- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Elbette hayir,kimseden ozur dilemeyin.Şu an kvden özür dilemeli miyim. Bana ters cevap verecek bu iş olmayacak diyecek. Eminim. Ama eşim göndermiyor onun gönlünü slmam gerekiyormuş konuşayım mu ne diyeyim bu kadına yanında oturuyorum yüzğme bakmıyor ben de konuşmuyorum
Tabii ki haksıza haksız olduğunu söyleriz ama hatanın çoğu adamdayken kadına bu kadar yüklenmeniz kadın düşmanlığı gibi geldi. Yine de siz bilirsiniz tabi kendi düşünceniz, kendi yaşam tarzınız... sadece garipsedim. İyi gecelerhaksıza haksız demek , kadın düşmanlığı ise sizin sözlüğünüzde aynen devam edin. burası kadınlar kulübü diye hep mi kadınlar haklı olmalı, yanlışları söylenmemeli.
ha bir de sizinle polemiğe girme, kendimi size açıklama gibi bir derdim de yok. zahmet edip alıntı yapmayın. iyi geceler...
Konu sahibinin konularıda acayip bir şekilde ilerliyorYa da buzdolabinin ici konu sahibinin foto cektigi gibi olsa,oturup esime ogretmeye calisirim mutlaka. Kadinlik erkeklikle alakali degil dedigin gibi. Evde olan insan bir sekilde evi cekip cevirecek planlamaya sahip olmali.
Adam deli zaten orasi kesin. Normal insan telefonla anasini arayip evi mok goturuyor demez. Alir supurgeyi temizlige girisir. Cok biliyorsa esine ogretir aha bak boyle yapacagiz der.
sana hem uzuluyorum hemde cok kiziyorum kaba konusucam lutfen kimse. bisey demesin sizin esinizden bir cacik olmazz. sana onerim su anasi olcak kadin yaninizda olmadigi bir guzel bir yemek yap yemeginizi yiyin ve konusun benden beklentin ne olmasini istiyorsun oyle yapalim o isteklerini sayacak sende tamam diyeceksin sonra sen beklentilerini sayacaksin oda sikinti yok derse sans verin kendinize ve lutfen velilerinizi kendi. ailenize karistrmayin yoksa en .basa donersiniz sende gayret et oda senin icin etsin zaten akli basinda biri basinizda olsaydi binlarin hic biri olmazdi. bak bende hemn hamile kaldim ve hep ogrenciydim .temizlik disinda ev islerinden anlamazdim yemegigi kaynanamim eline baka baka ogrendim inernet diye bise var hersey elinin altin bak sonuc 4 cocugum suan kusmaktan surekli hastahanelik oluyorm ama yapiyorm. cocuklarin banyosu temizligi utusu uyutmasi hasta etmemesi herseyin icinde birdr esimle ilimli olmaya calisiyorum. 6. 7 sene once bana. bunlari yapar misin deselerdi imkansiz derdim kendi ailem bile helal olsun bizim kiza esimin aileside keza oyle bunlari ovunmek icim degil sana bir ornek olsun. ve su kadarini deyim benm esim senin kinden beterdi onu zor duzeltim suan meslegi. var memur. kendi halinde zamnla hersey oturur sadece sabir kendine olan saygini yitirme sevgi bitet ama. saygiyi sakin yitirme lutfen birdahaki konun da cok guclu bir kadin olrak gormek istiyorm seni ve bunlari yazarken sana bir abla bir. arkadas olrak samimiyetle yaziyorm umarim. herseyy duzelirAdı evlilik içi cehennem olan bişey yaşadım. Dört aydır. İlk günden hamile kaldım. Çok büyük hata yaptım. Çok seviyordum çok seviliyordum. Mutlu bir yuvam olcak sandım. Çok fedakarlık yaptım evlenirken. Evlendim çok garip bir ortama düştüm. Eşimi daha ilk haftadan doldurmaya başladılar. Bizi küçümsüyor bizi beğenmedi bilmem ne. Sonra eşim ev temizliği yemek diye başladı. O zamanlar çok midem bulanıyordu yapamıyordum ev işlerine de alışık değildim. Eşim her dk annesini arayıp evi bok götürüyor yemekleri güzel değil demeye başladı. Çok ağrıma gidiyordu. İnadına yapmadım. Sonra daha kötü oldu. Annesi geldi benim annem geldi. Evde hep birileri vardı. Birbirimize hiç alışamadık. Kontrollere hep yalnız ya da annemle gittim. Dört ayda iki kere dışarı çıkıp gezdik. Birlikte dört beş kere uyuduk. Annesi ilk başlarda yumuşak huylu ol yuvayı dişi kuş yapar falan bana yol gösterdi ilk zamanlar evet iyi niyetli konuşuyordu ama herşeyi benden bekliyordu. Gece üçte online oyun oynuyor eşim buna kızma hakkım yokmuş. Kıskanıyomuşym yanlış yapıyormuşm kv öyle diyor. Biraz dik konuştum inat ettim. Bir ara eşim tokadı çamaşırları falan. Ama bilmiyorum tek hatalı ben değilim. Çok yalnız kaldım bu evlilikte. Tek başına uyudum hep. Geldi yaptı biraz sarılıp gitti oyun oynadı odasında. Bir kere dışarı çıkalım gezelim demedi. Annesi hala bizde herşeye karışıp laf söylüyor. Benim huzur bozduğumu söylüyor. Dik konuşuyormuşum. Onun işi stresliymiş alttan alacakmışım. Sabah kalkıp ona kahvaltı hazırlamam gerekiyormuş. Ee peki ben ne olacam. Hizmetçi miyim ben bu evde. Annesine gidiyor sarılıyor şakalaşıyor kızıımm Tombul kuşum diyor geliyor anca benim mememi sıkıp gidiyor. Ne bi ihtiyacın var mı diye soruyor. Ne uyurken yanıma yatmak