- Konu Sahibi honeysuckle
-
demek istediğim şu kadınlar sevildiğinide sevilmediğinide hissediyorya bu cok karmakarısık bır durum... yanı cok sukur esımle boyle bırsey hıc hıssetmedım ama bazen gercekten de kafamızdan secen mantıklı veya mantıksız seylerı onların da dusunmesını hatta yapmasnı beklıyoruz ama o kızdıgımız kısının aklından bıle gecmıyorkı.
bir kere ihmal edildigimi hissettim. herkes sacmalama dıyordu ama haklı cıktımm. kaybettim. ben ıcten gelen hıslerın dogru olduguna ınanırım. tabii kuruntuların degıl. ama ıcten gelen seslere kulak vermek lazım!
insallah öyledir canım ..Hepimiz zaman zaman böyle kuruntulara kapılıyoruz...
Ne bileyim mesela herşey mükemmel giderken ufacık bir tartışma oluyor ve o tartışma anında söylediği bir kelime üzerine acaba beni sevmiyor mu diye düşünüyoruz hemen...
Bence senin kuruntun canım...
Hepimiz zaman zaman böyle kuruntulara kapılıyoruz...
Ne bileyim mesela herşey mükemmel giderken ufacık bir tartışma oluyor ve o tartışma anında söylediği bir kelime üzerine acaba beni sevmiyor mu diye düşünüyoruz hemen...
Bence senin kuruntun canım...
Buna kesinlikle katılıyorum canım.Bazen küçücük bi tartışmadan bile acaba ne düşünüyor şu an diye saçma sapan kuruntulara kapılabiliyor insan..Bende kuruntudur diye düşünüyorum...
Kesinlikle bu kızların kuruntusu kendimde dahil olmak üzere..
Azıcık ilgi eksikliğinde 'artık beni sevmiyor mu,eski heyecanı kalmadı mı acaba,beni eskisi kadar istemiyor mu' diye düşünüp kendi kendimizi yeriz.
Ben bunları dusunup aylara kendimi kuruttum bilirim.akannehir
Ama ögrendim her insanın esref ve essek saati vardır.
Bliyorum ki beni seviyor. Biliyorum ki sevdigi için benimle hiç üzmüyorum kendimi.
Sevmese neden bizimle olsunlar ki o kadar kadın varken di mi kızlar kaydirigubbakcemile2
Bunlar cok bos düşünceler sevgi bitmez.. boshayallersmile
Herşey gönlünüzce olsun tatlı asıklar :asigim:
Ben erkek arkadaşıma dediğimde asıl soğuyan sensin demişti.Bazen her iki tarafta bazı sebeplerden uzak duruyor bazen davranışlar insanı karşındakinden soğutuyor
Erkek arkadaşıma ne zaman benden soğudun desem hep işlerini söylüyordu ama iş insanı soğutmak için gerekçeli sebep değil bence belkide herkesin kendine ait yapı farklılığı sende uyan bir tezi başkasında da doğrulatmıyor
Biraz bekleyin zaman içinde az çok belli edecektir
nasıl yani??anlamadım canımbende dusunuyorum bunu
ama sanırım bu bır ay ıcınde yapmayacak bunu o yuzden devam edıyor benle
Yani erkek birşey yapıyor aaa beni ne çok seviyor diyoruz...
Başka birşey yapıyor hemen kendimizle çelişip beni hiç sevmiyor diyoruz...
Düzelecek canım sen merak etme...[/QUOTE
insallah canım ..düzeldi sayılır ona göre sorun bendeymiş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?