- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi LaVieEnRose12
-
ah ah bu gozler neler gordu bu kulaklar ne yalanlar duydu uni zamaninda aileler izin vermiyordu da ne oluyordu cevremdeki herkes o kadar guzel yalanına kılıf uydurup istediklerini yapiyorlardiki aileside kizlari okuldan eve evden okula saniyordu anlamiyorum bu mantigi ailesi biliyor ne kadar guzel.Birsey olsa kizini nerede bulacagini bilir bu yeter yani.Birde bu sitede ki ahlak bekcileri yok mu amaninn sözüm meclisten dışarı onlara bu fırsatlar verilse kim bilir neler yaparlardiailenin bilmesine tepki gosterenler var da bilmesi değil bilmemesi anormal. offf o üniversite zamanlarında ailesine korkusundan saat 11 de yatıyorum diyenler makyajini sacini yapıp gecelere akardi. aile dedigin her şeyi bilmeye musait olmali ki Allah korusun bir sey olsa enn son kızım suradaydi su kisilerle diye bilmis olmasi lazim.
Ben katılmıyorum kızzzz gereksiz değil gerekli gurur bence:)
Yani yani paramı ödetip kendimi muhtaç durumuna düşürmezdim, kimseye minnet edemem ben. Bana para yiyen taraf olmak çok yanlış çok onur kırıcı geliyor
Yarın öbür gün ayrılırlarsa ya da kavga ederlerse yüze vurulan ilk konu bu olur. Adı da senin tatil paranı bile verdim yedirdim içirdim sen nankörlük ediyorsun olur. Hiç hoş bir durum değil.
Öte yandan adamın ödemeyi teklif etmesini doğru buluyorum. Ben çalışıyorum sen öğrencisin ben ödeyeyim olması gereken ve hoş bir yaklaşım:)
Sonuç olarak teklif doğru ama kabul etmek çok da doğru değil:)
çok güzel ozetlediniz insallah okur gerekli kisiler:)))ah ah bu gozler neler gordu bu kulaklar ne yalanlar duydu uni zamaninda aileler izin vermiyordu da ne oluyordu cevremdeki herkes o kadar guzel yalanına kılıf uydurup istediklerini yapiyorlardiki aileside kizlari okuldan eve evden okula saniyordu anlamiyorum bu mantigi ailesi biliyor ne kadar guzel.Birsey olsa kizini nerede bulacagini bilir bu yeter yani.Birde bu sitede ki ahlak bekcileri yok mu amaninn sözüm meclisten dışarı onlara bu fırsatlar verilse kim bilir neler yaparlardi
Yuzune vuracağını dusundugun biriyse zaten iliski olmasın. O guvensizlikle iş yürür mü. Adamlar ugruna para harcadiklari emek verdikleri kadinlari daha cok tutarlar ha. Sen parani harcadiginla kalirsin gurur yaptiginla kalirsin. Biraz kiymetli takilmakta fayda var :) eskiden ben de daha gururluydum da zamanla bi halta yaramadigini gordum. Erkekler cidden kendilerine muhtaç kadinlara bayiliolar ya. Muhtac rolu kesmek de zor degil koyverin :)
Bu makul olabilir. Tatil parası kadar zorlamaz sizi sanıyorum,hemde tamamını erkek arkadaşınız karşılamış olmaz.Yukarıda birisi yazmış aslında yol parası, yiyecek içecekler bendendi o oteli karşılamıştı diye. Aklıma yattı aslında ben de böyle bir şeyler teklif edebilirim. Ödemesine ödemek istiyor da sonra düşünmesin bu kız acaba param için mi birlikte diye çok kötü olurum
İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Not: Ailemin haberi var. İzinleri de var.
Gitmezdim. Açıkçası erkek arkadaşımında gitmesini pek istemezdim. Yani ben yokum sonuçta. Onun arkadaşları sevgilileriyle gidecek. Onun ne işi varİyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Not: Ailemin haberi var. İzinleri de var.
Ben de esimle sevgiligken gitmistim. Herseyi o karsiladi asla benden almaz zorlasam da. Hatta yirtdisina falan da gittik sevgiliyken ve hep o oder. Birak o odesin tabi iliski ciddiyse. Degilse gitme zatensevgil ne kadarlık sevgili
yaşınız kaç?
ben de sevgilimle tatıle gitmiştim , o zaman otel parasını o karsılamıstı ben de yolda yediğimiz içtiğimiz ve yakıtı vermiştim
çok lüks bir otele gitmiştik bu yuzden yakıtı ödeme sartını koştum
o kişi şuanda eşim
ama sıradan bir sevgili ile tatile gitmezdim.
boyle olmaniz size sevgilisi olanlrin ilerde evlendigi kisiye bunu aciklayamicagni soyleme hakkini mi taniyor acaba? bi de bunun cevabini alirsam sevinirm.ikisi de evet.
Valla samantha para yemeyin yazdım buraya da...
Ne yalan söyleyeyim bu yaşa kadar eğilmeden bükülmeden onurumla geldim de ne oldu dedim yazarken içim rahat yazmadım
Cidden evlenmeyi düşündüğüm 1 kişi oldu o da kelle avcısı modunda biriyle
Son çıktığım adam da Rus bir servet avcısıyla şimdi????!!??
Para yiyen tipleri erkekler tercih ediyor dediğin gibi onur, şeref, haysiyet para etmiyor
Burda insanlara kötü tavsiye verdim sanırsam beni dinlemesinler:)))
Kuşum o liste bende nuhun gemisi gibi hic acmayalim :))) Evlenirken erkekler askla evlenmiyor kime daha çok gucunu ispat edebiliyorsa onunla evleniyor. Guclu kadinlara asik olurlar ama devami gelmez. Erkegin guclu kadinin pasif oldugu iliskiler daha istikrarli olur. 60lar amerikasini bi canlandir gozunde. Bakımlı ol, narin ol, guzel sigara ic dumanı ver tamam başka bi meziyete gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?