Sevgilme geçmişi anlatamıyorum

Ben onun ilki degilim ama o bana açık oldu. Herşeyini anlattı.

O zaman ne demeye seni görmek istemiyormuş beyefendi? Kendi yaparken iyi sen yapınca kötü! Onun bişey yaşadığı da kadın sen de pekala kadınsın. Bu durumda sen onu görmek isteme. İlk olunca kuş mu konduruyorlarmış te allam. Sevgiline ve onun türevi erkeklere bırak geçmiş anlatmayı burnunu sürtmek lazım.

Ben onun ilki degilim ama o bana açık oldu. Herşeyini anlattı.
O da sana yattigini kalktigini anlatti oyle mi ? Pozisyonlari da soyledi mi? Bi de tanistirsaymis tam olurmus. Yerinde olsam kosarak uzaklasirdim o hiyardan. Kusura bakma ama cok assagilik bi sevgilin varmis. Yarin obur gun milletin agzina sakiz oldugunu gorursen hic sasirma cunku senin gecmisini de baska birine de anlatabilir.

1. cisi seni geçmişinle targılayacak adamdan ayaklarını popona vura vura kaç , o adam geleneksel normlar arasına sıkışıp kalmış kusura bakma ama ufku ufak , namus anlayışı haksızlık olan bir adamdır.
2.cisi madem sormuyor , ne güzel .. Neden kaşınıyorsun , anlatıyorsun ?

2. Sevgilim olduğu için bilmesi hakkıdır diye düşündüm. Sonra onu kaybetmek ölüm gibi bir şey olurdu diye. Bundan sonrakilerde sanki farklı mı cıkıcak dedim.

keşke anlatmasaydın, ama artık iş işten geçmiş.
ikna etmeye çalışmaktan başka yolun yok

umarım bir ömür başına kakmaz bunu.
bu tür konuları anlayışla karşılayan erkekler var ama demek ki
senin sevgilin öyle biri değilmiş.

Aynen öyle.Kendinin yemediği nane kalmamış,ahlak bekçisi mi olmuş bir de ?

Geçmiş hakkında kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz bu kişi evleneceğiniz adam bile olsa.çünkü o döneminizde evleneceğiniz adam yoktu.bu sizin özel hayatınız.üstelik size bunu soran da olmamış.çok gereksiz vicdan azabi çekecek birşey yok.
bide birbirinize gecmisinizi anlatmaniz doğru değil.ilişki yıpranır

Ben böyle şeyler yaşamamalıydım çünkü kapalı bir kutudan çıktım... Allah'ım bunu saklayarak nasıl sevgilimin ellerini tutar, gözlerine bakardım... Vicdanımla kavga ederek geceleri nasıl kollarında uyuyabilirdim... Nasıl da gelecekteki kocamı düşünmeyip sevgilimle öpüşür koklaşırım... Ben çok dürüst ve vicdanlı bir kızım benim böyle şeyleri yaşamaya hakkım yok ki...

Olmamış bu gidin billboard'lara astırın cinsel içerikli yaşadıklarınızı, bir de vicdan ayağına gerek yokken anlatmışsınız her şeyi.
Evlenirsen habire başına kakacak ama sen bilirsin.

Anlamiyorum arkadas, oturup eski iliskileri anlatmak nedir, fantazi mi bu?
10 senelik evliyim, esim karsima gecip ben senden once sununla yattim dese irrite olurum. Banane benden once kiminle ne ceviz kirdigindan? neyin vicdan muhasebesi bu, cidden anlamiyorum.

Klasik Türk kızı yalani vardir ya askimm sen ikincisin diye. Onu deseydin sende :) saka bir yana keske soylemeseymissin. Herkes birseyler yasiyor sonucta. Anlatmak zorunda neden hissettin ki? Kendisi ne yasamis sordun mu? Sartlariniz farkli degil bence.

neyin vicdani ne vicdani allah askina. adam mi öldürdün Çocuk mu kacirdin. ne vicdani ya. valla sinir oluyorum boyle turk filmi tiplerine. kimsenin senin ozel hayatini bilmesine gerek yok. Aksine o sorsa senin sana ne demen gerek

Geçmişte ne yaptığınız, ne yaşadığınız sadece sizi ilgilendirir. Erkekler arasında övünç konusu olan "evlenmeden önceki beraberlikler" muhabbetinin söz konusu kadın tarafı olunca "yüz kızartıcı bir külfet" halini alması büyük bir adaletsizlik ve her şeyden önce ikiyüzlülük. Anlatmak istemiyorsanız anlatmayın.

