düşünüyorum. Kısa süreli bir ilişkide bende otel paramı ödetmezdim sanırım

Kendi paramı kullanır sonrasında biraz kemer sıkardım.
Sevgiliyle tatil çok daha keyifli olur.
Sevgili olduğumuz dönemde gittiğim tatil bambaşkaydı, evlenince daha farklı.
O parayı bul, keyfine bak

yurtdışı parasından kısardım, arkadaşlarım ve sevgilimle olan tatili kaçırmak istemezdim ama yurtdışı işini de ne yapar ne eder hallederdim yani 2 yere de para bulmaya çalışırdım bide aileye duygu sömürüsü yapardım biraz para koparmak için

part time bir işe ihtiyacım var aslında... eğer arkadaşınızın personel ihtiyacı varsa bende görüşebilir miyim..

Ege için önerileriniz var mı? Salinasa baktım çok beğendim ancak uzak kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…