- 3 Nisan 2015
- 50
- 2
- 8
- 41
- Konu Sahibi ceylinadaquiet
-
teşekkür ederim ama hiç sanyorum yoksa yazardı. Ben hep net olmuşumdur çünkü.Evet seviyorum deliler gibi ♥
Bilmiyorum. Ama artık bende önümü görmek istiyorum.Belki hala kızgın olduğu için cevap vermeyip sinir etmek istiyordur.
İnsan sevildiğinden hiç bir zaman emin olamaz ki...
O soru da çok yanlış bir hamledir her zaman.
Merhaba Arkadaşlar;
3.5 senelik bir ilişkim var ve dönem dönem aramızda sorunlar oldu.
Bu hafta doğumgünü ve ona hediye alacağım iş için şuan şehirdışında... Bana bir konu için kızgınlığından dolayı alma dedi.
Bende en sonunda bugün dayanamayıp sana bir soru soracağım dedim, belki biraz çocuk ça oldu ama
'Beni seviyormusun ' diye sordum.
2 saat kadar oldu halen bir cevap yok.
Sizce ne düşünmeliyim.....
Biliyorum ama biranda bu soruyu ona sormaya kendimi alamadım. Çünkü çok soğuktu 2 gündür.
teşekkür ederim ama hiç sanyorum yoksa yazardı. Ben hep net olmuşumdur çünkü.
Sessizliğini hayır olarak mı algılamalıyım dedim. Hiç cevap yok yine. Kendi kendime diyorum boşver sende.
-----------------------sizin net olmanız onun da net olmasını gerektirmez ki
3-5 senelik ilişkide kavgalı bir dönemde atılmış bir mesaja göre mi karar veriyorsunuz sevip sevmediğine?
ve yine 3-5 senelik ilişkide bunlar böyle 2 mesajla konuşulacak şeyler mi?
ya sizin başka şüpheleriniz var, teyit etmeye çalışıyorsunuz, ya da gerçekten çocuk gibi davranıyorsunuz
ben eşime deli gibi aşığım, kızdığımda 10 mesaj atsa da cevap yazmadığım, 10 kere arasa da açmadığım olmuştur
hayır .. 3.5 senedir ilk kez sormuyorum. ara ara ifade ederdi kendisi. ... Ama son dönemlerde yaşadıklarımız sonucu ve bu hafta da benim elimde olmayan bir durumdan dolayı bana kızması ve benimde böyle bir soru sormama neden oldu.3.5 senedir ilk kez mi soruyosun
-----------------------
keşke herşey sizin yaşadığınız durumlar gibi olsa... o zaman bende kendimce emin olurdum sevildiğime ve bir mesaja bakmazdım, bunu sormak için...
hayır .. 3.5 senedir ilk kez sormuyorum. ara ara ifade ederdi kendisi. ... Ama son dönemlerde yaşadıklarımız sonucu ve bu hafta da benim elimde olmayan bir durumdan dolayı bana kızması ve benimde böyle bir soru sormama neden oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?