Sevgi patlaması yaşıyor sayılırım.Aşkı henüz öğrendim baya yeniyim.Ders aldım kesinlikle.Hatalarından ders alarak. :)
Zaman herşeyin ilacı. Birde hep verici olma. Aşırıya kaçmadan. Kırmadan kırılmadan. Emek vererek :)
İşte evet bu nokta aklımı karıstırıyor.Sevgi patlamasini içinizde yaşayın kusura bakmayın ama sı**n yarıyo bu erkeklere. Tmm iyi olun düzeltin herseyi sonra da çekilin bir kenara sonucta erkek milleti şimartmaya gelmiyorlar bnden demesi
Karıştırmasına sevindim erkek milletine cok titremeyeceksinİşte evet bu nokta aklımı karıstırıyor.
Ben hatalarım içim birz da titriyorumKarıştırmasına sevindim erkek milletine cok titremeyeceksin
1 yıl olduBen kimsenin kimse için değişeceğine inanmıyorum. İlk zamanlar değişmiş gibi yapıyoruz çünkü o ilk zamanlarda duyulan tutku sevgiyle birleşince her şey yapılabilir geliyor göze. Belki kendimiz de değiştik sanıyoruz ama elde edince o garantiyi hissedince sevgi yıllanınca tutku kalmayınca hoop eski kişilikler geri dönüyor.
Yani değişmediniz muhtemelen. Hatalarınızı kabullendi diye kendinizi olmadığınız bi kalıba sokmaya çalışmayın ya da onu gözünüzde büyütmeyin derim
Ay jaja yanlış yazdım1 yıl oldu
Daha çok yeni bana göre. Ayrıca hata yanlış dediğiniz şey nedir? Sanki davranış değil de kişisel bi hata gibi geldi bana. Eğer öyleyse bunun pişmanlığını duymanız bile saçma1 yıl oldu
Yanı hata tabıkı herkese gore degısır ama davranıssal olarak hatalarım oldu diger turlu de olduDaha çok yeni bana göre. Ayrıca hata yanlış dediğiniz şey nedir? Sanki davranış değil de kişisel bi hata gibi geldi bana. Eğer öyleyse bunun pişmanlığını duymanız bile saçma
Ya o tarz hatalar degıl benım okb me baglı onu çok bunalttığım donemler olduneymiş bu hatalar?
erkeğe göre hata olan çok şey aslında kadının özgürlüğü oluyor da. kendimi düzelttim derken?
Ya o tarz hatalar degıl benım okb me baglı onu çok bunalttığım donemler oldu
Evet tanılı malesef takıntılının tekıyımtanılı mı okb niz?
yani kendi yamuk ayak olup kadın kıskanınca sen hastasın diyen erkek sürüsü de var da.
Evet tanılı malesef takıntılının tekıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?