sevildiğinden emin olamamak, beni seviyor musun ???

ceylinadaquiet

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
50
2
8
41
Merhaba Arkadaşlar;
3.5 senelik bir ilişkim var ve dönem dönem aramızda sorunlar oldu.
Bu hafta doğumgünü ve ona hediye alacağım iş için şuan şehirdışında... Bana bir konu için kızgınlığından dolayı alma dedi.
Bende en sonunda bugün dayanamayıp sana bir soru soracağım dedim, belki biraz çocuk ça oldu ama
'Beni seviyormusun ' diye sordum.
2 saat kadar oldu halen bir cevap yok.
Sizce ne düşünmeliyim.....

umrunda olsaydın bişy yazardı. belki kızgınlıktan da olsa sevmiyorum derdi ama bişey derdi

zamanlama yanlış
bence birşey düşünmeyin

teşekkür ederim ama hiç sanyorum yoksa yazardı. Ben hep net olmuşumdur çünkü.
Sessizliğini hayır olarak mı algılamalıyım dedim. Hiç cevap yok yine. Kendi kendime diyorum boşver sende.

sizin net olmanız onun da net olmasını gerektirmez ki
3-5 senelik ilişkide kavgalı bir dönemde atılmış bir mesaja göre mi karar veriyorsunuz sevip sevmediğine?
ve yine 3-5 senelik ilişkide bunlar böyle 2 mesajla konuşulacak şeyler mi?

ya sizin başka şüpheleriniz var, teyit etmeye çalışıyorsunuz, ya da gerçekten çocuk gibi davranıyorsunuz

ben eşime deli gibi aşığım, kızdığımda 10 mesaj atsa da cevap yazmadığım, 10 kere arasa da açmadığım olmuştur

Bi insan sevilip sevilmediğini anlar zaten ben şahsen soramam belli olur çünkü
Sen ne hissediyosan o doğrudur
Bende eşime sinirlenince açmam teli cevap yazmam bu sevmediğim anlamına gelmez
Başka nedenlerin varsa sevmediğini düşünmen için o ayrı tabi

-----------------------
keşke herşey sizin yaşadığınız durumlar gibi olsa... o zaman bende kendimce emin olurdum sevildiğime ve bir mesaja bakmazdım, bunu sormak için...

-----------------------
keşke herşey sizin yaşadığınız durumlar gibi olsa... o zaman bende kendimce emin olurdum sevildiğime ve bir mesaja bakmazdım, bunu sormak için...

zaten ilişkinizde bir tuhaflık var sanki
yani "3-5 senelik ilişki" tabiri tuhaf öncelikle, 3,5-4 sene olur anlarım 3-5 tuhaf EDIT: YANLIŞ OKUMUŞUM: 3,5 MUŞ ZATEN, PARDON, YİNE DE YORUMUM GEÇERLİ
"ben de önümü göreyim" diyorsunuz ya, o da tuhaf, sanki siz birşeyler bekliyormuşsunuz da onun tarafında şüphe varmış gibi
şimdi de bu son mesajınız...

sanki, yazmak istemediğiniz bir durumlar var gibi

bence normal bir soru
evet seni çok seviyorum ama sana Şuan kırgın ve kızgınım yazmasını beklerim ben
tamamen suskun kalırsa da artık sevmediğini düşünürüm açıkcası

sene olarak 3.5 sene yaklaşık. Bende önümü göreyim derken doğrusunu yazdım. Çünkü ben yoruldum bu durumdan.
Onu sevmeme rağmen elimden geleni yapmama rağmen hep aynı. En ufak bir olumsuzlukta beni suçluyor. Hep alttan alıyorum. Hep yalancı oluyorum. Evet bazı özel durumlar var ama açıkçası Allah huzurunda ben elimden geleni yapıyorum. Çok detayını yazmayayım. 4 ay a yaklaşıktır yüzyüze görüşmüyoruz telefon ve watsapp.. Görüşürüz diyor ama hep işi çıkıyor veya farklı bir bahane. Örneğin arbasını satmış,,, ben onu arabası için sevmedim. Onu o olduğu için sevdim. Belkide çok alttan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…