sevildiğinden emin olamamak, beni seviyor musun ???

çok mu uzakta

arkadaşım bak, sorun ne bilmiyorum, söylemek istemiyorsun saygı duyuyorum
ona karşı çok ciddi hatalar yapmadıysan
şu anda sakin ol
bu mesajlaşmaların sonunda ona "ayrılalım" yazacakmışsın gibi algılıyorum, bunu şu anda yapma çünkü ayrılığa henüz hazır görünmüyorsun
eğer niyetin buysa bile, hazır araya baya bi zaman girmiş
önce kendi kendine "bitti" de, tüm beklentilerini bitir
sen kendin ayrılmışsınız gibi davranmaya başla, onun attığı adımlara göre tekrar bakarsın
şu anda ayrılalım dersen, niye aramadı niye sormadı diye kıvranmaya başlarsın
önce kendini bi hazırla
ben muallakları hiç ama hiç sevmem fakat bazen muallaklar daha iyidir

hatta sen şu anda başka hiçbirşey yazma

3,5 yıllık ilişkide 4 ay görüşmemek akıl alır gibi değil

Siteye girip konu acana kadar adami arayip sorsaydin ya neden cevap vermiyorsun diye guzel guzel, sevdiklerinizle durust ve acik iletisim kurmaktan cekinmeyin.

ben her zaman açık ve net iletişimden yana oldum. ve bu durum beni uzun süredir rahatsız ettiği için ona sordum ama cevap alamadım. kendi açımdan üzüldüm ve biraz güç almak vahabında arkadaşlardan da görüş almak istedim. bunun neresi hata ???

dur biraz adam sinirli.ben de sinirliyken açmam asla ne yazarsa yazsın, ne kadar ararsa arasın. Sevmedigimden mi ? Hayır.
ne insanlar biliyorum ayaklarına kapanıyor sensiz ölür biterim deyip 1 gün sonra yüz üstü bırakan.

şimdi seviyorum dese de için rahatlamaz yani. ilişkinden emin olman gerek.

zaten emin olsan da naparsan yap devam edecekse eder etmezse en olmaz dediğin anda ve yerde biter..
yani bu kadar kafaya takılacak bişey yok.

dur biraz adam sinirli.ben de sinirliyken açmam asla ne yazarsa yazsın, ne kadar ararsa arasın. Sevmedigimden mi ? Hayır.
ne insanlar biliyorum ayaklarına kapanıyor sensiz ölür biterim deyip 1 gün sonra yüz üstü bırakan.

şimdi seviyorum dese de için rahatlamaz yani. ilişkinden emin olman gerek.

zaten emin olsan da naparsan yap devam edecekse eder etmezse en olmaz dediğin anda ve yerde biter..
yani bu kadar kafaya takılacak bişey yok.

erkeklerin en ifrit olduğu soru yeminle. bizimde en çok duymak istediğimiz ve o yüzden durmadan ve durmadan sorduğumuz soru. bence yanlış zamanda soruyoruz bu soruyu. onlarda merhamet yok arkadaşlar. akıl var mantık var. problem için açıklama yapıp özür dile tamamdır. canım cicim olan bir dönemde sorsak neyse.

3 senede tanımışsınızdır biraz da olsa. sevmiyor seni desek bişey değişecek mi ya da seviyor desek. kızgın oldugundan az kork diye cevaplamıyordur belki
sen bilebilirsin sana tutumlarından

Aynı soğukluk ve iletişimsizlik devam ediyor. Mesajlarıma bile cevap vermiyor. Görüyorum okuyor ve online. Gerçekten artık dayanamıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Bunu kendisine ifade ettim ama yine cevap yok. Sizce ne yapmalıyım.

Bence sinirliyken sorulmaması geremen bir soru. Belki o da benim gibi seviyordur ama kızgınken dili varmıyordur söylemeye.

Ihtimaller

1. Sana hala çok kızgın
2. Sevmiyor
3. Kendini ağırdan satıyor
4. Oda 2 saattir bu sorunun cevabını arıyor.
5. Isinin peşinde koşturuyor zamanı yok(gerçi tabiki seviyorum demek için çok uzun bir zamana ihtiyacı yok)

Doğum günü bu aralar demişsiniz.
Sanırım sevgilinizin burcu koç.
Ben astrolojiye inanıyorum ve koç erkeği böyledir. Bencil, kavgacı, çözüm odaklı olmayan, egosu tavan tipler bunlar. İyiyken çok iyi, kötüyken de düşman gibi davranırlar.
Kendinizi heba etmeyin, inanın değerinizi bilecek ve size saygı duyacak biriyle ilişki yaşamak çok daha güzel.

Aynen öyle koç burcu ve aynı aynı anlattığınız gibi. Hatalı olsam da olmasam da en ufak birşeyde başlıyor, sen şöylesin sen böylesin diye. Yazdım şimdi ve anlattım içimdekileri, bilmiyorum ne yazacak. Mutlaka yine beni üzecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…