Sevilmiyorum.

Elbette hayir,kimseden ozur dilemeyin.
Evlilige devam edecekseniz bu insanlara katlanin.
Yok devam etmeyecekseniz de annenizin evine donun

Tabii ki haksıza haksız olduğunu söyleriz ama hatanın çoğu adamdayken kadına bu kadar yüklenmeniz kadın düşmanlığı gibi geldi. Yine de siz bilirsiniz tabi kendi düşünceniz, kendi yaşam tarzınız... sadece garipsedim. İyi geceler

Konu sahibinin konularıda acayip bir şekilde ilerliyor
Bir bakıyorsun nişan kutlamaları için gün sayıyor bir bakıyorsun boşanma konusu açıyor
Bir diyor eşimle aram çok kötü beni aç bırakıyor hakaret ediyor şiddet uyguluyor bir bakıyorsun seksi gecelikle ilgili konu açmış
Bir annesinin evine gidiyordu bakıyorsun geri dönmüş
Konular bir uçtan bir uca
İnandırıcı gelmeyen üyeleri çok iyi anlıyorum
Ne evliliği devam ettirmek ne boşanmak için somut ve gerçekçi adımlar atmıyor
Neyse umarım hayırlısı olur yinede

sana hem uzuluyorum hemde cok kiziyorum kaba konusucam lutfen kimse. bisey demesin sizin esinizden bir cacik olmazz. sana onerim su anasi olcak kadin yaninizda olmadigi bir guzel bir yemek yap yemeginizi yiyin ve konusun benden beklentin ne olmasini istiyorsun oyle yapalim o isteklerini sayacak sende tamam diyeceksin sonra sen beklentilerini sayacaksin oda sikinti yok derse sans verin kendinize ve lutfen velilerinizi kendi. ailenize karistrmayin yoksa en .basa donersiniz sende gayret et oda senin icin etsin zaten akli basinda biri basinizda olsaydi binlarin hic biri olmazdi. bak bende hemn hamile kaldim ve hep ogrenciydim .temizlik disinda ev islerinden anlamazdim yemegigi kaynanamim eline baka baka ogrendim inernet diye bise var hersey elinin altin bak sonuc 4 cocugum suan kusmaktan surekli hastahanelik oluyorm ama yapiyorm. cocuklarin banyosu temizligi utusu uyutmasi hasta etmemesi herseyin icinde birdr esimle ilimli olmaya calisiyorum. 6. 7 sene once bana. bunlari yapar misin deselerdi imkansiz derdim kendi ailem bile helal olsun bizim kiza esimin aileside keza oyle bunlari ovunmek icim degil sana bir ornek olsun. ve su kadarini deyim benm esim senin kinden beterdi onu zor duzeltim suan meslegi. var memur. kendi halinde zamnla hersey oturur sadece sabir kendine olan saygini yitirme sevgi bitet ama. saygiyi sakin yitirme lutfen birdahaki konun da cok guclu bir kadin olrak gormek istiyorm seni ve bunlari yazarken sana bir abla bir. arkadas olrak samimiyetle yaziyorm umarim. herseyy duzelir

Birliktelik oluyor. Ama birlikte uyumuyoruz. Bazen her gün oluyor. Ama annesi burda şimdi bir haftadır olmuyor.
Sizin özel yasamınızı merak ettiğimden değil ama hangisi dogru ki, yani yeni evli ciftsiniz annesi buna saygi gostersin siz de yalniz kalmayi bahane edin gitmesini saglayin dedigimizde, bi annesini bu konuda takmiyor demeye getirmissiniz bi annesi burda ondan birlikte olmuyoruz diyorsunuz. Neyse ben hakkinizda hayirlisi deyip izninizi rica edeyim...

Saçmalama be niye özür dileyeceksin iyi geceler dememişsin ondan mi? Özür dilemem değil de "yanlış anladın anne ben sinirliydim iyi geceler demek aklıma gelmedi biz yeni evliyiz sen de artık evine git sen iyi olur " desen daha iyi olur.

Çok teşekkür ederim. Size sımsıkı sarılmak geldi içimden. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Sanırım gerçekten susmam gerekiyor. Kendimi savunmayıp alttan alttan tatlı dille yağcılık yapmam gerekiyor ailesine. Ne bileyim ben böyle biri değilim. Yanlış görüyorum ailesine de söylüyorum. Hakkımı savunuyorum. Hep sorun çıkaran taraf olarak görüldüm hiç ilgi ihtiyacım görülmedi. Bundan sonra kendimi Dr unutucam bir süre. Yeter ki annesi giysi gitsin eşimle konuştum sen iyi davranmazsan o gitmez yalnız kalalım bu son şansımız dedi. Artık mecbur iki yüzlülük yapıcam. Kadın mutfakta bana Allah belanı versin dedi anneme laf söyledi ki annem melektir melek. Duydum hepsini nasıl yutup konuşacam bu gurursuzluk hissi beni bitiriyor. Allah bana güç versin sabır versin başka hiçbir şey istemiyorum.

