sevgiliyle tatil

Ailen nerede olacağını bilsin, tabi ki peşinden falan gelme gibi bir olay olmayacağına eminsen.

Bence erkek arkadaşının arkadaşı daha çok tek takılır. Çiftin yanında sap gibi durmaz yani.

Aile konusunu garantiledikten sonra tercih senin

Kesinlikle gitme

2 yıldır sevgilimle gidiyordum tatile bu yılda gitmeyi düşünüyorduk arkadaşına söz vermiş bana sende gel dedi ama gitmek istemedim ya birlikte gideriz ya da arkadaşının sevgilisi olsaydı 4lü giderdik dedim.
Yalan konusu beni de sıkıntıya sokuyor bu sene gidecek olursakta kız arkadaşımla gidicem derim nereye gideceğimi de söylerim. Bazen mecbur kalabiliyoruz yalan söylemeye.

Tatile gidince basit bir insan olmuyorsun illa tatilde mi sevişme fırsatın oluyor ? Gün içinde 2 saat buluşmada sevişemez mi insanlar ? Ahlak bekçiliği yapayım derken cahil cahil konuşmayın lütfen. Herkesin namusu düşüncesi kendine burada ahkam kesenler kim bilir normalde neler yapıyordur.

Dikkatimi cekti. Konu sahibi bile sevismiyceklerine dair soz veremezken, siz sevismiyceklerinden emin gibisiniz.
Sebebni ogrenebilirmiyim? Konu sahibini taniyosunuz yoksa? Yada sevgilisini?

Ben gitmezdim..
Dünya'da bu kadar kötülük varken..
Insanlar bu kadar ikiyüzlüyken..
Canım Dediğin yarın düşman olabiliyorken..
Ve işin ucunda beni kendinden çok seven, Düşünen annemi üzmek, onların güvenini kaybetmek varken..
Annemin babamın böyle bir tatili onaylamayacağını da biliyorken..
Nasıl gidilir ki?
Tabi bunlar benim fikrim.
Sende kendine sorabilirsin..
Gerçekten değer mi?

Ne kadar abartıyorsunuz ya. O zaman sokak ta da gezmeyelim her an kafamiza bir sey düşebilir. Ya da evde durmayalım her an deprem olabilir.

Neden her konuda negatif dusuncelere kapilan bir toplumuz ? Neden hemen kotulukler aklimiza geliyor ?

Konu sahibi 21 yasinda genc bir bayan.
Tabi ki de sevgilisi ile tatile gidecek gezecek isterse de sevisecek.

Alt usttu tatile gidecekler ve guzel vakit gecirecekler. Tum yilin yorgunlugunu atacaklar.

Daha once yazdigim gibi verecegim tek tavsiye. Ailene tatile gidecegini nerde olduguna dair aciklama yap. Ve karma bir arkadas grubu olacaginizi belirt.

Ve hazirla bavulunu atla git.

Bende 26 yasindayim ve kararimi hep kendim verdim. Hata yaptiysam da yaptigim herseyden ders cikarttim.

Hata yapa yapa buyuyoruzzzz. Bunu da hepimiz biliyoruz.

Aynen nerede olduğun bilinmeli ama yaşa göre yorum değişir aynı fikirdeyim yani 25-30 yaşlarında kadına öğüt de verilmez ki kendi zaten doğrusu yanlışı düşünüp ona göre hareket eder benim verebileceğim öğüdü vs zaten bilir.illa doğruyu seçer demiyorum ama en azından bu özgürlüğü vardır koskoca kadın kendi kararını verir.

ben olsam arkadaşın gelmezse gelirim derdim
o diğer çocuk ne öyle sap gibi yanınızda

bi de belki sizin ilişkide farklıdır ama sevgilimle tatile gidersem yakınlaşırım ben, zaten aramızda bişey olmazsa tatile benzemez o sizin durum da böyle olabilir, o yüzden sen bilirsin.

Ailenin özellikle bu tarz şeylere karıştığı durumlarda muhtemelen o çocuk o yaşına kadar ailesinin yanından hiç ayrılmamıştır diye düşünüyorum ben. Ben de dört sene şehir dışında okudum, aylarca evden uzaktaydım hatta ailenle bile 4-5 günde bir telefonla konuşurdum. Yani bu öyle bişey ki, o dört sene boyunca zaten o öğrenci ne isterse yapar.

Aynen öyle. Dışardayken kontrol edebilmelerinin imkanı yok.

Yine bir sürü saf saf yorum.
Çoğu kadın herhalde hayatı müge anlı'nın programında izlediği konulardan ibaret sanıyor.
Ancak bir şeyleri yaşamamış, görmemiş kişiler bu denli saf yorum yapabilir.
Başka türlü mümkün değil.

Yok hamilelik yok sevişmek ... Başka muhabbet yok. Sevgiliyle tabii ki öpüşüp koklaşacaksın. Beraber uyurken onun mis gibi kokusunu içine çekeceksin.
Sürekli sarılıp öpeceksin.
Hayat bu. Aşk bu. ilerde ayrılsa nolacak? neyin garantisi var ki bir ilişkiden illa mutlu son bekliyoruz? Bu kezbanımsı düşünceler ile hayatı ıskalayanlar komiksiniz.
Biraz özgüven biraz güç. Korkak gibi yaşanmaz. Tadını çıkarın şimdinin.

Bu durumu cafeye gittiğiniz için şiddet görmenizden daha ilginç görmeniz bana gerçekten çok üzücü geldi.

Sizce sizin aileniz mi normal, yetişkin çocuklarının kararlarına karışmayan aileler mi?

Konu sahibi, normalde gitmek istemediğiniz bir yere erkek arkadaşınızla ilgili anlamsız düşünceler nedeniyle gitmeyin. Normalde gitmek istiyorsanız gidin.

Ailenize yalan söyleyip söylememe durumunuz genelde size göre değil aileye göre değişiyor. O nedenle yorumda bulunamayacağım.

Bazı üyelerin dediği gibi doğru bir şey olsaydı yalan söylemene gerek kalmazdı ifadesine katılmıyorum. Markete bile göndermeyen aileler var. O gençlerin markete gitmeleri kötü bir şey olamayacağına göre çok saçma bir ifade.

Bu durumu cafeye gittiğiniz için şiddet görmenizden daha ilginç görmeniz bana gerçekten çok üzücü geldi.

Sizce sizin aileniz mi normal, yetişkin çocuklarının kararlarına karışmayan aileler mi?
Ne ?daha ilginç görmek mi sizin kafanız karışmış:) şiddet görüp travmalar yaşayan insana zayıf yerden vurmak bu sizin de zayıf yerinizden vursalar hoşunuza gider mi? Terbiyesiz
Ayrıca o yorumumdan ne çıkardınız da beğendiyseniz arkadaşın yorumunu .Beğenenler ne anladı bilmiyorum ama haha kusura bakmayın neyden bahsettiğimi hiç anlamamışsınız topyekün:) bu ne empati ne ahlak karakterinizi belli ediyorsunuz.. in vino veritas @Neruda88 @aylin_a La Lune

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…