sevgiliyle tatil

Tatile gittiğini söyle ama sevgilinle gittiğini söyleme bence. Sonuçta uzak mesafe, nerde olduğunu bilmeye hakları var. Ama kimlerle olduğunu çok bilmeseler de olur bence

Bunun Özgecan ile alakası olmadığını tekrar belirtmek istiyorum size. Yanlış anlamayın zan altında bırakmak için söylemiyorum ama bende sizin eşinizin Özgecan'ın katilleri gibi bir zihniyete sahip olmadığı garantisini veremem. Bu ülkede çoğu kadın kocası tarafından tecavüze uğruyor ve öldürülüyor. Bu kızcağız tatile gitmese ama şu anki sevgilisiyle evlense ve öldürülse kocasıdır yapar mı olacak ? Her an her yerde başımıza bir şey gelebilir gelmeyeceğinin asla garantisi yok. Siz birazdan sokağa çıksanız yoldan geçen manyağın biri kaçırsa ve tecavüz etse sokağa çıkmasaymış dememiz gibi bir şey şu an sizin bu dediğiniz. Rica ediyorum biraz mantıklı düşünün. Tabi ki başına bir şey gelebilir, ama hiçbirimizin başına bir şey gelmeyeceği hakkında garanti yok. İyi forumlar.....

Doğruyu söyle aşkısı ile tatile gidiyorum de.
Haberleri olsun.yalandan yana olma ,aynı oda da kalma bence

Boyle aileye yalan soyleyip kafana gore takilmayi hep tehlikeli bulmusumdur. Olay sevgili veya baskasiyla tatil degil, sorun arkadasimda kaliyorum gibi basit bir yalan soylemek. Basina kaza maza gelir, bu bir yana, o yalan birgun ortaya ciktiginda asla ailen sana eski gozle bakmaz yalandan oturu. Tam guven yikici bir hareket. Allah kimseyi evladiyla sinamasin diye bu durumlara diyorlar olsa gerek. Cocugumun bana bu sekilde yalan soyleyip alip basini bilmedigim etmedigim adamlarla tatile gitmesi korkunc geliyor kulagima. Soyle ailene , sonra kimle nereye tatile gidersen git.

yakınlarımda olsaydın seni dizime yatırır totona totona terlikle vururdum.
anneni babanı düşün onların yerine koy kendini ve aklından bile geçirme ne gitmeyi ne de bu konuda yalan söylemeyi

kesinlikle gitme derim.Orda polislerle basın belaya girerse ailene söylerler nerde olduğunu.Apışıp kalirsin

Sorun sevişmen sevişmemen yalnız kalman veya kalmaman değil bana göre. Bu beni ilgilendirmez hatta bence kimseyi ilgilendirmez. Ama sen ailene yalan söyleyerek gidersen zaten o tatilin tadını çıkaramazsın ki. Yani ben olsam çıkaramam. Bişey olsa seni nerde arayacakları belli değil

kesinlikle gitme derim.Orda polislerle basın belaya girerse ailene söylerler nerde olduğunu.Apışıp kalirsin

21 yaşındaki bir insan reşittir, herhangi bir olaya karıştığında bu cinayet veya adam yaralama gibi büyük suçlar değilse ailesine haber verilmez. Ben biriyle kavga ettim diye lisedeymişim gibi aileme haber verecek polisi daha tanımıyorum.

Kaç yaşındasın ona göre yorum yapcam

21 yaşındaymış.

İzin verdiler mi cidden ben öyle işey yapsam dayak yerdim hala da yiyebilirim bence.
Ergenlik döneminde sadece cafeye gittiğim için bile dayak yedim tatile gitmek hem de sevgiliyle düşünemedim bile:) bir de cidden para nerden buluyprsun hadi bi şelilde asileştin ailen kızsa da çıktın yola onlar para vermedikte sonra 15-18 yaş arası bii kız çocuğu çoook zor hareket eder hele de ben gibi safsa sorularım bitti cidden merak ediyorum diğer aileler nasıl yaklaşıyor bu durumlara ondan soruyorum

Sevgilinin de kiz arkadasi gelsin madem. Ama ailene söyle izin verirlerse git.

