sevglim annemi tanıyor ama anneler gününde aramadı.

içimi rahatlattınız biraz, bugünlere inanmadığından aramıyor olabilir,
sizinkiler de annenizi tanıyıp eve gelip gittiği halde aramıyorsa bugünde,
benimkinin aramaması çok normal aslında.

Bugünlere inanıp, inanmadığını bilmiyor musunuz.
Sizi doğumgününüzde filan aramdığında, anlamadınız mı ,sormadınız mı, inanıp inanmadığını.

Sizi 1 aydır aramayan, doğum gününüzde bile aramayan adam, annenizi niye arasın ki.

Önceki konunuz, şuydu sanırım,
Beni 1 aydır aramıyor, evlenir miyiz acaba.
Sizi aramadığını geçtiniz, anneniz mi kaldı şimdi.

Bence ayrıl sen o adamdan.1 ay arayıp sormuyo böyle sevgililik mi olurmuş.

başlık sahibinin yazılarını gülerek okuyorum.ya sen gerçek değilsin.herkesle kafa mı bulmaya çalışıyorsun.28 yaşında bir bayansın guya ve bunları yazıyorsun.böyle bi şey imkansız ya olamaz,olmamalı varsa da vayy haline ne diyeyim

Sağolun kızlr çok içimi rahatlattınız,
anneler gününde aranmayanınız varmış çok normal durum,
Bana öyle geliyordu ki illaha arayacak, hediye çiçek alıcak gibi geliyordu
ama öyle olmasına gerek yok
Hem yüzyüze tanışmadılar hem resmiyet yok.
Kırılmama gerek yok teşekkür ederim kızlar.

Zaten siz ayrı şehirlerde değil misiniz, adam 1 aydır aramadığına göre.
Aramıyor, bir de üstüne çiçek hediye mi alacak,samimiyet yok arada siz yazmışsınız.
Üzerine bir de istesin bari.

ışin ilginç tarafı, bu arkadaş seni hala aramıyordur büyük ihtimal, anneni niye arasın. Ayrılmış olmayasınız.
Seni aramadığında ayrıldığınızı kabul etmemiştin, belki anneni aramadığında anlamışsındır !

Zaten siz ayrı şehirlerde değil misiniz, adam 1 aydır aramadığına göre.
Aramıyor, bir de üstüne çiçek hediye mi alacak,samimiyet yok arada siz yazmışsınız.
Üzerine bir de istesin bari.

İşin ilginç tarafı, bu arkadaş seni hala aramıyordur büyük ihtimal, anneni niye arasın. Ayrılmış olmayasınız.
Seni aramadığında ayrıldığınızı kabul etmemiştin, belki anneni aramadığında anlamışsındır !

Çıkma yıldönümünde de tektaş hediye alma umudu vardır belki ..

Ya tutamadim kendimi yaziyorum.. Aslinda 28 yasinda neyin ne oldugunu bilir diye dusunmustum ama yazdigin her cevap ver yorumda aksini dusunur oldum!

Bu adam seni bir ay aramadi ve bir sekilde gorustunuz tekrar ve evine gittiniz evinde ne yaptiniz? ha tabi buna cevap vermek zorunda degilsin hic bir sekilde ama o gunden beri seni aradimi?
senin dogum gununde aramayan bir insan sonucta! yilbasinda, dogum gununde sevgililer gununde hic bir sekilde aramayan bir insan.. Evlenmektende vazgecmis goruluyor ve sen hala onu takiyorsun! sana deger vermeyen annenimi dusunecek isi yokta?
aranizdaki mesafe cok degil anladigim kadariyla sana bir sey soyleyimmi o adam seni sevmiyor ciddiye almiyor sevseydi arardi sevseydi bir ay boyunca habersiz birakmazdi sen kendine bir ceki duzen ver ve birak o adami.. Evine gidip seni kullanmasina musade verdin iyide sonra ne yapti o? tum sorularina cevap verdimi? seni gercekten seviyormu? bunun cevabini bilmek zor degil

bekliyorum kızlar çünkü arayabilir beni,
ama annemi aramadı yani tamam aslında özel günleri umursamıyor ama annemin anneler gününü de umursamadı annem kırıldı ve söyledi de bana yani ağla ağla çözüm bulamıyorum,
tüm gün de aradım mesaj da attım, ara annemi dedim ama aramadı.

siz bunla barışmışsınız öyle yazdınız. tamam peki anneler gününde bütün gün siz aramışsınız,annemi ara diye mesaj atmışsınız yine açmamış, aramamış.
bu nasıl barışmak , anlayamadım ..
ayrıca zorla aradıktan sonra anlamı ne ki?.
içinden gelmeli adamın....

