• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevglınızı/esınızı neden sectınız?

askınızın sızı etkıleyen yonlerı nelerdı ve neden onu sectınız paylasırsanız sevınırm sevgiler...

bunu çok sordum kendime..eşimde sormuştur neden evlendin benimle diye...sevgimden şüphe ettiği zamanlarda sorar ama bunu..bense hep sorarım kendime..aklımda o ilk gün var.onunla geçen ilk gün..o gün sınavım vardı ve okulun kapısında beni saatlerce beklemişti hemde çok acıktığı halde yemek yemeye gitmemişti..sınavdan sonra hadi yemeğe gidelim,çok acıktım seni bekledim dedi..çok etkilenmiştim.belki küçük bişeydi ama incelikti bu benim için çünkü ben yanımda yemek yiyip bana açmısın diye bile sormayan bi insanla 3 yıl geçirmiştim..ilk sıra inceliği yani..sonra sevgisi..acayip daha önce kimse beni bu kadar çok sevmedi..alakası sonrada..bazen beni daraltan ilgisi...iyi niyeti...herşeye olumlu bakması..ben bişeye sinirlenirken onun daha sakin oluşu..tüm iyi özelliklerine rağmen bide kırıp paramparça ettiği şeyler var içimde..o yüzden etkileyen yönleri gözümde yavaş yavaş yok oluyo...Kötü Kazen

en iyi dostumdu, her şeyimi paylaştığım kişiydi, ilgiliydi, güvenilirdi, dürüsttü ve işte bu dedim ömrümün kalanı, hayatımın anlamı:asigim:Şeniz

ilk zamanlar ben biraz safmışım herhalde zavallım 1 ay peşimden ayrılmamış yoluma çıkmış ve ben her defasında görmüşüm ve farketmemişim:Roflol: kimbilir neler düşünüyormuşumjeyyar

onu farklı olduğu için çok sevdim. düşünceli, inanılmaz derecede sahiplenen, güvenilir, gözü benden başkasını görmeyen ve çok yakışıklı olduğu için. başka birşey daha var herşey hakkında mutlaka ve mutlaka ufak da olsa bilgi sahibi, evlendiğimiz ve çoluk çocuğa karıştığımız zaman çocuğum bir soru sorduğunda boş boş yüzüne bakmayacak herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatacak bunu düşündükçe daha da çok aşık oluyorum ona. hasta olduğumda uyku girmiyor gözüne sürekli arıyor. ve en önemlisi 8 senedir beni bekliyor. işte bu yüzden çok ama çok seviyorum onu çookkkkkk :asigim::asigim::asigim::enbuyukkk:şanslıyım herhalde :1hug:

Nasil oldu bilmiyorum ama iyi ki oldu...o benim herseyim...bitanem...canim askim...bir daha dünyaya gelsem yine askimla olmak isterim:asigim::asigim: bi de bana bu kadar uzak olmasaydi jaasenağlama

yillardir hayal ettigim karakter ve olgunlukta oldugu icin ve samimi bakan ahu gozleri icin , o benim beyaz atli prensimmm :nazar: Allah herkese gonlune gore versin !:asigim:

onu tanıdım ve şu dünyama anlam katacak tek kişinin o olduğunu anladım ve 2 ay önce evlendim..şükürler olsun iyikide evlenmişim.....herkes çok mutlu olsun...

kafası çok çalışıyordu herşeye,,,o nedenle aldım bende kendilerini ,,,o benim yerime herşeyi düşünsün diye...
bir de çok böyle bakışları 'benden iyisini bulamazsın beni al! beni al!' diyordu...:sırnaşık şey

1 yıl boyunca peşimde koştu onu sevmeme rağmen ondan kaçmıştım..sürekli tersliyordum seni istemiyorum sevmiyorum diyordum...ama o hiç vazgeçmedi her zaman beni sevdiğini söylüyordu sana aşığım evlen benimle diyordu..yaptığım onca kötü şeye rağmen hiç bırakmadı beni..en kötü zamanda yine o oldu yanımda yine o tuttu elimden...

itip kakmalarıma aldırış etmedi....başka bi kıza yan gözle hiç bakmadı...

sürekli aradı sorduuu..anlatırken bile gözlerim buğulanıyo..yarabbim nasıl bir aşk bu böyle diyorum..

sonuç ne mi oldu??

hayatımın erkeği ile 6 ay önce evlendim...beni hiç bırakmadığı için ve aşkına sahip çıktığı için onu hergeçen gün daha çok seviyorum...

iyi ki varsın kocişim...

onu ilk gördüüm anı hatırlıom gerisini hatırlamıom:asigim:

bende ilk önce aşk acısı cekiyodum ve başkasını seviyodum fakat okadar sabrettiki okadar bekledi ki :( ve bana hiç bişeyini belli etmediki sessiz sakin davrandı ki yersiz kıskançlıgı yoktu .yani bunlar topalnınca benimde ilgimi cekti ve bi baktım ki onsuz olmuyo bende onu seviyorum... ve hayatımızı birleştirmeyi düşündük:):)

benım askımda baslarda bana hıc bıseyı bellı etmedı,ben onu normal bı arkadasım olarak goruyordum,ama onun içinde ne fırtınalar kopuyormus.sonunda dayanamadı actı bana içinı ıyıkıde acmıs ıyıkıde anlatmıs yuregındekı sevgiyi cok mutluyummmm ve cok sevıyorum bıtanemı,allah tum sevenlerı nazarlardan saklasınnn:nazar::asigim::nazar:

ben seçmedim ki kandırıldım mı ne bir baktım evliyim. ah hala ahh baba yaktınız beni :Roflol: haksızlıkta etmiyim eşimin gözleri ve gülüşüde etkili olmuştur.

cafedeyken izinsiz masama oturup bana sıcak çikolata getirdiği için bide çalıştığım yere elinde koocccuuman bi çiçekle gelip yakasına çiçekçi yazdığı için:):):)
eşim benim herşeyim onu herşeyiyle seviyorum
herhaliyle

dürüst, eli açık, gönlü zengin, samimi olduğu için seçtim..:1closedeyes:

iş yerime gönderdiği komacan çiçek ve maviş gözleri de ayrı tabi:asigim:

seni seviyorum aşkıııııııııııı beni böle ettin sennnnnnntatlicadiarzu

:utangac:

Back
X