- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
35Yaşınız kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35Yaşınız kaç?
Negatif düşünceyi birakinKızlar sevgi istiyorum başka bir şey değil. Şu an otururken yanımda bana bakan biri. Ama sevgiyle, şevkatle. Çok mu şey istiyorum. Hayatım boyunca hiç sevilmedim ben ya. Walla çok üzülüyorum. Etrafımda mutlu insanları görünce çok kötü oluyorum. Onlardan ne eksiğim vardı diye düşünüyorum. Bugün duygusallık günüm. Çok yalnızım ben ya.
Güzel bir yazı ama benim artık inancım yok böyle şeylere. Hayal dahi kuramıyorum. Umut mu onu da çoktan yitirdim. Bu konu için değil genel olarak söyledim. Konu benim değil ama görünce yazmak istedim.Sadece hayal et;
bundan 10 yıl sonra evlisin,
istediğin eve sahipsin.
İyi bir işin var. Tatildesin.
Çocukların uyuyor.
Sen ve eşin oturmuş sohbet ediyorsunuz. Dışarıda kar yağıyor ve yarın cumartesi. Yaşadığın tüm zorlukları hatırlıyorsun.
Hepsi bugün içindi; ve sen başardın.
alıntıdır . Belki seni biraz olsun rahatlatır ☺![]()
Bende de aynı umutsuzluk var. Bir de artık hevesim de gitti sanki. Yani hem istiyorum bir yuvam olsun, çocuklarım olsun. Hem de buna gücüm yok. Yıpranmış hissediyorum kendimi ve yalnız.Güzel bir yazı ama benim artık inancım yok böyle şeylere. Hayal dahi kuramıyorum. Umut mu onu da çoktan yitirdim. Bu konu için değil genel olarak söyledim. Konu benim değil ama görünce yazmak istedim.
Tez zamanda inşallah çıkar karşınıza istediğiniz gibi biri.
35 yaşondayım. Hiç uzun ilişkim olmadı.Kaç yaşındasın ?
Hiç mi sevgilin olmadı ?
Geçen konudaki kişisiniz herhalde.35 yaşondayım. Hiç uzun ilişkim olmadı.
Sosyal biriyim ama küçük bir yerde yaşıyorum. Hiç görüşebileceğim biri çıkmıyor karşıma.Geçen konudaki kişisiniz herhalde.
Sosyal biri değil misiniz.
Çalıştığınız yerde vs yok mum?Sosyal biriyim ama küçük bir yerde yaşıyorum. Hiç görüşebileceğim biri çıkmıyor karşıma.
Kaç yaşındasın.Kızlar sevgi istiyorum başka bir şey değil. Şu an otururken yanımda bana bakan biri. Ama sevgiyle, şevkatle. Çok mu şey istiyorum. Hayatım boyunca hiç sevilmedim ben ya. Walla çok üzülüyorum. Etrafımda mutlu insanları görünce çok kötü oluyorum. Onlardan ne eksiğim vardı diye düşünüyorum. Bugün duygusallık günüm. Çok yalnızım ben ya.
35Kaç yaşındasın.