SEVİL DE SEVME ,AĞLAMA AĞLAT YOKSA ZEHR OLUR BU TATLI HAYAT :( yardım kızlar

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
43
Selam bayanlar ,

Hemen paylaşmak istiyorum..

26 yaşında bekar bir bayanım,okulum bitti meslek hayatındayım özel bir şirkette çalışıyorum.
Dert ettiğim şey şu ki ; çok çok uzaktan bir akrabamız var ismi Eray.. Eray benle yaşıt ve önceden beri Erayla ilgili muhabbet geçince hoşuma gider aynı ortamda bulunmak isterdim o olduğu zamanlar süslenirdim vs.,
Bana karşı meyili olduğunu bilsem hayır demeyecektim yani ve aynı ortamda bulunduğumuz zaman Mrb Eray ,Naber işler nasıl vs muhabbetinden öte gitmedik hiç.Numaralarımız bile yok birbirimizde Sadece faceden ekliyiz o kadar..

Geçen sene acı bir haberle sarsıldık Eray kanserdi,apar topar hastaneye koştum içeriye almadılar annesi kapıdaydı sarıldım ağladık birlikte ...Sonra atlattı şükürler olsun ama üzülmemesi gerek dedi doktorlar...
Sonra bir haber daha geldi Eraycım nişanlandı çok üzüldüm ama mutlu olur inşallah dedim kenara çekildim her zamanki gibi içimde yaşadım duygularımı..:110: Gel zaman git zaman nişanlısı iğrenç şekilde aldatmış,yalanlar söylemiş üzmüş falan kötü bir şekilde ayrıldılar 30-40 gün öce...

Yalan söyleyemeyeceğim üzüldüm asla diyemem :KK54::KK71:

Geçen hafta ise faceden bana mesaj attı babam hastaneye kaldırılmıştı "Merhaba naber ? babanı gördüm resimlerini korktum nasıl önemli bir şey yoktur umarım hastane vs olunca korkuyorum da" ben de görünce ölecektim sevinçten :) hayatımda ilk kez iletişime geçiyor bu kadar yalnız halde yani baş başa :) hemen cevap verdim mesajlaşmaya başladık nişanı nasıl attığından konuştuk üzüldüğünü söyledi yaklaşık 200 adet yazıştık kızın ona yaptıklarından konuştuk ben her şey daha iyi olcak dedim teselli verdim falan baya baya konuştuk yani sonra numaramı istedi verdim birazda oradan konuştuk..

Neyse o gün ben uyudum ..Ertesi gün ne bir mesaj ne bir çağrı ses soluk yok... Ben de yazmadım..
2 gün bekledim böyle,sonra bir öğrendim ki hastaneye kaldırılmış dün gittik ailecek görmeye onu babamlar olunca bakamadı bana hastaneden çıkınca yazdım içim rahatladı seni görünce iyisin şükür yazdım sağ ol önemli bir yok demiş sonra ben de sevindim dedim 1-2 mesajlaştık uyuyamazsan falan yalnız bırakmam yanına gelemesem de konuşabilirim dedim o da sağ ol şimdilik yanımda arkadaşım var o gidince uyumazsam yazarım demiş...Ne yazdı ne iyi geceler dedi çevrimiçiydi sabahta yazmadı çevrimiçiydi...

Sizce ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum ?:KK17::KK17::KK17::mad:

Bence çok acele ediyorsun.adam hastaymis biraz toparlansin ve seni düşünmeye fırsatı olsun.sen sürekli kendini hatirlatirsan ararsan sorarsan bu iş olmaz. Sen gerektiği kadar mesajı vermişsin şimdi ona bırak. Seni düşünecek fırsat ver.surekli arayıp sorma hazır bir şekilde bekleme.

aynen öyle kendi kendine gelin güvey oluyorsun...o hayatına bakıyor sende öyle yap bence..
baban hasta olduğu için yazmış belliki sizde o hastayken gitmiştiniz hastaneye...onun için mesaj atmıştır..

o mesaj atmadı zaten ilk ben attım dün :( Sanırım kendi kendime gelin güvey oldum çook üzgünün

şöyle bir durumda olabilir erkekler kendilerini kötü hissettiklerinde güvenleri olmadığında bu tür olaylardan uzak dururlar biraz geride dur hiç oralı olma niyeti varsa kendisi gelir zaten

Bence çok acele ediyorsun.adam hastaymis biraz toparlansin ve seni düşünmeye fırsatı olsun.sen sürekli kendini hatirlatirsan ararsan sorarsan bu iş olmaz. Sen gerektiği kadar mesajı vermişsin şimdi ona bırak. Seni düşünecek fırsat ver.surekli arayıp sorma hazır bir şekilde bekleme.

