- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi ceylinadaquiet
-
çok mu uzaktasene olarak 3.5 sene yaklaşık. Bende önümü göreyim derken doğrusunu yazdım. Çünkü ben yoruldum bu durumdan.
Onu sevmeme rağmen elimden geleni yapmama rağmen hep aynı. En ufak bir olumsuzlukta beni suçluyor. Hep alttan alıyorum. Hep yalancı oluyorum. Evet bazı özel durumlar var ama açıkçası Allah huzurunda ben elimden geleni yapıyorum. Çok detayını yazmayayım. 4 ay a yaklaşıktır yüzyüze görüşmüyoruz telefon ve watsapp.. Görüşürüz diyor ama hep işi çıkıyor veya farklı bir bahane. Örneğin arbasını satmış,,, ben onu arabası için sevmedim. Onu o olduğu için sevdim. Belkide çok alttan aldım.
İş için şehir dışında şuan. Dönem dönem gidiyor.çok mu uzakta
sene olarak 3.5 sene yaklaşık. Bende önümü göreyim derken doğrusunu yazdım. Çünkü ben yoruldum bu durumdan.
Onu sevmeme rağmen elimden geleni yapmama rağmen hep aynı. En ufak bir olumsuzlukta beni suçluyor. Hep alttan alıyorum. Hep yalancı oluyorum. Evet bazı özel durumlar var ama açıkçası Allah huzurunda ben elimden geleni yapıyorum. Çok detayını yazmayayım. 4 ay a yaklaşıktır yüzyüze görüşmüyoruz telefon ve watsapp.. Görüşürüz diyor ama hep işi çıkıyor veya farklı bir bahane. Örneğin arbasını satmış,,, ben onu arabası için sevmedim. Onu o olduğu için sevdim. Belkide çok alttan aldım.
cevap yazmış, seni çok seviyordum ama herşeyin içine yalanları ile ettin. diye.
IhtimallerMerhaba Arkadaşlar;
3.5 senelik bir ilişkim var ve dönem dönem aramızda sorunlar oldu.
Bu hafta doğumgünü ve ona hediye alacağım iş için şuan şehirdışında... Bana bir konu için kızgınlığından dolayı alma dedi.
Bende en sonunda bugün dayanamayıp sana bir soru soracağım dedim, belki biraz çocuk ça oldu ama
'Beni seviyormusun ' diye sordum.
2 saat kadar oldu halen bir cevap yok.
Sizce ne düşünmeliyim.....
Aynen öyle koç burcu ve aynı aynı anlattığınız gibi. Hatalı olsam da olmasam da en ufak birşeyde başlıyor, sen şöylesin sen böylesin diye. Yazdım şimdi ve anlattım içimdekileri, bilmiyorum ne yazacak. Mutlaka yine beni üzecek.Doğum günü bu aralar demişsiniz.
Sanırım sevgilinizin burcu koç.
Ben astrolojiye inanıyorum ve koç erkeği böyledir. Bencil, kavgacı, çözüm odaklı olmayan, egosu tavan tipler bunlar. İyiyken çok iyi, kötüyken de düşman gibi davranırlar.
Kendinizi heba etmeyin, inanın değerinizi bilecek ve size saygı duyacak biriyle ilişki yaşamak çok daha güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?