14 ayar altına 24 ayar degerı verırsenız zarar edersınız
altına bıle ...
kımseye hakettıgınden fazla deger vermemek sevgı gostermemek gerekıyor
ınsan en cok kendını sevmelı once .
sevgınız cok kıymetlı olmalı ve bunu bırılerını ıyılestırmek ıcın kullanırsanız tukenırsınız :) aslolan sevgıyı aılenız hakeder sabredın bekleyın hakettıgı zaman sevın bence. hayatınız . son nefesınız bunları dusunun kendınızı tuketmeyın
kadın sevıldıkce guzellesır ıyılesır erkek sevsın en cok o guzellestırsın o ıyılestırsın sızde ona ayna gıbı yansırsınız zaten. kendınızı feda etmeyın
dıyeceklerım bukadar :)
Takıntılı hallerimden kaynaklıydı yazdım aslındaKonu cok muğlak sanirim.. detay mi verseniz? Nasil bir sucluluk duygusu hissediyorsunuz da onarma isine giristiniz.. cunku bazi iliskiler biliyorum. Karsidaki sizin sinirlarinizi zorlayip hata yapmaya zorluyor ve sizin duydugunuz pismanlikla ustune titrenmesinden hoslaniyor. Bunu bi dusunun derim. Hatalari siz durup dururken mi yaptiniz? Onun katkisi olmadi mi hic?
Bu takıntınızı anında fırsata çevirebilir.Sadece kıskançlık değil ki normalde takıntılıyım kötü bir şey yapsam bittim öldüm gıbı hissederdim mesela
Insanoğlu değişir yeter ki samimi olsun...ama çoğu insan samimi olmadığı için malesef değişmiyor...bencil olduğu için...Ben kimsenin kimse için değişeceğine inanmıyorum. İlk zamanlar değişmiş gibi yapıyoruz çünkü o ilk zamanlarda duyulan tutku sevgiyle birleşince her şey yapılabilir geliyor göze. Belki kendimiz de değiştik sanıyoruz ama elde edince o garantiyi hissedince sevgi yıllanınca tutku kalmayınca hoop eski kişilikler geri dönüyor.
Yani değişmediniz muhtemelen. Hatalarınızı kabullendi diye kendinizi olmadığınız bi kalıba sokmaya çalışmayın ya da onu gözünüzde büyütmeyin derim
Düzelme baya oldu işte çok şükür.Ama işte....Bu takıntınızı anında fırsata çevirebilir.
Ne denir bilmiyorum ama sizin durumunuda olsam takıntımı yenmeden sevgili edinmezdim.
Çünkü bu durum hem size hem sevgilinize çok büyük zarar.
öyle bir şey yok ne ketum kadınlar var.
ne güzel iş erkek sevsin ben zaten yansıtırım diye geri çekilmeyi, pasif olmayı öğrettiler kadınlara resmen.
erkekler de bir akıllı siz misiniz biz niye en çok seven oluyoruz diyorlar haliyle.
böyle saçma beyanlar ilişkilere zarar verir.
bu kızın sevgisi değerli de karşısındaki erkeğin sevgisi çakıl taşı mı?
o da dur bakayim bekleyeyim ne zaman hakedecek derse ne olacak?
Ben anlamıyorum herkese hak ettiği kadar değer vereceksin, fazla değer verirsen şımarır, bir yerleri kalkar laflarını.
Değer vermeyi bildiğiniz kadar değer verebilirsiniz. Kendinizi sevdiğiniz kadar bir başkasını sevebilirsiniz. Daha fazlasını deneyimlemediniz o yüzden bilemezsiniz.
Şımarırsa onun problemi, sizin değil. Verdiğiniz değerin kıymeti bilinmiyorsa değer vermekten değil, o kişiden vazgeçin.
Seviyorum gosterıyorum da oldukça ama şımarır falan diyorlar.O kadar haklısınız ki ikinizde... Seviyorsanız söyleyin, sevginizi gösterin. Böyle değişik davranmak ilişkiyi bitirmekten başka bir yaramıyor.
Şımarması kişiyle ilgili bir durum. Sevginizi yeterince göstermezseniz adam kafasında bu beni sevmiyor diye düşünebilir sonra da sizden ayrılır. Ayrılmazsa da o da böyle samimiyetsiz davranır ve o eski sevdiğiniz adamı kaybedersiniz. Bilmiyorum benim önerim sevginizi gösterin, öpüşün, sarılın demek. Şımarırsa da kendi kaybederSeviyorum gosterıyorum da oldukça ama şımarır falan diyorlar.
Gosterıyorum gosterdıkçe mutlu oluyorum.Şımarması kişiyle ilgili bir durum. Sevginizi yeterince göstermezseniz adam kafasında bu beni sevmiyor diye düşünebilir sonra da sizden ayrılır. Ayrılmazsa da o da böyle samimiyetsiz davranır ve o eski sevdiğiniz adamı kaybedersiniz. Bilmiyorum benim önerim sevginizi gösterin, öpüşün, sarılın demek. Şımarırsa da kendi kaybeder
O da sizin gibi çok mutlu oluyordur :)Gosterıyorum gosterdıkçe mutlu oluyorum.
Hiç alakası yok. Siz gösterin göstermelisiniz de. Şımarırsa kendi sorunu. Benim erkek arkadaşım da göstermiyor şımarmayayım diyeymiş. Ne oldu biliyor musunuz? Buz gibi bir insana dönüştüm onun yüzünden. Ben de artık sevgimi göstermiyorum. Bitmesi yakındır.Seviyorum gosterıyorum da oldukça ama şımarır falan diyorlar.
Yaa üzüldüm kurtarılabilir aslında.Hiç alakası yok. Siz gösterin göstermelisiniz de. Şımarırsa kendi sorunu. Benim erkek arkadaşım da göstermiyor şımarmayayım diyeymiş. Ne oldu biliyor musunuz? Buz gibi bir insana dönüştüm onun yüzünden. Ben de artık sevgimi göstermiyorum. Bitmesi yakındır.
İnsanları anlamıyorum madem şımarır diye sevgi göstermeyeceksiniz neden ilişkiye başlıyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?