istiyır. Uyuyamıyomuş. Annesi kendi kendine abarta abarta bi hal oluyor herşeyi. Çocuğun başına gelenler ah vah gebermeyesice bilmem ne . Neymiş çocuğu sinirlenir kendini öldürürse ondan korkacakmışum. Bilmem kaç kere para istediler. Ben çalışmıyormışum onun parasına karışamazmışım İzmir'in merkezinde yaşamış insanlar meğer aşiret kafasındalarmış. Boşanmak evet kesin çözüm. Ama benim de hatalarım olduğunu düşündüğüm için son olarak elimden geleni yapmak istiyorum. En azından içim rahat etsin. Çünkü daha çok yeniyiz ben bir ay annemdrydşm. İki ay kadar onun annesi buradaydı. Ve iki hafta da benim annem buradaydı. Ara ara toplam olarak. Başbaşa kalamadık. Onun için önerilerinizi bekliyorum. Elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.
Dedim rahat edemiyorum diye. Ben o varken de yaparım dedi. Gerçekten de utanmadan yatak odasında bağıra çağıra yaptı. Eşim annesi birbirine bağımlı. Artık annesi ölürse rahat ederiz ama çoktan boşancaz bu gidişle.
Sizin özel yasamınızı merak ettiğimden değil ama hangisi dogru ki, yani yeni evli ciftsiniz annesi buna saygi gostersin siz de yalniz kalmayi bahane edin gitmesini saglayin dedigimizde, bi annesini bu konuda takmiyor demeye getirmissiniz bi annesi burda ondan birlikte olmuyoruz diyorsunuz. Neyse ben hakkinizda hayirlisi deyip izninizi rica edeyim...Birliktelik oluyor. Ama birlikte uyumuyoruz. Bazen her gün oluyor. Ama annesi burda şimdi bir haftadır olmuyor.
Saçmalama be niye özür dileyeceksin iyi geceler dememişsin ondan mi? Özür dilemem değil de "yanlış anladın anne ben sinirliydim iyi geceler demek aklıma gelmedi biz yeni evliyiz sen de artık evine git sen iyi olur " desen daha iyi olur.Şu an kvden özür dilemeli miyim. Bana ters cevap verecek bu iş olmayacak diyecek. Eminim. Ama eşim göndermiyor onun gönlünü slmam gerekiyormuş konuşayım mu ne diyeyim bu kadına yanında oturuyorum yüzğme bakmıyor ben de konuşmuyorum
Çok teşekkür ederim. Size sımsıkı sarılmak geldi içimden. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Sanırım gerçekten susmam gerekiyor. Kendimi savunmayıp alttan alttan tatlı dille yağcılık yapmam gerekiyor ailesine. Ne bileyim ben böyle biri değilim. Yanlış görüyorum ailesine de söylüyorum. Hakkımı savunuyorum. Hep sorun çıkaran taraf olarak görüldüm hiç ilgi ihtiyacım görülmedi. Bundan sonra kendimi Dr unutucam bir süre. Yeter ki annesi giysi gitsin eşimle konuştum sen iyi davranmazsan o gitmez yalnız kalalım bu son şansımız dedi. Artık mecbur iki yüzlülük yapıcam. Kadın mutfakta bana Allah belanı versin dedi anneme laf söyledi ki annem melektir melek. Duydum hepsini nasıl yutup konuşacam bu gurursuzluk hissi beni bitiriyor. Allah bana güç versin sabır versin başka hiçbir şey istemiyorum.sana hem uzuluyorum hemde cok kiziyorum kaba konusucam lutfen kimse. bisey demesin sizin esinizden bir cacik olmazz. sana onerim su anasi olcak kadin yaninizda olmadigi bir guzel bir yemek yap yemeginizi yiyin ve konusun benden beklentin ne olmasini istiyorsun oyle yapalim o isteklerini sayacak sende tamam diyeceksin sonra sen beklentilerini sayacaksin oda sikinti yok derse sans verin kendinize ve lutfen velilerinizi kendi. ailenize karistrmayin yoksa en .basa donersiniz sende gayret et oda senin icin etsin zaten akli basinda biri basinizda olsaydi binlarin hic biri olmazdi. bak bende hemn hamile kaldim ve hep ogrenciydim .temizlik disinda ev islerinden anlamazdim yemegigi kaynanamim eline baka baka ogrendim inernet diye bise var hersey elinin altin bak sonuc 4 cocugum suan kusmaktan surekli hastahanelik oluyorm ama yapiyorm. cocuklarin banyosu temizligi utusu uyutmasi hasta etmemesi herseyin icinde birdr esimle ilimli olmaya calisiyorum. 6. 7 sene once bana. bunlari yapar misin deselerdi imkansiz derdim kendi ailem bile helal olsun bizim kiza esimin aileside keza oyle bunlari ovunmek icim degil sana bir ornek olsun. ve su kadarini deyim benm esim senin kinden beterdi onu zor duzeltim suan meslegi. var memur. kendi halinde zamnla hersey oturur sadece sabir kendine olan saygini yitirme sevgi bitet ama. saygiyi sakin yitirme lutfen birdahaki konun da cok guclu bir kadin olrak gormek istiyorm seni ve bunlari yazarken sana bir abla bir. arkadas olrak samimiyetle yaziyorm umarim. herseyy duzelir
Ben bu cümleyi kullansam kadın ağlar ortalığı yıkar bir daha gelmem boşanın der.Saçmalama be niye özür dileyeceksin iyi geceler dememişsin ondan mi? Özür dilemem değil de "yanlış anladın anne ben sinirliydim iyi geceler demek aklıma gelmedi biz yeni evliyiz sen de artık evine git sen iyi olur " desen daha iyi olur.