Ben bu cümleyi kullansam kadın ağlar ortalığı yıkar bir daha gelmem boşanın der.

Bir haftadır olmuyoruz bir kere olduk. Anneisni takmadı o gün . Normalde yalnız olsak iki üç kere daha olurdu.

sen onlara kendini ispatla onlar hepsi susar. benimkilerde oyleydi allah yardim eder. bagzi aileler boyle ne .yazikki onlar hem karnim doysun hem gonlum doysun kafasindalar. bir sure oyle davran kendini ispatlamazsan hep ezilirsin. yapacak bisey yok sen onun annesine ihtiyacin yok tek basina coluguna cocuguna bakarsim bunlari gostet hepsi susar kendileri sana saygi duyar

Adam danışmayı seviyor. Sen de danışılacak bir kişi olmadığın için anne dolduruyor bu boşluğu. Ben de iki hamileliğimde çok sıkıntı çektim hala da çekiyorum ameliyat oldum ayağa kalkma dedi doktor birsürü riskim var yatıp uyuyorum da kafamı kaldıramadığım zamanlar oluyor ama basit de olsa yemeğimi yapıyorum çamaşır ütü yapıyorum ha süpürme silme onlar olmuyor ama genel olarak işlerimi yapıyorum evlenene kadar çalışan kendi parasını harcayan bir insandım hiç de ben hizmetçi miyim demedim. Kendi evim yahu. Ben karşımdakine saygı duymasam değer vermezsem o da bana vermez. Bunlar karşılıklıdır oturduğun yerden saygı değer beklersen daha çok beklersin. Aranız bu durumda ama çatır çatır sevişiyorsunuz onu da anlamadım. Özetle bahaneleri bırak ya evliliğine evine sarıl önce sen saygı değer göster topla evliliğini ya da boşuna yorma ne kendini ne başkasını ayrıl. Ya ben hamileyken ameliyat oldum annem 3 gün kaldı ve gitti sadece. Kocan kadar sen de anne kuzususun. Kaynanamı zerre sevmem ama karşısına geçip bacak bacak üstüne atıp yatamam yani. Ki geleneksel biri değilim. Önce dön ve aynaya bak bu şartlarda sağlıklı ebeveynler olacağınızı düşünmüyorum.

Ya şu adamı firlatip atmak için daha ne bekliyorsun vallahi özel anlarinizdaki yaptıklarından tut,sana davranışlarına kadar hepsinden benim midem bulanıyor. Annesi de normal değil belli. Senin de bunların elinde aklın gelip gidiyor belli. Aklın varsa kurtul şunların elinden. Çocuğun doğunca uykusuzluk,gaz,aşı,yorgunluk,açlık,emzirme hepsi üst üste gelecek haliniz nolacak. Git anneciğinin evine sakin sakin büyüt. Yoksa ona da yazık olacak

Annemin evi de çok rahat sayılmaz. Bir ablam var zaten eve gidince ona battı. Eşi öldü ve görme engelli bizimle yaşıyor. Ben oraya gittim masraf oldu gözüne battı. Geri dönmemi istemiyor. Kendisi eşinden dayak da yese üstüne düşüp ilgi göstermiş öyle biri.

Bir evlilige 3.uncu sahislar dahil olduğu zaman sorunlar bitmez.
Eşin hala ana kuzusu anladigim kadariyla.
Anneleri cikartin aranizdan ,kaynanaya da tepkinizi koyun bi zahmet ...
Annesine tepki koymak bir yana şu an alttan alıp gönlünü almam gerekiyor. Allah'ım şu kadın bir evden gitse üzerimden koca bir yük kalkıcak lanet olsun.

Annesine tepki koymak bir yana şu an alttan alıp gönlünü almam gerekiyor. Allah'ım şu kadın bir evden gitse üzerimden koca bir yük kalkıcak lanet olsun.
Neden alttan alacakmissiniz ?oglunu doldurup aranizi bozdugu icin mi?
Bu olaylara boyle seasiz kalip kendinizi bu kadar ezdirirseniZ uzgunum ama sonunuz belli ...'biz biraz basbasa kalip evliligimizi yoluna koymaya calisacagiz'diyemiyor musujuz?

Öyle desem olmuyor boşanın oğlumun başına bişey ni gelsin kendini öldürsün ona bişey olursa benden çekersin zaten seni gelinim olarak istemiyorum bilmem ne.

Evlenirken beraberdiniz.
Sorunları çözerkende beraber olmalısınız.
Tek başına mücadele ile bu evliliği kırtaramazsın.
Saygılar.

Çok ağır yazdım yazdım sildim, sırf gebesiniz size yazık diye. Bu kepazelik nedir?bu insanlar neyin kafasında? Eşiniz 14 yaşında mı?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…