erkekler birbirine cok benziyorlar ya
hepsi ayni sekilde davraniyor
buna benzer bi olay gormustum hem de cok
donmesini istiyorsan senin yapman gereken kesinlikle sessiz kalmak, don dememek
ustune vardikca daha beter inat yapacak, ayrilacagi yoksa da ayrilacak
oturmaya gidiyorduk zaten her hafta. sonuçta annesi babasıyla evlenmedim ki. sevmesem bile ben üstüme düşeni yaptım gittim geldim konuştum. eşime yetmedi. kendi anneme daha çok gitmişiz. onların umrunda değilmişiz gibi geliyor bilmiyorum. eşimle arayı düzeltsek bile ailesiyle bundan sonra çok zor. bu kadar ilgisiz umursamaz bir anne baba olabilir mi acaba. bu kadar zor bi durumda bırakın ara bulmayı, beni arayıp ne oluyor demediler.
herkes yaptığının karşılığını alır.bakın ne güzel söylüyorsunuz eşimle evlendim annesi babasıyla evlenmedim ki diyorsunuz.böyle bir zihniyete cevabım şu olur oğlu sizle evlendi şimdi de boşanıyor. onlar sizle evlenmiş değil ya.aramamakta sonuna kadar haklılar.bakın ben şu zihniyete çok kızıyorum benim annemi babamı anne baba bilsin ama ben mümkünse onun anne ve babasını görmeyeyim.böyle bir şey olmaz.olursa da işte sonuçta böyle olur.
canım kendini çok hırpalıyorsun çok ağır atlatacaksın galiba bu dönemi.birazcık sakinleş derim ben adam gelcekse zaten gelcek gelmicekse şüphen ortadan kalkacak yoluna bakcaksın .ama yemiyorum uyku ilacıyla uyuyorum filan diyorsun.boşver diyemem ama kimsede senden değerli değil inan .istemiyorsa istemiyor sen kendini bu kadar üzünce isticekmi hayıur o yüzden bekle bakalım zaman ne gösterecek.bi leylagökhan bide sen çok üzüyorsunuz beni ya biraz dirayetli olun herşey düzelcek.kendine çok iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?