Sevgini sen mi daha çok gösterirsin yoksa eşin mi?

ben daha çok belli ederim daha çok söylerim her an söylerim sürekli belli etmeye çalışırım

aşkımda belli eder elbet ama mesala ben hep sarılırım hem öpreim hemde seni çok seviyorum derim.

aşkım sarılır öper söylemeside vardır ama sık sık söylemez ben günde 10 kez diyosam o bi gün der bi gün demez ama beni çokkk sevdiğini adım gibi biliyorum..

esit sanirsam,
esim baslarda benim ailemin yaninda cekinirdi ama artik her ortamda belli eder,
taabi seviyeli bi sekilde.
evdeyken ise biz birbirimize yapisik gibiyiz.
ayri duramayiz......
normalde benim esim sevgisini belli edemeyenlerden, zeten benden baska kimseyede belli etmes, ailesine bille,bi de arada kiz kardessine belli eder....

galiba ben daha çok sıkı fıkı olmayı seviyorum eşimde hoşlanmıyor değil ama ben heran aşk yumağı olmak istiyorum:asigim:

Ben bekar olaraktan şu an daha çok sevgi gösteren tarafım. Hatta bazen acaba şımartıyor muyum, ben kendimi tutsam o beni daha çok sevecek galiba diye düşünüyorum. Ama evlenince açılacak inşallah. Yani umudum o yönde. naniknanik Şu anda utanıyor biraz. Biraz da evli değiliz diye uzak duruyor a.s

eşim beni sevdiğini daha fazla belli eder söyler öper her türlü belli eder ama ben belli edemem sadece onu uykusunda çok severim ...:)

severr severr,saatlerce öperrr sarılır,bi anda evin içinde dansa kaldırır,
her türlüm uğraşır gülmemi sağlar:asigim:
ama bende ondan yana az değilim,durduk yere msjlar atarım,
her uyandığımda ona seni seviyorum derim:asigim:
offff biz nasıl kısa süreli bir ayrılık yaşayacağız Allah ım
ne olur hakkımızda hayırlısını ver:Saruboceq:
ne olur askerlik çarçabucak bitsiin ne olurrrrsenağlama senağlama

Biz nisanlı-nikahlıyız yanı aynı evde degiliz henüz, birde ayrı ülkelerdeyiz askım Istanbulda ben Almanyada, ben onun yanındayken agır abi halleri gidiyor yerine bambaska biri geliyor, gören diyor ki aa biz onu böyle bilmezdik masallah :roflol: ama böyle uzakken ben daha cok sevgimi gösteriyorum, bu mesafeler onu cok üzüyor benide tabi bu yüzden onu ayakta tutmaya calısıyorum kıyamam ben ona :asigim:

ikimizde çok severiz ve bunu karşılıklı belli ederiz dile getiririz opuyorumnanaktan paylaştıkça büyür sevgi

bizde de ben gösteririm sevgimi, onun da benim gibi olmasını isterim ama o pek belli etmez.
yine de bilirim beni çok sevdiğini, sözlü olarak belli etmese de benim için çok fedakarlıklar yaptı,zor günlerimde hep yanımda oldu, sonuna kadar destek verdi. zaten öyle olması gerekir de. demek istediğim sevmese o fedakarlıkları yapmazdı. ama hiç bir zaman benim kadar mucuk mucuk olmamıştır. erkeklerin yapısı böyle belkide.
öyle olmuş olsa belki de bizlere itici gelecekti. yani en azından ben öyle düşünüyorum.

Genelde eşlerimiz bu konuda çekingen galiba kızlar.Bizdede ben gösteririm,gider sarılır öperim,gün içinde sevgi mesajları yollarım.Ama eşim binde bir gösterir.

ben cok fazla gösterirdim bebek gibi severdim 2,5 yıllık evliyiz başlarda oda gösterirdi ama artık yok bende bundan cok rahatsızım neden hep ben hep ben.daha dün akşam ve bugün sabah bunun tartışmasını yaptık.dün gece 23 de işten cıktı ben de gelmesini bekledim 1 gibi evdeydi bende uyumadım özledik birbirimizi diye düşündüm 3 gündür doğru dürüst görüşemedik çünkü işlerimizden dolayı.o saate kadar beklemişim işten geliyo hoşgeldin diyorum cevap veriyo ama ne bi öpmek ne sarılmak yada günümü sormak yok hep ben soruyorum nasıl geçti diye.bu sabahta tartıştık bu konuda ben cok egoistmişim cok ilgi alaka bekliyomuşum kadınız sonuçta hepimiz sevmeyidee sevilmeyide severiz isteriz okşanmayı nebilim ben mıncık mıncık olsun isterim ama yok yok.şöyle geliversin yatsın dizime yada yatırsın beni öpsün koklasın yok anacım oda yok buda yok.bu konuyu acıncada ''sen söyleyince yapsam kıymeti olurmu'' 2 yıl bekle şimdi benim sana bunları yapmam için gibi saçma şeyler söylüyor.cok değer vermiceksin ama ben cok gec anladım değer verdikce değerin azalıyor.
kusura bakmayın cok doluyum herkesten farklı oldu benimkisi.
beni sevip sevmediğinden bile emin değilim.şuda aklınıza gelmesin ki adam aldatıyor hertürlü takipteyim yok öyle birşey şimdilik umarım olmazdaa neyse yeter sıktım sizi

sanırım bızde sevgı gostermenın sınırı yok.. :asigim: bırbırımızle aska gelıyoruz.. opuyorumnanaktan benden gordukce o daha cok gosterır.. onda gordukcede ben oyle.. :asigim: hıc bı zaman bu konuda sıkılma utanma gıbı bır konu olmadı.. her gecen gun artsın ınsallah :Saruboceq: Rabbım su ankı huzurumuzu mutlulugumuzu bozmasın.. her an daım olsun.. :asigim:

yarama parmak bastınıııssss benim nişanlımda böylee gıcıkk işteee yaa ben ne kadar tatlılık yapıyorum yanaşıyorum öpüyorum yanaklarından sırnaşıyorum kedi gibii ama o öyle değil sevdiğini belli eder ama bana yetmiyorr.. sözleriyle duymalıyıım..
çok söylersem ilerde nolcak diyo daha evlilimis var..

tabikii ben gösteririm:lepi:bununla da gurur duyarım.çok seviyorum o da beni seviyor.ilk ben derim seni seviyorum diye.o da ben de der.sanki kadın o:roflol:

saolsun canim kocacim gosterir en cok sevgisini...evlendikden sonra 6-7 kere ancak demisimdir seni seviyorum.ama o bikmaz her zaman der :) canim askim,karicim,falan filan.

Senı sevıyorum demeyız Çok nadır derız
ama her an mıncık mıncık eder benı
bulaŞık yıkarım arkadan sarılır Öper sever
tv ızlerız yanından ayırmaz
yemek yerken hep yanında ıster
yatarken sarılır Öper ıyıce doyar Öyle uyur
1 sanıye boŞ durmaz
hatta kızarım bazen azıcık rahat bırak dıyee
ama bende az deĞılım bende gÖsterırım
kısacası sÖylemez gÖsterırız hareketlerımızle bızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…