kesinlikle 2side olmalı bence :1closedeyes:
ama birini seçmek gerekirse
bence saygı daha önemlidir ...
hem insan sevdiği birine saygıda gösterir zaten ki
sevip de saygı duymamak çok mantıklı gelmiyor bana :uhm:
sayginin olduğu yerde sevgide önemlidir.. Hadi diyelimki hayatimizda biri var ve bizi çok seviyor ama saygisi yok ne yapayim ben bu sevgiyi biyerden sonra saygida dahada önemli oluyor özellikle aile ortaminda ve kavga esnalarindaa tamam sevgide tabiki önemli ama saygi daha önemlidir bence.. Sayginin olduğu yerde herşey olurrr
ikiside çok önemli ama öncelik saygıda tabiki.
saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz diye düşünüyorum.saygısızlık sevgiyi köreltir,bitirir.tahammülsüzlük getirir beraberinde..
Saygı duymadığın birini nasıl sevebilirsin ki? Ya da size saygı duymayan biri sizi nasıl sevebilir? Saygı duymadığı kişiyi sevdiğini söyleyen yalan söyler bence.
Ben buna katilmiyorum...yani sevmek karşindakinin kirilacağini düşünmektir..sevmek saygisizliği getirmemeli hiçbir zaman biz ise saygsizsliği hep sevdiğimiz insanlara yapariz neden çünkü seviyoruz oda bizi seviyor ve vereceği tepki biliyoruz ya ondan ama tanimadiğimiz sevmediğimiz insanla konuşurken tartişirken nasilda dikkatli ve seviyeli oluruz değil mi..çünkü vereceği tepkiyi bilmiyoruz....vallaha ben saydiğim her insani severim ama sevdiğim her insani her insani saymam