Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay kızlar görünce dedim o ne beee
ağzımın suyu aktı valla ben kapıyım kimseye yar etmem dedim
etmedim de :1closedeyes:
şaka maka sert oluşu maçoluğu beni düşünmesi çok etkilemişti
şimdi diceksiniz ki yani chanty laf şimdi bu maçoluk sertlik vs..sengözlerimebaksanab
ama napıyım ben öyle çıtkırıldım erkekleri sevmiyorum şöyle vur mu duvara yapıştırsın beni:1shok:
dermişimmm o kadar da değil tabiyerimseniben
ilk gözlerine bayilmistim,cok derin bakiyordu:)))
tanidikca zeki olmasi ve dürüstlügüne hayran kaldim
tamam dedim cucu,bu senin....
allahima sükürler olsun ki yazmis bizi birbirimize:))
allahim sevenleri hic bir zaman ayirmasin
Beni tanidiktan sonra sen "O" sun demisti bana..
Ozamanlar ne demek istedigini pek anlamamistim.
YakIsIkli oldugundanmidir nedir cok fazla sevgilisi olmus, ama kizlari hic takmayan ve korkusuz yasayan bir gencmis...
Hayatimda ilk defa bir kiz beni heycanlandiriyor demisti ilk tanistigimizda:))
Hala konustukca söyler, icimde birseyler oluyor diye haha deli ya:)))
Benim olmaz, imkansiz bu demelerime ragmen pes etmedi..
Imkansizi tanimadi..
Kararliydi, sen "O"sun diyordu.
Benle tanismadan önce 3 yil kimseyle cikmamis..
Hep dua edermis Allah'im onu karsima cikar diye.
Ve birde cok dürüst davraniyordu, korkusuz oldugunu bende anlamistim, tek korkusu Allah'ti.
Hata yapsada yaptim diyordu.
sevecenliği herşeye olumlu bakması nolursa olsun onunda benim gibi hep bi umudunun olması yardımseverliği bana her konuda destek çıkması bunlar beni etkiledi sanırım önceleri arkadaştık sadece bunları az çok biliordum yine ama onu tanıdıkça daha çok sevdim o da beni :asigim:... İyi ki tanımışım sevmişim onu ..a.s
bana hayran hayran bakması yetrli oldu sanırım:) ama iyiki benim olmuş hergün buna şükür ediyorum onca zaman geçmesine ragmen gittikçe büyüyen sevgimizde bunun kanıtı
tek kelımeyle ıstedgım herşey onda aşkım benım ya:)) konuşkan esprılı durüst bıraz delı dolu ee karızma da var daha ne olsun be yaa :)) ılk görüşte aşk sanırm bu kacırrımıym ben :))