- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi LaVieEnRose12
-
Elalemin dinini nasıl yaşadığından size ne? Kendi inancınızla ilgilenin!Bna gore degil tum.muslumanim diyene gore dogru degil
Var tabii ki ya neler duyuyoruz. Hayır anlamıyorum illa herkes bir şeyleri gizli mi yaşamak zorunda. Sevgilim var ailemin haberi var, genciz gezmek istiyoruz bu kadar kolay aslında. Ailesi izin vermediği için gizli gizli her gün sevgilileriyle buluşanlardan, bakireyim deyip bilmem kaç kere diktirenlerden mi olalım yani. Niye hayatı bu kadar çekilmez hale getirmek zorunda bu insanlarailenin bilmesine tepki gosterenler var da bilmesi değil bilmemesi anormal. offf o üniversite zamanlarında ailesine korkusundan saat 11 de yatıyorum diyenler makyajini sacini yapıp gecelere akardi. aile dedigin her şeyi bilmeye musait olmali ki Allah korusun bir sey olsa enn son kızım suradaydi su kisilerle diye bilmis olmasi lazim.
hoppp muslumanliga dil uzatma.mune bu konuyu kapat cok rica ediyorum.sacma bir konu acmis biri kendimi zor tutuyorum ..Isi muslumanliga baglayanlar da cikmis :) yetiskin birinin sevgilisiyle tatile cikmasi yasak ama regl olan kiz cocuguyla 10 yasinda bile olsa sevismek serbest muslumanlikta :)
Elalemin dinini nasıl yaşadığından size ne? Kendi inancınızla ilgilenin!
Konu size göre saçmaysa yazmazsınız olur biter. Size mi kaldı benim konumu kapattırmak. Sevgilimle gezerim, tozarım, içerim, sevişirim sizin mi haddinize? Yaptığınız yorumun konumla alakası bile yok. Terbiyenizi takının.nereye istiyosan git ya ne tuhaf insanlar var hem konu aciyor hemde herkesi azarliyor
hoppp muslumanliga dil uzatma.mune bu konuyu kapat cok rica ediyorum.sacma bir konu acmis biri kendimi zor tutuyorum ..
Dinde yetkili merci siz misiniz?bildiklerimi soylemekle mukellefim yoksa banane senin ne yaptigindan
Bna gore degil tum.muslumanim diyene gore dogru degil
Buradki genel yorumlar da dediğiniz gibi oldu. Gençken gezme taraftarı zaten çoğu kişiErkek arkadasinin senin parani odemesi gayet normal bu arada. Siz bir ciftsiniz sonucta. Baska bir zaman, maddi acidan musait oldugunda haftasonu icin bir otelde yer ayirtip, bilet alip sen de ona surpriz yapabilirsin. Bizim erkek arkadasimla schengenimiz var ve o surekli haftasonu icin benden habersiz bilet alip otelde yer ayirtip hadi gidiyoruz der. Gerci benim yasim 30 ama bu yasla degil odeme gucuyle alakali bir durum, erkek arkadasini zor duruma sokacak bir meblag degilse neden odemesin, normal bir sey bu.
Buda benden sana gelsin gitmeye Karar verirsen masraflarını sevgilin karşılayacak olsa bile cebinde bir miktar Kendine ait paran olsun olur ya gecenin bir yarısı bir sıkıntı oldu sevgilin yamuk çıktı filan kısaca istemedigin sana zarar verebilecek sıkıntılı bir durumla karşılaşırsan gecenin bir yarısı olsa bile rahatlıkla evine donebilesin. Ailenede kalacağın otelin adresine kadar bilgi ver sonra keyfine bakİyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Not: Ailemin haberi var. İzinleri de var.
Tabii ki o kadar da beş parasız gitmem zaten kredi kartım da var devletten kkredi aldığım için kart vermişlerdi. Genel olarak bir sorun çıkmaz umarım ama yaBuda benden sana gelsin gitmeye Karar verirsen masraflarını sevgilin karşılayacak olsa bile cebinde bir miktar Kendine ait paran olsun olur ya gecenin bir yarısı bir sıkıntı oldu sevgilin yamuk çıktı filan kısaca istemedigin sana zarar verebilecek sıkıntılı bir durumla karşılaşırsan gecenin bir yarısı olsa bile rahatlıkla evine donebilesin. Ailenede kalacağın otelin adresine kadar bilgi ver sonra keyfine bak
Ne olacağını bilemezsin temkinli ol kendini sıkıntıya düşürecek bir pozisyonda bırakma. Sadece gündüz olsa bir sekilde zor durumda kalsanda yardım isteyecek bir yer bulursun ama gece sıkıntıya düştüğünde işin dahada zorlaşır...Tabii ki o kadar da beş parasız gitmem zaten kredi kartım da var devletten kkredi aldığım için kart vermişlerdi. Genel olarak bir sorun çıkmaz umarım ama ya
Kart tamm ama bir miktarda nakit olsun kartları her yerde kullanamazsınız gecenin bir yarısı ihtiyaç halinde kullanmanız için nakit alin diyorumTabii ki o kadar da beş parasız gitmem zaten kredi kartım da var devletten kkredi aldığım için kart vermişlerdi. Genel olarak bir sorun çıkmaz umarım ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?