Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabır da ne zamana kadar ölene kadar bu zulümü çekecek miyim? Allah sağlık versin en önemlisi o sonra da işimizi sağlamlaştırsın. Ama gönül yarası da kötü. Şarkılarda dediği gibi ilaçsız bir hastalık gibiYa bende denedim ama unutulmuyor başkasını da sevsen aklına gelir onda olan bsyi o kişide goremediysen kendini suçlarsin işte öyle karışık bir durum sabır diliyorum![]()
Gerçekten sevdiysen unutulmuyor...mutlu bir anında yada kötü bi gün geçirdiğinde veya hayatındaki insanla sorunlar yaşadığında onun sevdiği bişeyi gördüğünde heran aklında oluyor..sen unutmak istesende mümkün olmuyor bende böyle oldu sizi bilemiycem....evlendi yıllar oldu sosyal medyadan arada bi bakarım çocuklarını bile analiz ederim ona benziyorum diye gözlerinden mutlumu mutsuzmu diye çözmeye çalışırım çok ta bi önemi yok artık yıllar geçmiş her kez evli barklı belki hoş bi davranış değil ama gerçek sevgi bu demekki unutulmuyor yanındaki melekte olsa seni çok çok mutlu da etse heran olmasa bile muhakkak bi şekilde aklına geldiği günler olacaktırİlk sevdiğiniz birini nasıl, kaç zamanda unuttunuz? Başka birini sevebildiniz mi? Yine pms yine efkarlıyım...
4 seneyi aşkın ilişkim 2016 Ocak ayında bitti.İlk sevdiğiniz birini nasıl, kaç zamanda unuttunuz? Başka birini sevebildiniz mi? Yine pms yine efkarlıyım...
Gerçek anlamda seni seven sana değer verip hakeden biri karşına çıktığında :)İlk sevdiğiniz birini nasıl, kaç zamanda unuttunuz? Başka birini sevebildiniz mi? Yine pms yine efkarlıyım...
O ilki kadar olmaz dimi bir daha hiçbir şey?Unutuluyor baskasinida seviyorsun ama biraz daha duragan bir sevgi oluyor bu tabiki ☺
Daha duragan daha olgun bir sevgi yasiyorsun ilki gibi hatalar yapmiyorsun sahsim adina benim icin boyle oldu en azindanO ilki kadar olmaz dimi bir daha hiçbir şey?
Unutulmuyor ama yeniden seviyorsun hatta evleniyorsunİlk sevdiğiniz birini nasıl, kaç zamanda unuttunuz? Başka birini sevebildiniz mi? Yine pms yine efkarlıyım...
Umarım o karşılıklı olur...Gerçek anlamda seni seven sana değer verip hakeden biri karşına çıktığında :)
Ben insanların unutmak kavramını nasıl ele aldığını anlamıyorum bence herkes unutulur herkes hickimse vazgeçilmez değil tabı ki hafızani kaybetmedigin için aklına gelir aklına gelmesi unutmamak değil ki ben anlamıyorum benim anladığım unutmak bakınca hiçbir şey hissetmemek aman banane demek meraktan bakar insan ben de bakarim ama bakınva içim yanıyor mu ağlıyor muyum keşke onunla ben evlenseydim diyor muyum bunlar önemli benceGerçekten sevdiysen unutulmuyor...mutlu bir anında yada kötü bi gün geçirdiğinde veya hayatındaki insanla sorunlar yaşadığında onun sevdiği bişeyi gördüğünde heran aklında oluyor..sen unutmak istesende mümkün olmuyor bende böyle oldu sizi bilemiycem....evlendi yıllar oldu sosyal medyadan arada bi bakarım çocuklarını bile analiz ederim ona benziyorum diye gözlerinden mutlumu mutsuzmu diye çözmeye çalışırım çok ta bi önemi yok artık yıllar geçmiş her kez evli barklı belki hoş bi davranış değil ama gerçek sevgi bu demekki unutulmuyor yanındaki melekte olsa seni çok çok mutlu da etse heran olmasa bile muhakkak bi şekilde aklına geldiği günler olacaktır