Sevgiyle iyileştirme....

Bende hatalarımın çoğunlukta olduğu bir ilişki içerisindeyim. Hatalarımın telafisini yaptığımı belli ettikçe ve ona iyi hissettirdikçe karşılığında dargınlık ve nankörlük gördüm. Gerçekten fazlada şımartmamak lazım yoksa bunun geri dönüşü olmuyor. Bir bakarsınız hatalarınız için telafi amacıyla didinirken, karşınızda hatasını kabul bile etmeyen birine dönüşüverir. Sonra geçmişi ısıtıp önünüze koyar. Sevgi patlamanızı içinizde yaşayın, içinizden sevin. Gerektiği kadarını gösterin. Artık hata yapmamaya çalışın. En önemlisi olumlu değişiminizin sinyallerini verirken gözüne batırmamaya çalışın.

öyle bir şey yok ne ketum kadınlar var.
ne güzel iş erkek sevsin ben zaten yansıtırım diye geri çekilmeyi, pasif olmayı öğrettiler kadınlara resmen.
erkekler de bir akıllı siz misiniz biz niye en çok seven oluyoruz diyorlar haliyle.
böyle saçma beyanlar ilişkilere zarar verir.

bu kızın sevgisi değerli de karşısındaki erkeğin sevgisi çakıl taşı mı?
o da dur bakayim bekleyeyim ne zaman hakedecek derse ne olacak?

Ben anlamıyorum herkese hak ettiği kadar değer vereceksin, fazla değer verirsen şımarır, bir yerleri kalkar laflarını.

Değer vermeyi bildiğiniz kadar değer verebilirsiniz. Kendinizi sevdiğiniz kadar bir başkasını sevebilirsiniz. Daha fazlasını deneyimlemediniz o yüzden bilemezsiniz.

Şımarırsa onun problemi, sizin değil. Verdiğiniz değerin kıymeti bilinmiyorsa değer vermekten değil, o kişiden vazgeçin.

Konu cok muğlak sanirim.. detay mi verseniz? Nasil bir sucluluk duygusu hissediyorsunuz da onarma isine giristiniz.. cunku bazi iliskiler biliyorum. Karsidaki sizin sinirlarinizi zorlayip hata yapmaya zorluyor ve sizin duydugunuz pismanlikla ustune titrenmesinden hoslaniyor. Bunu bi dusunun derim. Hatalari siz durup dururken mi yaptiniz? Onun katkisi olmadi mi hic?

Takıntılı hallerimden kaynaklıydı yazdım aslında

Sadece kıskançlık değil ki normalde takıntılıyım kötü bir şey yapsam bittim öldüm gıbı hissederdim mesela
Bu takıntınızı anında fırsata çevirebilir.
Ne denir bilmiyorum ama sizin durumunuda olsam takıntımı yenmeden sevgili edinmezdim.
Çünkü bu durum hem size hem sevgilinize çok büyük zarar.

Sevgi anlayani iyilestirir efenim.. anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az

Insanoğlu değişir yeter ki samimi olsun...ama çoğu insan samimi olmadığı için malesef değişmiyor...bencil olduğu için...

Bu takıntınızı anında fırsata çevirebilir.
Ne denir bilmiyorum ama sizin durumunuda olsam takıntımı yenmeden sevgili edinmezdim.
Çünkü bu durum hem size hem sevgilinize çok büyük zarar.
Düzelme baya oldu işte çok şükür.Ama işte....

O kadar haklısınız ki ikinizde... Seviyorsanız söyleyin, sevginizi gösterin. Böyle değişik davranmak ilişkiyi bitirmekten başka bir yaramıyor.

Seviyorum gosterıyorum da oldukça ama şımarır falan diyorlar.
Şımarması kişiyle ilgili bir durum. Sevginizi yeterince göstermezseniz adam kafasında bu beni sevmiyor diye düşünebilir sonra da sizden ayrılır. Ayrılmazsa da o da böyle samimiyetsiz davranır ve o eski sevdiğiniz adamı kaybedersiniz. Bilmiyorum benim önerim sevginizi gösterin, öpüşün, sarılın demek. Şımarırsa da kendi kaybeder

Gosterıyorum gosterdıkçe mutlu oluyorum.

Seviyorum gosterıyorum da oldukça ama şımarır falan diyorlar.
Hiç alakası yok. Siz gösterin göstermelisiniz de. Şımarırsa kendi sorunu. Benim erkek arkadaşım da göstermiyor şımarmayayım diyeymiş. Ne oldu biliyor musunuz? Buz gibi bir insana dönüştüm onun yüzünden. Ben de artık sevgimi göstermiyorum. Bitmesi yakındır.
İnsanları anlamıyorum madem şımarır diye sevgi göstermeyeceksiniz neden ilişkiye başlıyorsunuz ki

Yaa üzüldüm kurtarılabilir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…