Neyin askısı?arkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesinineyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum
arkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesinineyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum
AşkısıNeyin askısı?
ahaha aşkısı :)Aşkısı
arkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesinineyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum
Bu yoruma bayıldım.mükemmel bi yaklaşım olmuş.Buraya birkaç konu daha açmak istemiyorsan eğer, gitme.
Bu kararin sevgilin üzerinde bırakacağı izlenimi ilerisi için kafasından geçecekleri dusun tatlım.bırak gitme böyle bir tatil planı sevgiliyle iliski ni basite indirgeme olur .sen bu teklifi kabul etme .
Ayrıca ailene yalan söyleme 1 2 günlük keyif için aldığın riske deymez.
Kendini kullandırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?