- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi ceylinadaquiet
-
ben her zaman açık ve net iletişimden yana oldum. ve bu durum beni uzun süredir rahatsız ettiği için ona sordum ama cevap alamadım. kendi açımdan üzüldüm ve biraz güç almak vahabında arkadaşlardan da görüş almak istedim. bunun neresi hata ???
Sizi ezmesine, üzmesine ve psikolojinizi bozmasına izin vermeyin.Aynen öyle koç burcu ve aynı aynı anlattığınız gibi. Hatalı olsam da olmasam da en ufak birşeyde başlıyor, sen şöylesin sen böylesin diye. Yazdım şimdi ve anlattım içimdekileri, bilmiyorum ne yazacak. Mutlaka yine beni üzecek.
iyi de burada olay anladığım 3,5-4 sene önce başlamış niye şimdi başına kakıyor ya da ben mi yanlış anladımEvet her zaman açık ve net oldum. Bunu demesinin sebebi, mesleğim gereği bir iş söylemiştim oda o işten gelecek bedele göre kendi insifiyatinde biriktirdiği parayı akrabalarına yardım için dağıtmış söylediğine göre. Sonra benim uğraştığım iş olmayınca işte senin yüzünden zarara girdim sen yalancısın sen şöylesin sen böylesin lere başladı. 3.5-4 senelik süreçte girdiği zararı ödedim çok az bir kısım kaldı. Olayların ana noktası budur .
Doğru anlamışsın ama girdiği zararı kazancım nedeni ile taksit taksit ödedim . Halende ödüyorum. En ufak bir sorunda hemen önüme koyuyor.iyi de burada olay anladığım 3,5-4 sene önce başlamış niye şimdi başına kakıyor ya da ben mi yanlış anladım
eeee tamam işte ne diye hala önüne getiriyorDoğru anlamışsın ama girdiği zararı kazancım nedeni ile taksit taksit ödedim . Halende ödüyorum. En ufak bir sorunda hemen önüme koyuyor.
Evet her zaman açık ve net oldum. Bunu demesinin sebebi, mesleğim gereği bir iş söylemiştim oda o işten gelecek bedele göre kendi insifiyatinde biriktirdiği parayı akrabalarına yardım için dağıtmış söylediğine göre. Sonra benim uğraştığım iş olmayınca işte senin yüzünden zarara girdim sen yalancısın sen şöylesin sen böylesin lere başladı. 3.5-4 senelik süreçte girdiği zararı ödedim çok az bir kısım kaldı. Olayların ana noktası budur .
aynen soylenenlere ve yaptiklarina bakariz kalbini acip gorme sansimiz yok.bazen insan kendini bile anlayamiyor.İnsan sevildiğinden hiç bir zaman emin olamaz ki...
O soru da çok yanlış bir hamledir her zaman.
bilerek mi onun para kaybetmesine sebep oldunuz anlamadım kineden sizi suçluyor yani bu durumdan?
ayrıca gerçekten çok üstüne gitmişsiniz ve şımartmışsınız belli ki. onu bi rahat bırakın, bu arada kendiniz de düşünün böyle bir adamla ömür geçer mi diye. evlenseniz her sorun da yine bu günleri mi konuşacak size?
Evet her zaman açık ve net oldum. Bunu demesinin sebebi, mesleğim gereği bir iş söylemiştim oda o işten gelecek bedele göre kendi insifiyatinde biriktirdiği parayı akrabalarına yardım için dağıtmış söylediğine göre. Sonra benim uğraştığım iş olmayınca işte senin yüzünden zarara girdim sen yalancısın sen şöylesin sen böylesin lere başladı. 3.5-4 senelik süreçte girdiği zararı ödedim çok az bir kısım kaldı. Olayların ana noktası budur .
Merhaba teşekkür ederim öncelikle önem gösterip cevap verdiğin için. Hayır bilerek olmadı vede ben ona git akrabalarına para yardımı yap demedim. Para denince akan sular duruyor onun için. Kaç defa kendisine dedim bilek hakkı olunca para her zaman kazanılır. Önemli olan sevgi dir. Ben çok hassas ve duygusalım. Bırakamadım bir türlü bir yaşanmışlık var diye. Sevmesem zaten bu kadar süre sabretmem. Evet çoğu zaman düşündüm evlensem nasıl zaman geçecek diye. Çünkü her sıkıntısında beni suçlayacak. Her zaman ona benim için önemli olduğun hissettirdim. Belki benim yerimde başka biri olsa derdi ki , ne halin varsa gör, şuana kadar ondan sevgi dışında hiçbirşey istemedim. Sadece sevgi.
Hayır olmadı. Maaşıma göre ödeme yapıyordum.
Alla alla, Sen yapacağın işten gelen parayı ona vereceğini mi vadettin.
Yada o olmayan bir paraya güvenerek niye akrabalarına yardım ediyor.
Hayır kurumu musun sen?
Birde akrabalarına para verip zarar etti diye o zararı sen niye ödüyorsun?
Seni mutsuz ediyorsa ayril. Yani tamam insan her zaman mutlu olmaz ama bu durum sureklilik arz etmeye basladiysa devam etmesinin anlami yok demektir.Aynı soğukluk ve iletişimsizlik devam ediyor. Mesajlarıma bile cevap vermiyor. Görüyorum okuyor ve online. Gerçekten artık dayanamıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Bunu kendisine ifade ettim ama yine cevap yok. Sizce ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?