Sevgiyle iyileştirme....

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Merhabalarr
Hatalarımın çoğunlukla olduğu bir ilişki yaşıyordum.Sonrasında kendimi aşırı düzelttim ve hayatımıza normal devam ettik.
Fakat ben hep yetersiz hissediyorum.sevgimle onu bizi iyileştiricem diye düşünüyorum.Öyle de oluyor ama nasıl daha fazla ne yapabilirim?

Siz olsanız nasıl daha iyi hissederdiniz?

Hatalarından ders alarak. :)
Zaman herşeyin ilacı. Birde hep verici olma. Aşırıya kaçmadan. Kırmadan kırılmadan. Emek vererek :)

Hatalarından ders alarak. :)
Zaman herşeyin ilacı. Birde hep verici olma. Aşırıya kaçmadan. Kırmadan kırılmadan. Emek vererek :)
Sevgi patlaması yaşıyor sayılırım.Aşkı henüz öğrendim baya yeniyim.Ders aldım kesinlikle.
Aşırıya kaçmadsn kısmını yapmaya çalışıyorum.
Çünkü bakınca ona içim titriyor nasıl kıymısım diye.

14 ayar altına 24 ayar degerı verırsenız zarar edersınız
altına bıle ...

kımseye hakettıgınden fazla deger vermemek sevgı gostermemek gerekıyor
ınsan en cok kendını sevmelı once .
sevgınız cok kıymetlı olmalı ve bunu bırılerını ıyılestırmek ıcın kullanırsanız tukenırsınız :) aslolan sevgıyı aılenız hakeder sabredın bekleyın hakettıgı zaman sevın bence. hayatınız . son nefesınız bunları dusunun kendınızı tuketmeyın

kadın sevıldıkce guzellesır ıyılesır erkek sevsın en cok o guzellestırsın o ıyılestırsın sızde ona ayna gıbı yansırsınız zaten. kendınızı feda etmeyın

dıyeceklerım bukadar :)

Ben kimsenin kimse için değişeceğine inanmıyorum. İlk zamanlar değişmiş gibi yapıyoruz çünkü o ilk zamanlarda duyulan tutku sevgiyle birleşince her şey yapılabilir geliyor göze. Belki kendimiz de değiştik sanıyoruz ama elde edince o garantiyi hissedince sevgi yıllanınca tutku kalmayınca hoop eski kişilikler geri dönüyor.

Yani değişmediniz muhtemelen. Hatalarınızı kabullendi diye kendinizi olmadığınız bi kalıba sokmaya çalışmayın ya da onu gözünüzde büyütmeyin derim

1 yıl oldu

Daha çok yeni bana göre. Ayrıca hata yanlış dediğiniz şey nedir? Sanki davranış değil de kişisel bi hata gibi geldi bana. Eğer öyleyse bunun pişmanlığını duymanız bile saçma

Daha çok yeni bana göre. Ayrıca hata yanlış dediğiniz şey nedir? Sanki davranış değil de kişisel bi hata gibi geldi bana. Eğer öyleyse bunun pişmanlığını duymanız bile saçma
Yanı hata tabıkı herkese gore degısır ama davranıssal olarak hatalarım oldu diger turlu de oldu
Kişiliğimi degıstırmedım sadece davranışlarımı fark ettim zor zamandan gectıkten sonra tanıstık biz her sey büyüdü falan

Sadece kıskançlık değil ki normalde takıntılıyım kötü bir şey yapsam bittim öldüm gıbı hissederdim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…