Haklısın ilk iletişime geçtikten sonra hep ben yazdım biraz kendimi geri çekersem sanırım yazar yani belki...umarım kendi kendime gelin güvey olmamışımdır. :KK200::nazar::nazar:

şöyle bir durumda olabilir erkekler kendilerini kötü hissettiklerinde güvenleri olmadığında bu tür olaylardan uzak dururlar biraz geride dur hiç oralı olma niyeti varsa kendisi gelir zaten

Çok doğru bir mantık canım..Kesinlikle haklı olabilirsin :oops:

Haklısın ilk iletişime geçtikten sonra hep ben yazdım biraz kendimi geri çekersem sanırım yazar yani belki...umarım kendi kendime gelin güvey olmamışımdır. :KK200::nazar::nazar:
Olmaz bir iş değil. Ama sen de bitiyor bence.geri çekil hiç iletisime geçme. Hatta karşılaşma ihtimali olan yerlere dahi gitme.dur bir merak etsin noldu acaba bu kız desin.
Bir daha da eski nişanlı konusu asla açma.hic olmadı öyle birşey gibi davran.hic bir erkek yenilgiyi başka bir kızla konuşmayı istemez adam aldatilmis ne diye açıyosun bu konulari.

bence fazla üstüne düşmeyin aslında tavsiyem geçmişini bildiğiniz biriyle birlikte olmamanız bir kavga anında kötü sözler söyleme ihtimaliniz yüksek...

Olmaz bir iş değil. Ama sen de bitiyor bence.geri çekil hiç iletisime geçme. Hatta karşılaşma ihtimali olan yerlere dahi gitme.dur bir merak etsin noldu acaba bu kız desin.
Bir daha da eski nişanlı konusu asla açma.hic olmadı öyle birşey gibi davran.hic bir erkek yenilgiyi başka bir kızla konuşmayı istemez adam aldatilmis ne diye açıyosun bu konulari.

Canımm kendi kendine açtı gülerek konuştuk esprili biri zaten...Kendi dertleşmek istedi bence...

Bir daha yazmayacağım hala hastanede zaten nasıl oldun diye bile mi sormucam :)

bence fazla üstüne düşmeyin aslında tavsiyem geçmişini bildiğiniz biriyle birlikte olmamanız bir kavga anında kötü sözler söyleme ihtimaliniz yüksek...

Yok ben öyle biri değilim inşallahta olmam öyle biri :(

Geçmişini biliyorum ama hakkında da çok şey bilmiyorum iletişimimiz olmadığı için pek o_O:63:

Canımm kendi kendine açtı gülerek konuştuk esprili biri zaten...Kendi dertleşmek istedi bence...

Bir daha yazmayacağım hala hastanede zaten nasıl oldun diye bile mi sormucam :)
Sorma bacim sorma.
Sorma da adam bir merak etsin.bu kız niye sormadı beni desin de arasın bir şekilde.
Hatta çıksın hastaneden geçsin iki üç gün annesine ya da ortak tanıdıklara sorarsin bunun da kulağına gider o zaman iyice düşünür bana niye sormadı. Arar işte o zaman.sen de dersin rahatsız oldun gibi hissettim rahatsız etmek istemedim...top şimdi onda.
Aha senaryoyu da yazdım. Sana sadece oynaması kaldı.

geçmişi bilmeniz yeter bence bu iyi bişi deil benim gözümde...

Adam hasta. Hastanede yattigina gore belli ki agrisi sizisi var. Ask mesk dusunecek durumda degilbyani. O yuzden sen de bu zamani normal bir zaman olarak degerlendirme

Sorma bacim sorma.
Sorma da adam bir merak etsin.bu kız niye sormadı beni desin de arasın bir şekilde.
Hatta çıksın hastaneden geçsin iki üç gün annesine ya da ortak tanıdıklara sorarsin bunun da kulağına gider o zaman iyice düşünür bana niye sormadı. Arar işte o zaman.sen de dersin rahatsız oldun gibi hissettim rahatsız etmek istemedim...top şimdi onda.
Aha senaryoyu da yazdım. Sana sadece oynaması kaldı.

Ayy çok sağ ol canım yaa :) dediklerini yapcam gelişmeleri yazcam sana :KK76::KK50::KK28:

Eray' ın seni uzaktan akraba dışında bir profile oturttuğunu düşünmüyorum.
Yani boşa kafanda hayal kurup sonra üzülme

Eray' ın seni uzaktan akraba dışında bir profile oturttuğunu düşünmüyorum.
Yani boşa kafanda hayal kurup sonra üzülme

Sanırım ben kendi kendime hayallere daldım gitti :mad::KK67:

Adam hasta. Hastanede yattigina gore belli ki agrisi sizisi var. Ask mesk dusunecek durumda degilbyani. O yuzden sen de bu zamani normal bir zaman olarak degerlendirme

Beklemem daha iyi hiç bir şey yazmadan :KK56:

:110:hayallerrr hayatlar :63:

Back
X