sevilmediğini hissetmek

demek istediğim şu kadınlar sevildiğinide sevilmediğinide hissediyor

insallah öyledir canım ..

Buna kesinlikle katılıyorum canım.Bazen küçücük bi tartışmadan bile acaba ne düşünüyor şu an diye saçma sapan kuruntulara kapılabiliyor insan..Bende kuruntudur diye düşünüyorum...

bende dusunuyorum bunu
ama sanırım bu bır ay ıcınde yapmayacak bunu o yuzden devam edıyor benle

Buna kesinlikle katılıyorum canım.Bazen küçücük bi tartışmadan bile acaba ne düşünüyor şu an diye saçma sapan kuruntulara kapılabiliyor insan..Bende kuruntudur diye düşünüyorum...

Yani erkek birşey yapıyor aaa beni ne çok seviyor diyoruz...
Başka birşey yapıyor hemen kendimizle çelişip beni hiç sevmiyor diyoruz...
Düzelecek canım sen merak etme...

O kadar kadın varken mi ? Eeee o kadarda erkek var. Çok yanlış bir düşünce bu. Kendini çok değersiz görmek gibi bişey. O kadar kadın var geldi beni seçti daha iyisi olabilirdi aslında gibi birşey çıkıyor. Benden daha iyisini mi bulcak diye çevirsek bu cümleyi daha güzel olur. Ona bakarsan sevgililerimizden çok çok daha yakışıklı erkekler var ama bizim için en özel sevgililerimiz olduğu için gözümüzde en yakışıklı , en değerli. Biz de öyleyiz.

Zaman zaman sevilmediği hissine kapılmaya gelince kimi zaman normal kimi zaman gereksiz kuruntudur. Çok üstüne düşmemek lazım düşüp , düşündükçe bu tarz kuruntulardan kurtulmak zor. Düşünmediğinde onun ilgisi de zaten bizim için beklenmedik hamleler olduğu için şaşırtıcı ve ilgi çekici olur dolayısıyla bu dönemlerde , sevildiğimize daha çok inanır ve sevildiğimizi daha çok hissederiz. Bence biz erkeklerle çok uğraşıyoruz. Onlar enerjilerini başka alanlarada kanalize ediyor; maç , arkadaş ortamı , iş , sinema. Gözlemlediğim kadarıyla kızlar erkeklere göre daha az sosyal. Böyle oluncada kızlar sevgililerine sarıyor. :) ... Ve hep sevilmediği hissine kapılıyor.

tabiki hissederiz. hemde korkunç bir histir o. buz gibi olursun için üşür yapayalnız hissedersin kendini söylemese bile anlarsın.o soğukluğu hisseder üşürsün...

Bence boyle durumlarda ne kadar zor olursa olsun uzak durmak en mantiklisi..O seviyosa seni zaten kendiliginden tekrar yonlenir, kizlarla cik kendin icin hos seylerle oyalandir..

evlenince nasıl olur bilemem ama bir kadın sevilmediğini hissetmeye başladığı an ilişki çatırdamaya başlamış demektir..ben bunu denedim..cidden böyle..o çatırdama süresinden sonra da en fazla 3-4 ay sonra bitiyo zaten..biz kadınların önsezileri çok kuvvetli bu konuda..hemen anlarız ne olup bittiğini.. malesef..acı ama gerçek:hulya:

kuruntuda olabılır ınsanlık halı herdaım askım askım dıyecekde degıl kı..
zaman ortam ruh halı yaşam kosulları arada bu tarz sogukluklar olması bence normal..

kendi adıma,sevgilimle aramda müthiş bir bağ olduğu için,en ufak bişeyini hissedebiliyorum.

soğuduğunu hissettiğim zamanlardada yanılmadım.

aynı şekilde ben soğuduğumdada,rol yaptığımda bile anladı o.

birbirleriyle iletişim halinde olan çiftlerin böyle bir çelişkiyi uzun süre yaşayacağını sanmıyorum ben

Ben erkek arkadaşıma dediğimde asıl soğuyan sensin demişti.Bazen her iki tarafta bazı sebeplerden uzak duruyor bazen davranışlar insanı karşındakinden soğutuyor

Erkek arkadaşıma ne zaman benden soğudun desem hep işlerini söylüyordu ama iş insanı soğutmak için gerekçeli sebep değil bence belkide herkesin kendine ait yapı farklılığı sende uyan bir tezi başkasında da doğrulatmıyor

Biraz bekleyin zaman içinde az çok belli edecektir

konuştum bugüm esas benim sogudugumu ona soğuk davrandığımı söyledi belkide haklı
çünkü ilişkide süre uzayınca rutin geliyor bana herşey monoton gibi bakalım nereye varacak bu iş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…