Sevgiye açım...

Sayfalarda dediğiniz tepki 4 kişinin etrafında dönüyor. Basit bir fantezi tavsiyesini bu kadar abartmaniz da nasıl bir muhafazakâr çevrede baskı altında yaşadığınızi gösteriyor zaten. Avukatlığı ma laf söylemek size düşmez. Siz önce kendi mesleğini de bi iyi olun. Başkalarının başarılarını sonra eleştirin. Gerçi başarı eleştirisine de kompleks sahipleri yapıyor.

Tam 12den vurdun. Bazı erkekler sevgi dilini bilmez. Görmemiştir veya ogrenmemistir. Erkekler yiyip içip yattıktan sonra gerisini ya düşünmüyor yada hayatın böyle olduğunu zannediyorlar. Hiç bir erkekten karım bana ilgi göstermiyor elimi tutmuyor sarılmıyor gibi şikayet duyan oldu mu? Yani neden hep kadınlar bundan şikayetçi.

Canım parmaklarınızı ve kendinizi boşa yormayın. Okuyun ve bugün de gülecek birşeyler çıktı diyin geçin

Off yemin ediyorum yıkıldım. Avukatsınız ha?

Benim eşim şikayet eder. Sevişmeden önce öpüşmezsem çok bozulur.

Valla konumla ilgili tavsiyelere çok teşekkür ederim ... Kavga çıksın istemedim... 9 sayfa yazılmış resmen sırf tartışma...
Konu sahibi seni merak ettik. Allah yardimciniz olsun. Esinizle konusmaya calisin bir sekilde halledene kadar soğuk davranin. Hala sorun yokmus gibi davraniyorsa ya cidden yapisi oyle adamin. Katlanabilecek misiniz bunu dusunun...

genel olarak kadınlarımızın problemi bu sanırım, çok üzücü. sevgi gösterilmeyen bir evlilik nasıl ayakta kalıyor?

siz gerçekten avukat mısınız ? Öyleyse hiç karşılaşmamak isterim ,çünkü çok itici görüşleriniz ve anlatım tarzınız var bu birincisi ..Karşıt görüşü kabul etmeyen sizsiniz ,sürekli mutlu olduğunuzu yazarak bana kalırsa bir şeyleri kompleks yapmışsınız kendinize,ayrıca burada yorum yapan birine nasıl olur da kendinize had sayarak kocan seni 11 ay beklememiştir aldatmıştır imasında bulunabiliyorsunuz ?
Ne kadar eminsiniz kendinizden ama yoo bu emin olmak değil baya baya hadsizlik kendinize gelin ,hatta bir dondurma alın da kocanıza yalatın buradan da uzaklaşın lütfen ...

Evet bana bunu ima etti, kocam hamileliğimde beni beklememiş olabilirmiş bu benim bildiğimmiş. Hani duymazlıktan geldim ama cidden rahatsız edici dimi? Başka evlilikleri fantezilerle ayakta tutuyor ama hiç tanımadığı insanların evliliklerine nifak sokup, insanları şüpheye düşürüp laylaylom kenara çekiliyor. Bu ne perhiz.......

Sonra ben seviyesiz oldum. Avukatlığına laf etmiş oldum. Sağolun bunu burada belirttiğiniz için. Zira hanfendiden alıntı yapıp hakaretlerini dinlemek yerine sizden alıntı yaptım. Belki farkedip sarmaz...

rica ederim Konuyu baştan sona okudum ,saçma sapan şeyler yazmış,çizmiş,bir şeyler ispatlamaya çalışmış,kendisinden hariç herkesi kötü ev hanımı,kötü eş,bilgisiz,cahil ilan etmiş..Yorum bile yapmayacaktım ama sizin durumunuz yüzünden artık dayanamyıo yazdım gerçekten çok çirkin yazdığı..
Sabah namazını eda edince kulluk görevini yerine getirip kendini temize çekmiş ama sağlık problemleriniz sebebiyle eşinizle yaşayamadığınız şeyler var diye aldatmıştır diyerek hem sizi üzmüş hem de eşinizin hakkına girmiş bundan beyhaber ..Gerçekten çok cahilce sinirleniyorum daha fazla yazarsam banlanıcam ..Gidip bi dondurma alıp yalayayım bari her şeye deva nasılsa

Siz önce okulu bitirip evlenin. Fikirlerim size garip gelebilir tabiki. Önce tecrübe lazım. Fantezi ler sadece ironiydi. Bunu belirtmiştim. Ama istediğiniz yerden kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Anlamadiginiz nokta şekerim, kadın sevgiye açmış. Eşi evde yardım ediyormuş ve konuşuyormuş. Yani sorumsuz bir erkek değil. Burasını anladınız mi? O zaman bu evlilikte eksik olan şey nedir? Var mı bir tavsiyeniz. Tavsiye vermekten öte beni cadı kazanın soktunuz. Kompleks yok. Öyle olsa oturup burdan herkesin hayatını eleştiririm tıpkı siz ve benzerleriniz gibi. Ama ben sadece birilerine yardım etmeyi istiyorum ki özel mesajlarla konuştuğum çok insan var. Yazdıklarımı önyargısiz okusa niz daha farklı olur. Ayrıca bana musallat olan kişiler fikirlerimi beğenmeyen ve rahatsız olan kişiler. Mutsuz kişilerin zaten mutlulari cekmedigini çok açık. Rahatsız oluyorsaniz fikirlerime yorum yapmayın çünkü bu işi takıntı haline getiriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…