Sevilen kaç zaman sonra unutuluyor?

Ya bende denedim ama unutulmuyor başkasını da sevsen aklına gelir onda olan bsyi o kişide goremediysen kendini suçlarsin işte öyle karışık bir durum sabır diliyorum 💙
Sabır da ne zamana kadar ölene kadar bu zulümü çekecek miyim? Allah sağlık versin en önemlisi o sonra da işimizi sağlamlaştırsın. Ama gönül yarası da kötü. Şarkılarda dediği gibi ilaçsız bir hastalık gibi

Çekmemek size bağlı başka birinde bulana kadar sevgiyi aşkı epey zaman alir onu unutmak için dua et Allah'a sığın o sana yol gösterir ve bir zamandan sonra hafifler 💚

İlk sevdiğiniz birini nasıl, kaç zamanda unuttunuz? Başka birini sevebildiniz mi? Yine pms yine efkarlıyım...
Gerçekten sevdiysen unutulmuyor...mutlu bir anında yada kötü bi gün geçirdiğinde veya hayatındaki insanla sorunlar yaşadığında onun sevdiği bişeyi gördüğünde heran aklında oluyor..sen unutmak istesende mümkün olmuyor bende böyle oldu sizi bilemiycem....evlendi yıllar oldu sosyal medyadan arada bi bakarım çocuklarını bile analiz ederim ona benziyorum diye gözlerinden mutlumu mutsuzmu diye çözmeye çalışırım çok ta bi önemi yok artık yıllar geçmiş her kez evli barklı belki hoş bi davranış değil ama gerçek sevgi bu demekki unutulmuyor yanındaki melekte olsa seni çok çok mutlu da etse heran olmasa bile muhakkak bi şekilde aklına geldiği günler olacaktır

Unutmak derken duygularının tamamen sönmesi kastediliyor, yoksa tabii ki hafıza kaybı değil.
Unutursun. Unutuluyor. Tabii herkesin hızı çok çok çok farklı. Adamı sosyal medyadan takip etmen, arada iletişime geçmen vs vs gibi etkenler de büyük rol oynar. Ben asla unutulmaz unutamadım şeklinde arabesk takılanların bu duygularını takıntı ya da ego yaralanması gibi şeylerle karıştırdığını düşünüyorum. İnsan kendini iyi analiz etmeli.

herkes unutulur herkes
yeni birini sevmeye gelince çok da güzel sevilir
ben sevdim , evlendim
iyiki de evlendim iyiki eşimi sevdim bu dünyada sevilmeyi hak edecek sizi sevecek biri mutlaka vardır
o ağladığınız günler aklınıza gelecek ve güleceksiniz kendini yıprattığınız için kendinize kızacaksınız

Çok kalitesiz birisiyle görüşmüştüm , o zamanlar o kadar zordu ki ayrılmak ,
Bir gün hattını değişmiş, ayrılmış haberim yok . Aylarca ağladım , çok kötüydu.
Şimdi aklıma gelir ara sıra , ne kadar salakmışım diyorum.
Şimdi görsem dönüp bakmam. O da ben sevince kendini nimetten saymış :olamaz:
Benim unutmam biraz zor oldu ama temiz oldu. :)))

4 seneyi aşkın ilişkim 2016 Ocak ayında bitti.
2016 Eylüll de unuttum 😀
[/QUOTE]
Eklemeyi unutmuşum, çünkü kocam beyefendi ile tanıştım eylülde:) çok kısa bir süre de olsa insan kendisini gerçekten seven ve değer veren birisini bulunca öncekinin gerçekten zaman kaybı olduğunu anlıyor 🤗

her aşkım diğerinden daha büyük oldu. tabi daha da acı verici. yani başkasını da seversin merak etme. 1 yıl da olabilir 10 dakika da. mesele içindeki umudu bitirebilmekte. sonra gelsin sıradaki :))sonra bi bakıyorsun puffff unutmuşsun.

yarım saatte unuttuklarım da oldu 5 dk ağladımm15 dk saydırdım 15 dk göbek attım bitti de gitti

Gerçekten sevdiysen unutulmuyor...mutlu bir anında yada kötü bi gün geçirdiğinde veya hayatındaki insanla sorunlar yaşadığında onun sevdiği bişeyi gördüğünde heran aklında oluyor..sen unutmak istesende mümkün olmuyor bende böyle oldu sizi bilemiycem....evlendi yıllar oldu sosyal medyadan arada bi bakarım çocuklarını bile analiz ederim ona benziyorum diye gözlerinden mutlumu mutsuzmu diye çözmeye çalışırım çok ta bi önemi yok artık yıllar geçmiş her kez evli barklı belki hoş bi davranış değil ama gerçek sevgi bu demekki unutulmuyor yanındaki melekte olsa seni çok çok mutlu da etse heran olmasa bile muhakkak bi şekilde aklına geldiği günler olacaktır
Ben insanların unutmak kavramını nasıl ele aldığını anlamıyorum bence herkes unutulur herkes hickimse vazgeçilmez değil tabı ki hafızani kaybetmedigin için aklına gelir aklına gelmesi unutmamak değil ki ben anlamıyorum benim anladığım unutmak bakınca hiçbir şey hissetmemek aman banane demek meraktan bakar insan ben de bakarim ama bakınva içim yanıyor mu ağlıyor muyum keşke onunla ben evlenseydim diyor muyum bunlar önemli bence

Back
X