Öncelikle reşittim bunu yaptığımda. Üniversiteye başladığımdan beri kendi paramı kazanıyorum, şehir dışında okuyordum. Açık açık konuştum ailemle, ben bunu yapıcam ama ya haberiniz olacak ya da gizli yapıcam. Okulda olduğum sürede nerede olduğuma hakim olamazsınız, istediğimi yaparım ama ben haberiniz olmasını tercih ederim dedim. İstediğimi yapacağımı biliyorlardı, ses çıkaramadılar. Aile kurallarına uyan bir evlat olmadım ben pek. Ama onları zor durumda bırakacak da bişey yapmadım bu yaşıma kadar. Bunu da bildikleri için ikna oldular.

Canım ben 18 yaşındayken
arkadaşımda kalcam ben anne diye evden çıkıp
İzmir urla da fink atıyordum.
İstanbul- İzmir 10 saat otobüsle gidiyorduk
sıfır uykusuz geri dönüyorduk.
Anne olana kadar da hep böyle şeyleri normal
karşılıyordum.
Üstelik mutluyduk, egleniyorduk
geziyorduk.
Anneme yalanın bini bin para öyle terbiyesizmişim :)

Geriye dönüp baktığımda evet güzel anılarım var
ama anne olduktan sonra
Aklıma geldiğinde böyle şeyler
eskisi gibi vay be diyemiyorum.
Bir yerlerim sızlıyor ister istemez.
Endişe, korku kaplıyor düşüncelerimi.
Düşün geçmişte kalan şeyler sonuçta ama yinede
ya başıma
anneme derin acılar yaşatacak şeyler gelseydi diye
hüzünleniyorum.

Onun için gideceksen özellikle annenle paylaş.
İzin vermez diyorsan hiç gitme.
Yada en kötü ihtimal gidicem ama ayşe ile de
O kadar yazdım ama sonu yine iyi bağlayamadım

2 kız 2 erkek daha cok eglenirsiniz basbasa olmak sıkıcı olabilir bence, ama sevgilinle tatile gitmek ne demek geri kafaliyim sanırım bence ailene söyle izin de vermezler gitme de zaten kösül evde ben çözüm bulamadım ben aileme böyle sorular sormazdım cevabı bildigimden

Kaç yaşındasın ona göre yorum yapcam

Aynen yaş önemli bence. Ben ailemden gizli eşimin çalıştığı şehre gitmiştim. İki gün kaldım. O da benim çalıştığım yere geldi kaldı İki gün. Ama ikimizde ogretmendik. 23 yaşında ekmegimizi elimize almıştık.

Hı bu arada hamile kalmadım. Tecavüze ugramadim. Hayatımın en tatlı Uykusunu uyudum. :)) hic bir şey de geçmedi aramızda. Yani her yanyana gelen sevgili sevismek zorunda değil.insanlar birbirini sevip değer verebilir. Birlikte olduğu anlardan mutlu olabilir. Gitme tecavüz ederse diyen olmuş da. Evet ortalık sapık kaynıyor , psikolojimiz bozuk.ama sevgilisine potansiyel tecavüzcü gözüyle bakiyorsa neden hala sevgili o

19 yaşında bir kiz san gitme ne gerek var derim.ya da kaç yıllık ilişki? ?gizli gitme gideceksen söyle. ..sinemaya kafeye gitmiyorsun. Havuzda ayağın kayar, yolda başına bir şey gelir olmaz gizli gitmek. Ama 30 yaşında bir kadınsan da kimse karışmasın yani bu kıza artık. Tatile gittiğini nereye gittiğini bilsin ailen yeter

dogru birsey yaptigina inansaydin ailenden gizlemezdin yalanda soylemezdin ve aileden gizlice yapilan islerin hayirla sonuclandigini da hic gormedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…