Sevgini sen mi daha çok gösterirsin yoksa eşin mi?

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
ben esimi cocuk gibi severim arada ama o hayatta yapamaz birkac kere uyurken duydum beni sevdiyini benle konusuyordu ama yuzume soyleyemez arada seni seviyorum der mam fazla birsey demez bende ben onu nasil cocuk gibi seviyorsam oda sevsin isterim utaniyor sanki ne varsa

Benım esım pek sevgısnı gostermez,oyle benı sevdıgını soylemez askım canım demez.Sadece yatarken sıkıca sarılır oper oyle uyur,ısten geldıgınde sarılır şakalar yapar.Ben sevgımı daha cok gosterırım hatta bunaltırım,Operim canım askım bıtanem derım mıncıklarım sarılırım.O pek yapmaz hatta hıc desem yeri.Benım yaptıklarımdan da bazen bunalır.

erkekler utanır sevgilerini göstermeye benim eşimde seni seviyorum dediğini pek hatırlamam ama onu bir defasında terketmiştim o zaman hasta oldu acile kalktı bende çok mutlu oldum tabi dinsizin hakkından imansız gelirmiş

Bizde de sevgisini gösteren canım eşimdir:asigim::asigim:
Beni bunaltana kadar artık uğraşır bebek gibi sever benii...:emir_bebek:
Çocuk gibi şakalar yapar..ayy yeter artık derimmkafamçokkarıştı
Saç hastasıdır saçlarım elinde dolaşırız artıkk-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile
Ben onun kadar belli edemem sevgimi ...:utangac:
Ama onun bu hali beni çok mutlu ediyor..:asigim:

Eşim beni çocuk gibi sever.:nazar: Bende onu severim ama onun kadar fazla değil.
Uykumun arasında bazen seni çok seviyorum der ve bana sorar. Bende ona gıcıklık olsun diye sevmiyorum derim. Nedenini sorunca beni uyandırdın derim.
İkimizde birbirimizi severiz. :nazar:

valla kız ben de takip edemedim arkadaşımızı.
benim eşim de bana gösterir ben de ona.ayıramam ikimiz birbirimize ilgimizi çok gösteririz.

ben sevgimi gösteririm, gider sarılırım, öperim, söylerim...
kendim yaşadıktan sonra ne anlamı kalır ki ben onunla sevgimi paylaşıyorum, sadece kadın değil insan sevildiğini hissetmek, duymak ve görmek ister...
eşim daha ketumdur bana göre, söylemez...
ama hissediyorum ben her halinden o yüzden problem yok...

eşim bu konuda çok ii sağolsun sevgisini göstermekten hiç çekinmez heran sarılır sevdiğini söyler bi tek babamın yanında yapamıyo :utangac:
ben biraz utangaçtım bu konuda ama onunla beraber bende alıştım artık

Benim eşim kırk yılda bir gösterir
o gösterdiği minik sevgiyi de çok büyük bişey sanar "bu seni bi ara idare eder" der
deli benim kocam yaaaaaaaaa

eşim daha çok gösterir
şu sıralar bu durumdan çok şikayetçi-tatlicadiarzu-

Sevgilim ilgilenir bazende çok fazla ilgilenir bunaltacak derecede.Bana da bu konuda trip yapıyo ben ilgileniyorum sen ilgilenmiyorsun beni sevmiyorsun diye
Her fırsatta seni seviyorum der.Bende günde yada haftada söylerim kızar sen niye söylemiyosun diye hele gece telefonda uykusu geldiğinde telefonu kapatmaz sürekli seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum der.kafamçokkarıştı
Yani en çok sevgilim ilgilenir.

biri koceme uzaktan sevmenin nasıl bişey olduğunu öğretse ne memnun olurum heee...
ayyy...
eskiden ağır abiydi adam...bir süredir ben=bebek...
doğursam da kurtulsam...bebek sevse gerçekten...

biri koceme uzaktan sevmenin nasıl bişey olduğunu öğretse ne memnun olurum heee...
ayyy...
eskiden ağır abiydi adam...bir süredir ben=bebek...
doğursam da kurtulsam...bebek sevse gerçekten...

kocamın telini vereyim...hihoyyyt

Benim esimin her hali disindadir, icine hic bir sey atamaz ...

Hem sevdigini belli eder, hemde kizdigini :oklava: hemen anlarim, yüz ifadesinden durumlar nasil diye ... hihoyyyt

İkimiz de ...
Ben hiç rahat durmam ,sürekli mıncık mıncık halindeyim, sürekli dibindeyim ,sevgimi hareketlerimle çoook belli ettiğimi düşünüyorum ama nedense "seni seviyorum" sözünü pek kullanmam...
Eşim bana karşılık verir saolsun ama yorgun olduğu için ben daha aktif kalıyorum onun yanındakaydirigubbakcemile3 "seni seviyorum " sözünü o bana göre daha sık kullanır...Ama o da sık kullanmaz...Sık kullanılınca anlamını yitiriyo sanki,,,,durup durup turnayı gözünden vuracağın zaman kullanacaksın ki etkisi olsun:1rolleyes::dance:

o şap şap öper kucaklarr otururken de mutlaka temaz hlindedir.. uyurken sürekli sarılır. seni çok seviyorum lafını belki günde 20 kere söylüyordur.

bende onu öperek sarılarak gösteririm sevgimi...

Back
X