• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevglınızı/esınızı neden sectınız?

önce bal gözlerine aşık olduğum için..sonra bencil olmadığı için,kibarlığı,nazikliği,saygılı olduğu için..en son:beni çoook ama çok sevdiğini hissettiğim için..

onu yada bizi nasıl tarif edebiliceğimi bilmiyorum..beni ben olduğum için sevdiği,bilgisine,yüreğine,kendine hayran olduğum,hatta bunları yazarken bile gözlerimi doldurduğu için aşık oldum,sevdim onu,ömrüm yettiğincede hep sevicem,iyiki biz olmuşuz,iyiki sevişim onu :nazar:

:1hug:ben onu seçtim çünkü en kötü anlarımda yanımdaydı.cok ince ve duygusal, ayrıca mantıklı,akıllı, ve en önemlisi saygılı.Şeniz üstelik kaprislerime katlanıyor daha ne olsun maşşallah :nazar::içelim: özledim bitanemi şimdi

o zamanlar erkek kıtlığı vardı.napııım evde kalmııııım diye 18 yaşında eşimi seçtim.:roflol::roflol::roflol:

walla ilk fark ettiğim özelliği komplekssiz bir insan olmasıydı. E ben de yıllarca bu özelliği olan birini hayal etmiştim. Aa bir de müzik zevkimizin de uyduğunu fark etmiştim hemen ardından. Arkası geldi zaten, say say bitmez...:asigim:

onu sectım cunku ıcımı gordugunu hıssedıyorum.ılk defa gercekten mutluyum. ılk defa sevıldıgımı hıssedıyorum.cok duygusal cok romantık cok ınce dusunen, kadının ne ıstedıgını ıyı bılen bır erkek.cok sanslıyım, kurban oldugum allah onu bana gonderdı. o bana bır hedıye... metınım herkez sahıt olsun SENİ ÇOK SEVİYORUM.....

temiz kalbi, durustlugu bana olan sevgisinden sectim ama pismanim. bunlar insanda olmasi gereken ozellikler, sevgililik icin baska seyler lazimmis :(

Benimki ilk goruste ask sayilir.Bir gulmesiyle konusmasiyla kalbimi caldi hain.Ne gurbetlik gordu gozum nede uyum sorunu.Baliklama daldim resmen :))

O kadar içten ve güzel bakan yeşil gözleri vardı ki hayır diyemedim :asigim:

Bu devirde Nadir Bulunur :nazar:a.s
Nerdeyse Nesli tükenmiş :1closedeyes:Adam gibi Adamdır.a.s
Dürüsttür.Birbirimize deli gibi aşığızzz...:asigim:Beni çok seviyoo ..Bana bayılyooo Ölürüm ben onaaa :asigim:
Eğlenicek erkek evlenicek erkek vardır yaa benimki 2.Kategoridenn..
Deniz gibi Derinnn :asigim:Gök gibi huzurlu Mavi gözlerinde Buldum Sevdayı:asigim::asigim: ve Sayamadığım çokk şeyyyyy

ona baktığımda onun bal rengi gözlerine aşık oldumm çünkü..
sonra sakinliğini..inceliğini..ruhunun güzelliğini sevdim ama bazende anlayışsız olduğu konulara delirdimmm!!!!!!!!!!!

dürüst olması.. bana değer wermesi.. en önemlisi düşüncelerimizin bir olması birlikteliğimizin başlangıcı oldu :asigim:

dünyanın -bana göre- en mükemmel en yakışıklı en karizmatik adamı olduğu için seçtim onu .asigim.
şafak 61

önce aşık olduğum için...
sonra beni mutlu ettiği,benim için hayatını değiştirdiği için,bunu lütuf gibi başıma kakmadığı için,ne olursa olsun bana kızsada sarılabildiği için,ne olursam olayım hep sevdiği için,yanında kendim olabildiğim için,beni değiştirmeye çalışmadığı için,sürekli ilgilendiği için,ailesine bile rest çekebildiği için,çalışmayı seven biri olduğu için,içimdeki çocuğu anlayabildiği için,ilk ve tekim olduğu için,onunlayken eğlenebildiğim için,dert ortağım olabildiği için devam ettim sevmeye..

inan duygularıma tercüman oldun ilk tanıştığımız da asla yapmam dediği şeyler vardı tabi arkadaştık daha sonra sevgili olunca dediğim herşeyi hiç itiraz etmeden yapmıştı yaşamını değiştirdi sırf ben mutlu olayım diye benim için kararlı oldu sıkmadı sevgisini kararlılıkla gösterdi hep yanımda oldu birtanem o benim ya iyiki Rabbim buluşturdu bizi :utangac: herşeyim benim

öksüz ve yetim olduğu için...........
ona rağmen kendini çok iyi yetiştirdiği ve eğittiği için...
benim gibi deli birini çektiği için....

ben ona düzenli bir aile hayatını öğrettim, o da bana hasret olduğu anne-baba, kardeş, ve de eş sevgisinin hepsini verdi...

bu yüzdendirki tanıdığım en iyi eş ve en iyi baba. evcimen, ailesine düşkün....

açıkçası bana olan aşkı ve kararlılığı çok etkiledi beni 2 sene nazımı çekti hiç bıkmadı peşimden koştu kimseyle çıkmadı istedi ve aldı adam ya başardı yani helal olsun:1hug:

canım hikayelerimiz çok benziyo benimki biraz daha fazla bekledi o kadar :icecream: birlikte olmamamıza rağmen sadakati dürüstlüğü olağan üstü aşkı geleceğimize dair inancı beni çok etkiledi iyiki de vazgeçmemiş pes etmemiş bi taneciğim ruh eşime sahip oldum:nazar:

yeşilgözlerine,siyah dalgalı saçlarına,genişomuzlarına vuruldum.bide temizliğine.ben erkekte dişlerinin,ellerinintemizliğine çok dikkat ederim.
tabi bunlar ilk bakışta dış görünüş.
eşimi çevresinde 7 den 70 e herkes sever.cana yakındır,dürüsttür,yardımseverdir.
ve tam bir akrep erkeğidir.
o benim 13 yıllık aşkımdııııırrrrrr.

onu bakışı öldürdü beni mülayim mülayim.oooyy yerim onu ben...:utangac::asigim:

aklı aklı aklı tipmiş,paraymış,mal,mülk önemli değil(geçinecek kadar maddiyatımız olsun kimseye muhtaç da olmayalım)akıl olmayınca hepsi boş geliyo bana....

Back
X