- Konu Sahibi honeysuckle
-
oluyor tabi bazen acaba artık beni sevmiyormu diye dusunuyorum..baska birindenmi hoslanıyor da soyleyemiyor..herkese zaman zaman boyle kuruntular yasar canım karsındaki erkek devamlı soguk ilgisizse zaten ortada bir sorun var demektir ama arada sırada oluyorsa biz buyutup boyle kuruntular yapıyoruz
sevdiğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunki canım??Kesinlikle bu kızların kuruntusu kendimde dahil olmak üzere..
Azıcık ilgi eksikliğinde 'artık beni sevmiyor mu,eski heyecanı kalmadı mı acaba,beni eskisi kadar istemiyor mu' diye düşünüp kendi kendimizi yeriz.
Ben bunları dusunup aylara kendimi kuruttum bilirim.akannehir
Ama ögrendim her insanın esref ve essek saati vardır.
Bliyorum ki beni seviyor. Biliyorum ki sevdigi için benimle hiç üzmüyorum kendimi.
Sevmese neden bizimle olsunlar ki o kadar kadın varken di mi kızlar kaydirigubbakcemile2
Bunlar cok bos düşünceler sevgi bitmez.. boshayallersmile
Herşey gönlünüzce olsun tatlı asıklar :asigim:
sevdiğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunki canım??
birden fazla kişiyle beraber olan erkeklerde var hem bizimle hem baskasıyla olamazlarmı??
yada rol yapamazlarmı? nasıl bu kadar eminsin??yanlış anlama sadece kafam karışık o yüzden fikir almak için soruyorum şahsınla alakalı değil olumunekankayizsmile
Sürekli şüpheyle yaşayacagına ayrıl daha az üzül canım ozaman. Benim mantıgım bu ne demek istedigini anladım cnım bende senin gibi düşünüyordum fakat kendimi üzmekten baska birşey degil.
Aldatıyorsa kendi kaybeder ve birgünde pişman olur fakat beni kaybeder.
Acaba sevmiyor mu,istemiyor mu diye düşünüpte aynı zamanda ona sarılıp öpemem.. kaydirigubbakcemile5
Biz kadınların sezgileri her zaman güçlüdür. Eskisi kadar ilgisizse, daha önce yaptığı şeyleri artık yapmıyorsa, sevgi azlığı başlıyor demektir.
ben hiç böle şeyler düşünmüyorum nedense..
eşim ilk günkü gibi seviyo hehehe:))
adamın sorunları falan olabilir cnm..anlamak gerekir..bişi olduğunda üstüne gitme geçici bi durumdur belki
bizler sürekli ilgi, yakınlık bekleriz. sevildiğimizi duymak isteriz...
ama erkekler de sürekli ilgili, alakalı olmuyorlar. bu bir tek sizde değil, bir çok ilişkide böyle. eminim ki bütün ilişkilerde erkeğin bir süre ilgisiz olduğu dönemler olmuştur.
seni sevmiyor veya sevgisi azaldı diye düşünme. zaman tanı. o soğuksa sen sıcak konuşmaya çalış. bir süre sonra hala böyleyse o zaman düşün derim ben.
gerçi ne kadar zamandır böyle hissediyosun bilemiyorum ama...
sevdiğini sen tanırsın. sana ne derece sadık bunu bilmiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?