Bir haftadır olmuyoruz bir kere olduk. Anneisni takmadı o gün . Normalde yalnız olsak iki üç kere daha olurdu.Sizin özel yasamınızı merak ettiğimden değil ama hangisi dogru ki, yani yeni evli ciftsiniz annesi buna saygi gostersin siz de yalniz kalmayi bahane edin gitmesini saglayin dedigimizde, bi annesini bu konuda takmiyor demeye getirmissiniz bi annesi burda ondan birlikte olmuyoruz diyorsunuz. Neyse ben hakkinizda hayirlisi deyip izninizi rica edeyim...
sen onlara kendini ispatla onlar hepsi susar. benimkilerde oyleydi allah yardim eder. bagzi aileler boyle ne .yazikki onlar hem karnim doysun hem gonlum doysun kafasindalar. bir sure oyle davran kendini ispatlamazsan hep ezilirsin. yapacak bisey yok sen onun annesine ihtiyacin yok tek basina coluguna cocuguna bakarsim bunlari gostet hepsi susar kendileri sana saygi duyarÇok teşekkür ederim. Size sımsıkı sarılmak geldi içimden. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Sanırım gerçekten susmam gerekiyor. Kendimi savunmayıp alttan alttan tatlı dille yağcılık yapmam gerekiyor ailesine. Ne bileyim ben böyle biri değilim. Yanlış görüyorum ailesine de söylüyorum. Hakkımı savunuyorum. Hep sorun çıkaran taraf olarak görüldüm hiç ilgi ihtiyacım görülmedi. Bundan sonra kendimi Dr unutucam bir süre. Yeter ki annesi giysi gitsin eşimle konuştum sen iyi davranmazsan o gitmez yalnız kalalım bu son şansımız dedi. Artık mecbur iki yüzlülük yapıcam. Kadın mutfakta bana Allah belanı versin dedi anneme laf söyledi ki annem melektir melek. Duydum hepsini nasıl yutup konuşacam bu gurursuzluk hissi beni bitiriyor. Allah bana güç versin sabır versin başka hiçbir şey istemiyorum.
Annemin evi de çok rahat sayılmaz. Bir ablam var zaten eve gidince ona battı. Eşi öldü ve görme engelli bizimle yaşıyor. Ben oraya gittim masraf oldu gözüne battı. Geri dönmemi istemiyor. Kendisi eşinden dayak da yese üstüne düşüp ilgi göstermiş öyle biri.Ya şu adamı firlatip atmak için daha ne bekliyorsun vallahi özel anlarinizdaki yaptıklarından tut,sana davranışlarına kadar hepsinden benim midem bulanıyor. Annesi de normal değil belli. Senin de bunların elinde aklın gelip gidiyor belli. Aklın varsa kurtul şunların elinden. Çocuğun doğunca uykusuzluk,gaz,aşı,yorgunluk,açlık,emzirme hepsi üst üste gelecek haliniz nolacak. Git anneciğinin evine sakin sakin büyüt. Yoksa ona da yazık olacak
Annesine tepki koymak bir yana şu an alttan alıp gönlünü almam gerekiyor. Allah'ım şu kadın bir evden gitse üzerimden koca bir yük kalkıcak lanet olsun.Bir evlilige 3.uncu sahislar dahil olduğu zaman sorunlar bitmez.
Eşin hala ana kuzusu anladigim kadariyla.
Anneleri cikartin aranizdan ,kaynanaya da tepkinizi koyun bi zahmet ...
Neden alttan alacakmissiniz ?oglunu doldurup aranizi bozdugu icin mi?Annesine tepki koymak bir yana şu an alttan alıp gönlünü almam gerekiyor. Allah'ım şu kadın bir evden gitse üzerimden koca bir yük kalkıcak lanet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?