kızlar sevgilimle 2 ay sonra 2.senemizi doldurcaz.polislik okuyo kendisi o yüzden bayadır yüz yüze görüşemedik.şimdi de 10 günlük bi tatil verildi onlara yanıma gelmesini isterdim ama o ailesinin ytanına gitmeyi tercih etti..bu duruma üzüldüm tabi ama 5 aydır ailesini görmüyo bişey de demedim..gittiği günden beri beni hiç aramıyo sormuyo hep ben arıyorum mesaj atıyorum napıyosun diye..en sonunda patladım sen ailen arkadaşların ve benim aramda denge kuramıyosun diye sıkma beni falan dedi ondan sonra ben mesaj atmadım ertesi gün mesaj attığımda ilgisiz ve soğuktu kısa kısa cevaplar verdi hep.. ben üstüne gitmedim bu sfer...düşünüyorum ben mi çok sıkıyorum diye ama gün içinde hiç aramması sadece benim aramalarıma cevap vermesi normal mi kızlar??
kızlar sevgilimle 2 ay sonra 2.senemizi doldurcaz.polislik okuyo kendisi o yüzden bayadır yüz yüze görüşemedik.şimdi de 10 günlük bi tatil verildi onlara yanıma gelmesini isterdim ama o ailesinin ytanına gitmeyi tercih etti..bu duruma üzüldüm tabi ama 5 aydır ailesini görmüyo bişey de demedim..gittiği günden beri beni hiç aramıyo sormuyo hep ben arıyorum mesaj atıyorum napıyosun diye..en sonunda patladım sen ailen arkadaşların ve benim aramda denge kuramıyosun diye sıkma beni falan dedi ondan sonra ben mesaj atmadım ertesi gün mesaj attığımda ilgisiz ve soğuktu kısa kısa cevaplar verdi hep.. ben üstüne gitmedim bu sfer...düşünüyorum ben mi çok sıkıyorum diye ama gün içinde hiç aramması sadece benim aramalarıma cevap vermesi normal mi kızlar??
ortada henüz denge kuracak bir şey yok....senınle sadece sevgili...eğer evli olsaydın evet haklısın diyebilirdim....ailesini tercih etmesi sencede mantıklı degıl mı sen olsan ne yapardın böyle bir durumda...
tatlım sen sadece ona neden cevap vermiyn demişsn bence sıkmamışsın neden böyle yapıyo bilemem ama sen arama bırak o arasn üstüne gitme seviyorsa arar yok aramazsa anla artk derm
haklısın canım bu sıkmak değildir bencede sadece sormuştum bu davranışının sebebini sanırım çok pohpohladım karşılığı da bu oldu
O kadar zaman özlemişsin malum okuldayken de çok fazla mesaj atamıyor konuşamıyor olabilir o yüzden beklentilerinde kesinlikle haklısın.
Eğer sen ailenin yanında değilsen 2-3 günlüğüne yanına bile gelebilirdi bence.
Bekle bakalım bir süre sen arayıp sorma ne yapacak ?
sık dişini arama bırak o arasın,erkek milleti arandıkça kendini bir halt zanneder..bırak o koşsun peşinde..
canım ben zaten ailesinin yanına gitmesine bişey demedim ki..tabiki gidecek ailesi sonuçta..ben beni her dakika arasın da demiyorum arkadşlarıyla vakit geçirmesin hep benimle konuşsun da demiyorum sadece eşit yapsın bunları..dengeden kastım bu..ama o bi tarafa yüklenip bi tarafı ihmal ediyo ve ihmal edilen taraf hep ben oluyorum
bence de arama bekle, çünkü kaçan kovalanır.. senin ilgisizliğini görüp, nereye kayboldu bu eyvah desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?