Ben onun ilki degilim ama o bana açık oldu. Herşeyini anlattı.
O da sana yattigini kalktigini anlatti oyle mi ? Pozisyonlari da soyledi mi? Bi de tanistirsaymis tam olurmus. Yerinde olsam kosarak uzaklasirdim o hiyardan. Kusura bakma ama cok assagilik bi sevgilin varmis. Yarin obur gun milletin agzina sakiz oldugunu gorursen hic sasirma cunku senin gecmisini de baska birine de anlatabilir.Ben onun ilki degilim ama o bana açık oldu. Herşeyini anlattı.
O da sana yattigini kalktigini anlatti oyle mi ? Pozisyonlari da soyledi mi? Bi de tanistirsaymis tam olurmus. Yerinde olsam kosarak uzaklasirdim o hiyardan. Kusura bakma ama cok assagilik bi sevgilin varmis. Yarin obur gun milletin agzina sakiz oldugunu gorursen hic sasirma cunku senin gecmisini de baska birine de anlatabilir.
Iste konunun özeti budur!bazı kadınlar cenelerını tutamadıgı ıçın burnu b.ktan çıkmıyo.
anlatma ne dıye anlatıyosun?
Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.
Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.
Yani saklayanı hiç ayıplayamıyorum, böyle bir ülkede bunlar artık saklanması farz olan şeyler. Saklayana değil de saklatana bakmalı önce. Zihniyetimiz düzgün olsa böyle korku salar mı hiç kızların içini? Hayır bence, bu kadar baskı ve sindirme olmasa hiçbir kız yaşadığından utanıp, hata olarak görüp de içine dert etmezdi. Ne var biriyle yakınlaştıysan yani, ne olmuş adam mı öldü sanki? Neresi hata bunun şimdi? Ulan her gün yüzlerce kadın katledilip, tecavüze uğruyor, dayak yiyor hataysa, yanlış davrnanışsa işte bunlardır. Birini sevip yakınlaşmak değil bana göre. Bir kadını sokakta öpsen herkes ayıplar, dövsen herkes senden kaçar ki bana da bulaşmasın diye. İşte bu bizim gerçeğimiz, acı ama...Buyuksuuuuuunn, alkisliyorum..
Ya kızım temiz temiz diyorsun da sen şimdi biriyle iki bir şey yaşadın diye kirlendin mi? Delirtme beni ya, her sevişen kirli mi? Şu kafanı bir değiştir sen önce. Adam öldürürsün, çalarsın, uyuşturucu satarsın, kadın pazarlarsın o zaman kirlenirsin. Ama böyle kirlenmezsin. Ona bakarsak sevgilin de kirli o halde, kirli birine temiz biri olur mu hiç? Hakkına razı olsun madem.Sizin bu yazdıklarınızdan sonra anlatmama kararı aldım. Yani yeminin gerçek yüzünü. Bi kere cahillik ettim kabul. Bu konuda hic deneyimim yoktu içim içimi yiyodu bilmesi haktır diye düşündüm. Çünkü ben o kadar temizdim ki kafasında. Şimdi iyi mi oldu derseniz ki diyosunuz anlatmamalıymışım. Onunla birlikte hayatıma şans geldi aslında. Yemini düşünüp onu kandırmış mı oluyorum. Evet ama kaybetmek istemiyorum. Girdiğim sınavdan onun şansıyla kazanıp memur oldum. Diğer ilişkimi sırf bu hata yüzünden bırakamıyormuşum onu da anladım bu süreçte. Resmen zulümmüş bana o. Ama bizim ailemizdeki kültür, ahlak beynimi yedi bitirdi. Sanki bi cinayet işlemişim. Kandırmak da çok acı
Bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?