O bir önceki başlığımdan sonra buluştuk biz, evine gittik,
o yüzden buluştuk buluşmamızda problem olmadı.
eskiden evlenicez diyordu da şimdi onu da demiyor bazen kullanılıyorum gibi de hissediyorum ama yine de annemi arar diye düşünüyordum yani özel gün sonuuçta buu

problem yok diyorsunuz, ama beraberlik, o evde buluşmayla kalmış gibi.....
sonra yine bitmiş.?bu kullanılma lafınıda anlamadım. o evde birşeyler mi oldu.? onu mu kastediyorsunuz.?

Son düzenleyen: Moderatör:
bence o adamdan ayrılmalısın seni önemsemiyor umursamıyor
1 ay aramamak ne demek yahu
he bide üstüne üstelik sen kalkıpda buna mesaj atıosun ara diie seni aramayan insan anneni niye arasın ki
28 yaşında olgun insanlarız demişsin kusura bakma arkadaşım ama bn 28 yaşındaki bir kişinin olgunluğunu göremedim ssende anlaman lazım senin aslında

sizin iliskiniz kalmamış..iliski diye bir şey yok ortada..ilk önce bunu anlaman lazım..
anneni aramamış..olabilir bende aramadım,hemde gayet içli disli olmamıza,sürekli görüşmemize rağmen..benim annem değil ki..niye anneneler gunünde ariyim?Bayram da ararım ama anneler gunünde bı tek kendi annemin anneler gunünü kutlarım..benim mantığım bu..erkek arkadasımda benim annemi aramadı..ona ne benim annemden..ha evleniriz o zaman ararım iste..ama daha sevgili modundayken sadece bayramlarda aramak(bazen onu bile yapmam) yeterli..
sizin probleminizde bu değil aslında..bu kadar problemin icinde bu problem değil..asıl problemlere odaklansak daha mantıklı..

güzelim çocuk artık tarih olmuş, toz olmuş basmış gitmiş. seni aramayan adam ne diye anneni arasın. senden kopmuş artık tamamen. 1 aydır aramayan adamdan sana ne hayır gelir ki annene gelsin...

Anneni aramasını geçtim, bu adam seni aramıyor ki...
Canı istediğinde çıkıyor telefonuna canı istediğinde çıkmıyor.
Neden kullanılıyor gibi hissettin ki?
Seni bir şeyler için mi aradığını düşünüyorsun?
Ki ben öyle düşünüyorum artık.
Evlenmek istiyorum demekle evlenmeye teşebbüs ve evlenmek için çaba sarfetmek arasında çok fark var.
En somut örnek olarak icraat farkı...
a.s
Lafta seviyorum demek çok kolaydır, sevgi emektir...
Unutma nadya...

Sizi oyalayan adamlardan uzak durun.Bir şeyler değişir mantığıyla geri dönmeyin sakın ararsa.Basın tekmeyi o zaman.:olmaz:

yaştan dolayı mı bu saplantı:S
yaşınız 28 olabilir keza onunki de 28 olabilir
ama adam aramıosa yaş maş dinlemez
ilişkiniz bitmiş siz hala aynı noktadasınız
bence ya anlayın gerçekleri yada doktora gidin
ciddyim bu bir saplantı haline dönüşebilir sizin açınızdan

Hiç inandırıcı değilsiniz 28 yaşinda olduğunuza hiç mi hiç inanmadım 15-17 yaşlarında dalga gecen olgunlaşmamiş birisiniz.Zaten anca sizin yaşinizdaki biri boyle birşeyden zevk alıp eğlenebilir.Lise ve ortaokul çağindkai insanların netteki hallerini biliyorum hep kendilerini olmadıkları biri gibi gostermeye çalişiyorlar.

kesinlikle bende arkadaslara katiliyorum
28 yasindaki biri gibi olgun degilsin,
adam seni aramiyor diyoruz
sen hala yok biz gecen bulusup baristik diyorsun
1 aydan sonra bulusmussunuz oh ne güzel
adam seni 1-2 ay aramasin, ama sonra 2 dkk bulusup barissin, seni saf gördü ya oyalar tabi..
bence sen aklini basina al, bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba

Back
X