Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgini sen mi daha çok gösterirsin yoksa eşin mi?
bizimki karsilikli ya
ben onu cocuk gibi severim oda beni simartir saolsun
ay iyiki karsima cikmis
iyiki tanimisim
iyiki pess etmemis
iyiki vazgecmemis benden
iyiki esi olmaya ve en önemlisi anne olmaya layik görmüs beni
allah onu basimizdan eksik etmesin
benim esimi cocuk gibi severim oda asla yapamaz bazen kizioyrum neden benim gibi sevmiyon ben yapamam diyor ben severken cok ciddi durur aslinda seviyor ama gostermez sevmediyim zamanda kuser ne oldu diyorum yok birsey der neden beni sevmiyon diyemezde yok der
bana gore diorum '' senı daha çok seviorum ben'',eşimde bana der ''benım sevgım daha buyuk ben senı daha çok seviorum die.. :asigim:
bizde anlayamadık kım kımı daha çok sevioo :asigim: :roflol:
valla bi yere kadar ben sever,sevgimi gösterirdim baktım onda bi hareketlilik yok :) bıraktım şimdi kimse kimseye göstermiyor sevdiğini :) yaşasın eşitlik :)))))
benim kocamda bana sevdiğini söylemeyenlerden . en son ne zaman söylediğini hatırlamıyorum bile .daha dün akşam konuştuk bu konuyu eşimle ben sana boyna söylüyorum sen neden söylemiyorsun dedim öyle her zaman söylenmez diyor. biliyorum tabiki sevdiğini ama insan duymak istiyor yani.ŞenizŞeniz
benim eşimde hiçç beni sevdiğini söylemedi şimdiye kadar bide daha yeni evliyiz 4 aylık ben ona söylerim sevdiğimi sürekli severim okşarım öperim ama o daha hiçç sölemedi bana insan kırılıyor aslında acaba beni sevmiyor mu diyorum ben içimden ama sevmesede niye evlencekti ki..bilmiyorum işte karışığım....
Sanırım ikimizde eşit gösteriyoruz. Bazı zamanlar ben daha yoğunlaşırım, bazen de eşim.
Ama sevgimizi birbirimize hissettirmekte son derece cömert davranırız.a.s
benim sevgilim sevgisini gösterir hareketleriyle,öper,sarılır,güzel sözler söler...
ben de gösteririm ama öle sürekli öpeyim sarılayım diye bi durum olmuyor bende.
onu gerçekten çok seviyorum ama çocuk gibi davranamam ona.
bi de biz uzaktayız ama sevgilimin öle her an her dk arama huyu yoktur.ama ben yine de bilirim beni sevdiğini.bi de beni "benim aşkımın canı mı sıkılmış,benim aşkım beni özlemiş mi" diye sevmesine bayılıyorum p
sevgı anlayısımız farklı bızım
baskalarının yanında gozunu benden ayırmaz sever oper koklar ve hergun defalarca benı sevdıgını soyler opuyorumnanaktan
her telefon konusmamızı bırbırımızı sevdıgımızı soyleyerek kapatırız zemuszemus
ama evdeyken aslan yavrusunu severken oldururmus mısalı hırpalar benı severken
morartana kadar ısırır sarılırken canımı acıtır vs kaydirigubbakcemile
bense mısılleme olarak cok gıdık alan kocamı gıdıklayarak sevmeyı tercıh ederım
boyle tuhaf bır ılıskı bızımkısı kaydirigubbakcemile3
eşim gösterir sevgisiniçoğunlukla ben çok belli edemem sevgimi, ilgimi,ot gibi kacıyım vesselam-tatlicadiarzu-,sevgimi gösterdiğim tek yer var evde :roflol: oda bana kalsın.
şaşırıyorum valla hanımlar.:1shok: siz gösteremiyorsunuz eşiniz gösteriyor.Genelde tam tersi olur.bizde o genele uyanlardanız.Eşim çok belli etmez.Bende bazen bunaltıyorum.ama şimdilerde dikkat ediyorum.Aşırıya kaçmamaya.Gerek yok canım adamı bunaltmaya.a.s buyrunnnnnnnnn