Bende şunu anlamam kendileri önceden her haltı yerler,
Ama karşısındakini sütten çıkma ak kaşık beklerler.

Vicadanizi rahatlatmak icin yazmiyorum ama erkekler gecmiste yaptiklariyla ovunurken bizim bundan utanmamiz bir garip geliyorbana yasadiginiz seylerin hesabi Allaha verilir cinselik dört duvar arasindadir hic kimseye ne yaptiginizi anlatmak zoruna degilsiniz pismansaniz af Allahtan istenir..bununla beraber 5 yillik iliskide bir kere yaptim yalanini hic bir yemin desteklemez mutlak ki bu kadar karsi oldugu icin basiniza kalkacaktir hazirlikli olun..ve lutfen vicdanim rahat dehildi aciklama yaptim olayindan kurtulun aciklamayi kisi ancak kendine yapmali ki ic huzuruna kavussun baskalarinin hayatinizi bu kadar bilmesi bence kendimize hakaretimizdir.

Buyuksuuuuuunn, alkisliyorum..
Yani saklayanı hiç ayıplayamıyorum, böyle bir ülkede bunlar artık saklanması farz olan şeyler. Saklayana değil de saklatana bakmalı önce. Zihniyetimiz düzgün olsa böyle korku salar mı hiç kızların içini? Hayır bence, bu kadar baskı ve sindirme olmasa hiçbir kız yaşadığından utanıp, hata olarak görüp de içine dert etmezdi. Ne var biriyle yakınlaştıysan yani, ne olmuş adam mı öldü sanki? Neresi hata bunun şimdi? Ulan her gün yüzlerce kadın katledilip, tecavüze uğruyor, dayak yiyor hataysa, yanlış davrnanışsa işte bunlardır. Birini sevip yakınlaşmak değil bana göre. Bir kadını sokakta öpsen herkes ayıplar, dövsen herkes senden kaçar ki bana da bulaşmasın diye. İşte bu bizim gerçeğimiz, acı ama...
O sebeple diktireni de saklayanı da haklı görüyorum. Yapana değil yaptırana suç buluyorum.

Sizin bu yazdıklarınızdan sonra anlatmama kararı aldım. Yani yeminin gerçek yüzünü. Bi kere cahillik ettim kabul. Bu konuda hic deneyimim yoktu içim içimi yiyodu bilmesi haktır diye düşündüm. Çünkü ben o kadar temizdim ki kafasında. Şimdi iyi mi oldu derseniz ki diyosunuz anlatmamalıymışım. Onunla birlikte hayatıma şans geldi aslında. Yemini düşünüp onu kandırmış mı oluyorum. Evet ama kaybetmek istemiyorum. Girdiğim sınavdan onun şansıyla kazanıp memur oldum. Diğer ilişkimi sırf bu hata yüzünden bırakamıyormuşum onu da anladım bu süreçte. Resmen zulümmüş bana o. Ama bizim ailemizdeki kültür, ahlak beynimi yedi bitirdi. Sanki bi cinayet işlemişim. Kandırmak da çok acı
Bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum.

Yaşadığın şeyler sadece seni ilgilendirir,bunun için kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Bu toplumda böyle düşünmen gayet normal.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Kimseyi ne kandırıyosun nede aldatıyorsun.Onu hiç ilgilendirmez.Bence birdaha bu konuların açılmasına izin verme.

Ya kızım temiz temiz diyorsun da sen şimdi biriyle iki bir şey yaşadın diye kirlendin mi? Delirtme beni ya, her sevişen kirli mi? Şu kafanı bir değiştir sen önce. Adam öldürürsün, çalarsın, uyuşturucu satarsın, kadın pazarlarsın o zaman kirlenirsin. Ama böyle kirlenmezsin. Ona bakarsak sevgilin de kirli o halde, kirli birine temiz biri olur mu hiç? Hakkına razı olsun madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…