• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgini Sakla O Geldiğinde Yetmeli..

sandstorm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
5
1
6
Malatya
Bu konum hafif tavsiye ve yaşadıklarımla iç içe bir konu olacak arkadaşlar ki her insanoğlunun yaşayıp,asla unutamadığı şeydir sevmek,aşk veya en acı şekilde terk edilmek.Aşkın seçtiği çeşitli kurbanlar vardır,bu kurbanlar kesinlikle aşk oyununa gelemeyen,gerçekten sevilmediği halde karşı tarafa olduğundan daha fazla değer verip seven,duygusal olan kişilerdir.İşin açığını söyleyeyim arkadaşlar insan gerçek aşkı geldiğinde ya da ne bileyim gerçek sevgiyi bulduğunda kesinlikle hisseder ki kadınlar da duygu ve zeka yoğunluğu bir arada olduğundan bunu en erken hissedebilen bireyleriz,aldatıldığını,sevdiğini,sevmediğini,çıkarının olduğunu,dürüst olup olmadığını hissedebilecek kadar içgüdülerimize hakimizdir ama sorun şu ki nasıl oluyor da bu kadar çok hissedip de bizi sevmediği halde karşı tarafı bırakamamacasına seviyoruz? bu tamamen bilinçaltıyla ilgili bir şey mesela;aldatılınca insan aldatıldığını öğrenir ama kabul etme aşaması çaresizliğiyle başlar yani önceleri kabul etmez sevdiği için görmezden gelir,kimisi de vardır ki hiç affetmez her neyse sonuç olarak sevmek,sevilmek istiyorsanız ilk izlenim daima önemlidir çünkü kişi ilk izleniminde nasılsa bir sonraki aşamada da o şekilde devam eder,erkeğin gözüne bakacaksın bir kere bu kanıtlanmış ve gerçek bir şey duyguları en çok gözler ele verir,davranış kontrol merkezi gibi odak noktası gözdür yani ilk tanıştığımız,tanıştırıldığımız bir erkek arkadaşımızın bizimle olan asıl amacı,çıkarı veya gerçek sevgisini o zaman hissederiz. Önyargı diyoruz ya aslında o önyargı tamamen can kurtaran bir simit daha az kalbin kırılacak çünkü yada doğru kişiyi o önyargıların sayesinde bulacaksın,şunu biliyorum ki çok fazla içine kapanık,kalbini koruyan ve asla inanmadan,güvenmeden başkasına değil gönlünü tırnağının bir parçasını bile vermeyen kızlar daima kazanır bunu edindiğim acı tecrübeler sonucu öğrendim ne kadar sevimli,dışa dönük,sıkmayan bir tip olursanız kovalayan siz olursunuz fakat siz kaçan taraf olursanız değere biniyorsunuz arkadaş :) ben bunu bilir bunu söylerim. Bakınız Abim ve Yengem bu yaz Ağustos'da Allahın izniyle evlenecekler ki onlar 3 ay tanışıp,4.aylarına girmeden nişan yaptılar bu da demek oluyor ki yengem müthiş bir yol izlemiş,ve abim gerçekten uzun süre peşinden koşmuştu :) Hayat şartlarının erkekleri sizden üstün tutmasına izin vermeyin siz üstün olun duygularınıza çabucak yenilmeyin ki benim gibi olumsuz sonuçlar almayasınız.Bu yüzden sevginizi saklayın gerçek seven adam geldiğinde yetebilmeli.Bu kalbi önem taşır çünkü bir daha güvenemez,sevemez olursunuz.Çok sevilip,sevmeniz dileğiyle umarım önerilerim işe yarar..Soğukkanlı olun,duygularınızı asla belli etmeyin zamanla farkı göreceksiniz.

Öncelikle aslında yazdıkların hepimizin istediği şeyler, ama o işler öyle olmuyor malesef..

O kadar iyi rol yapanlar var ki artık farkedilmiyor kim gerçek kim sahte..

Kaçan kovalanır olayına gelince, gerçekten aşık olduysanız malesef kaçamazsınız.

Zaten bu zamanda erkekler artık uğraşmıyor, çünkü roller değişti

Artık kızlardan bekliyorlar herşeyi.

Biraz zorluk gördüğünde hemen pes ediyorlar, ha tabi bu hepsi için geçerli değil..

Dışarıya karşı soğuk ve duygularını belli edemeyenler "kalpsiz" diye nitelendiriliyorlar malesef.

Bende pek belli edemem duygularımı ve bu kaçan kovalanır gibi taktikler bana boş geliyor.

Öyle şeylerle uğraşmaktansa gerçek aşkı beklerim,

Çünkü inanıyorum ki gerçekten aşık olduğunda taktikler, oyunlar boştur

Akışına bırakırsın herşeyi, tamamen doğal yaşarsın :31:

Öncelikle aslında yazdıkların hepimizin istediği şeyler, ama o işler öyle olmuyor malesef..

O kadar iyi rol yapanlar var ki artık farkedilmiyor kim gerçek kim sahte..

Kaçan kovalanır olayına gelince, gerçekten aşık olduysanız malesef kaçamazsınız.

Zaten bu zamanda erkekler artık uğraşmıyor, çünkü roller değişti

Artık kızlardan bekliyorlar herşeyi.

Biraz zorluk gördüğünde hemen pes ediyorlar, ha tabi bu hepsi için geçerli değil..

Dışarıya karşı soğuk ve duygularını belli edemeyenler "kalpsiz" diye nitelendiriliyorlar malesef.

Bende pek belli edemem duygularımı ve bu kaçan kovalanır gibi taktikler bana boş geliyor.

Öyle şeylerle uğraşmaktansa gerçek aşkı beklerim,

Çünkü inanıyorum ki gerçekten aşık olduğunda taktikler, oyunlar boştur

Akışına bırakırsın herşeyi, tamamen doğal yaşarsın :31:

Sizinki de kesinlikle doğru ama bu zamana kadar gördüğüm ve edindiğim izlenim budur yaklaşımınız da oldukça güzel yapacak bir şey yok maalesef şimdi kimin,aslında kim olduğunu anlamak mümkün değil ama ortak bir kanaatimiz var ki müthiş rol yapan insanlar var bu bir gerçek.

Back
X