Sevildiğimi biliyorum ama hissedemiyorum

İkimiz de güçlü durmaya çalışmaktan yorulduk belki de bilemiyorum. Benimkisi eski günlere duyulan özlem. Ben adım attığımda karşılığını yarım yamalak geçiştirme ile buluyorum. Bu sevginin sırası değil belki diyerek kendimi susturuyorum sonra. Beni hüzünlendiren de bu oluyor.

Çok teşekkür ederim temenniniz için.

Cicim ayları geçmiş. Bu forumdaki kadınlar gerçekten de hayatın gerçeklerini kabullenemiyorlar.kadın 3 çocuk yapmiş hâlâ genç kız romantizmi, bekarlık ilişkisi yaşamanın derdinde.bir kere bekar olsan bile ilişkinin ilk yıllarındaki coşku, mutluluk olmuyor işte.niye bizim kadınlarımız bu durumu kabullenemiyor bir türlü.zorla eski günleri getirmeye çalışsan da olmuyor yani.bedenler, ruhlar birbirini keşfetmiş, hatta sıkılmış bile.kendi doğasını bu kadar kabullenemeyen başka bir tür daha yok dünya üzerinde.bu tarz şeylerin başınıza gelmemesi istiyorsanız sıkıldıkça sevgili değiştireceksiniz.hem ailem olsun, hem çoluk çocuk yapayım hem ilk günlerdeki gibi aşk yaşayayım.oldu canim.böyle bir dünya bulursanız bana da söyleyin.

bi yardım mı alsanız evet ilgide ihtiyac ama karşı taraf belli ki yorgun her anlamda.

Bunlar otomatik olan şeyler değil mi ? Nasil akla gelmez ki.mesela yatağa birlikte yatınca ilk akla gelen sarılmak oluyor.hatta akla da gelmiyor, içgüdüsel olarak çekiliyorsun birbirine zaten.öyle değil mi ?

Ben tek bebek ile böylesi bir boşluğun içine düştüm ancak yazdığım şeyler hesaplı planlı olmayan, hayatın içinden karşımıza çıkan zorluklar. Bunu 3 çocuk ya da hiç cocuk ile yaşayan birçok kadın vardır eminim. Böylesi zorluklara rağmen birbirimizden güzel söz duymak için illa evlenmemize gerek olmadığını düşünüyorum. Bu anne babanız da olabilirdi, yakın bir arkadaşımız da. Sıkılarak insan değiştirmek benim ruhumun harcı değil. Ben hâli hazırda sevildiğimi bildiğim insan ilişkilerimde ters giden bir şeyleri nasıl düzeltebilirim ve nasıl birlikte mutlu olabilirizin derdindeyim. Bunu anneannemle dedemde, kayınvalidemle kayınpederimde gördüm. Bunu istemenin çok da doğal olduğunu düşünüyorum.

bi yardım mı alsanız evet ilgide ihtiyac ama karşı taraf belli ki yorgun her anlamda.
Önce kendi modunu yükseltip kendi içimde bir şeyleri halledip denemeliyim diye düşünüyorum okudukça. Umarım yardım almaya hiç gerek kalmaz. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Eşinizin annesi kanser hastası, bu süreçte sizin ona destek olmanız gerekir diye düşünüyorum.
Ben de olmaya çalışıyorum zaten. Bebeğimizin hastalık dönemlerinde de biz hep birbirimize destek olduk, güzel sözler ile moral verdik. Ancak üst üste gelince bazı şeyler tekrar içine kapanmaya başladı. Onu tekrar oradan çıkarmak, eski güzel günlerimizi hatırlamak hem ona hem bana iyi gelir diye de düşünüyorum. Sonra bunu onun için mi kendim için mi istiyorumu sorguluyorum. Belki benim de ruhum, kafam iyice karıştı bilemiyorum.

Bunlar otomatik olan şeyler değil mi ? Nasil akla gelmez ki.mesela yatağa birlikte yatınca ilk akla gelen sarılmak oluyor.hatta akla da gelmiyor, içgüdüsel olarak çekiliyorsun birbirine zaten.öyle değil mi ?
O ayri
Sarilirsin ve seni seviyorum iyi geceler dersin
Gunluk hayatta adam isten gelmis yorgun kafasi dolu
Ya da kadin evde temizlikti yemekti ugrasmis
Insanin aklina gelmeyebiliyor
Mesela ben yazin cok sarilmayi sevmem sicaktan bayginlik gelir
Kısın daha micmic olurum vs
bide mizac olarak cok yapisik seven biri degilimdir o da etken
ornek mutfaga su almaya gitmisimdir esim de kendisine soda aciyordur gecerken totoya saplak atmak benim icin sevgi gosterisidir

bence sevgi ve şefkat göstermesi gereken sensin
benim eski sevgilimin o kadar dertli bi hayatı vardı ki
ne zaman konuşsak hep onun dertleri
hep onun maddi manevi sorunları
ben bugüne dek tek bir derdimi bile anlatmış değilim kendisine
zaten morali bozuk biri var karşımda bi de ben mi dert anlatayım

Dert babası moduna girmiş, enerjisi düşmüş.

Kesinlikle açık açık konuşulmasından yanayım güzel bir sofra yada çay kahve masası çocuğu uyutup yavaştan girin ama suçlayıcı değil ben dili ile konuşun önce güzel şeylerden bahsedin iltifat edin övün sonra acı sonra yine güzel gerekirse ağlayın belki onun da size söyleyemediği şeyler vardır karşılıklı birbirinize kapatmışsınızdır kendinizi

Ağlayın derken yanlış anlaşılmasın ağlamaktan korkmayın duygularınızı yaşayın hissettirin anlamında yazdım

O size derdini anlatmiyormus ya, isin sirri irada bence.

Siz once kendi modunuzu yukseltin, sonra da onu konustu run. Derdini cok duygusala baglamadan dinleyin. O doksun icindekini rahatlasin, siz dinleyin destekleyin. Sonra eskiye donersiniz. Konusmadikca insanin icinde buyur her sey, sonra romantizm falan ruhuna fatiha haliyle.

Buraya yazdıktan sonra çok acayip bir şey oldu. Eşim işten erken geldi bir an ve dışarıda gezelim biraz dedi. Normalde de her akşam yürüyüşe çıkıyoruz ama mahalle içerisinde park vs. Eski günlerdeki gibi yani, ikimizin de çok sevdiği yerlere dedi. Hemen sofrayı hazırlayıp apar topar çıktık. Benim için de onun için de plansız oldu. Bebek uyudu ve biz el ele yürümenin, koca çınar ağaçlarının altında yine güzel güzel sohbet etmenin keyfine vardık.

Bilmiyorum belki de buraya yazdıktan sonra dua niyetine geçti. Bu güncellemeyi de paylaşmak istedim :) inşallah bu zorlu süreçlerimiz de çabucak geçer ve her şeye rağmen muhabbetimiz artmaya devam eder.

Konu başlığa istinaden yazayım da hissedilmeyen sevgi yok hükmündedir. Hissetmiyorsanız sevilmiyorsunuz demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…