Sevilmiyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zumrutas

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
908
480
303
Bazen diyorumki acaba hatta bendemi benmi tuafim ailem dahil kimseyle anlasamiyorum sevilmiyorum diye dusunuyorum anne sevgisi nedirki hep hor görüldüm hep ezildim. dusunsenize acikinca baba acim demeye cekinen bi cocukdan bahsediyorum tabi simdi büyüdüm kendim anne oldum ama o eziklik halen var. Kendime güvenim sifir sanki hep bi hatta yapcakmisimda bana gülcekler dalga gececekler vs hissediyorum. abilerim hep daha cok sevilirdi ben kizim diye annem sevmezdi hatta sevmiyor beni. Birgün kizim bunu sever yapayim yok bunu alayim yok hep abilerime. onlara maddi manevi destek (ailemin durumu baya iyi) abilerim lux yasar bizde normal memur hayatti yasiyoruz. Sacimi oksayan yoktu hic, beslenme cantamda yoktu sabah uyandiran okula götürende kahvalti yapdiranda yoktu. Banyo yapdiran bile yoktu yani 7-10 günde bir yikardi beni artik kokardim kesin. Veli toplantisi vs hic birine gidilmiyordu. Aksama kadar disarda gezerdim arayip kizim nerdesin diyende yoktu. Kisin ceketsiz ciksam kimsenin umrunda degildi atki bere bot bunlar yabanci seyler benim icin. Bilemiyorum bendemi sorun var onlardami... birgün takdir edilmedim, abilerimin ne yuvasi ne meselegi nede isi var bende hepsi var ama birgün seninle gurur duyuyoruz diyen olmadi. kendimi cok yanliz ve kötü hissediyorum, abilerimde birgün arayip hatrimi sormaz annemgilde dek gelirsek normal konusuruz ama öyle bi kardeslik bagimiz yok. Fazlamiyim ben acaba bu dünyaya ailesinin bile sevmedigi birisi yani ne olabilirki. Hep görmemezlikden geldim ama artik doldum. Fark ettimki beni artik ailedende saymiyorlar yanimda bisey konusulmiyor abilerim hakkina bisey anlatilmiyor bana. bir sorun vs oluyorsa benim haberim olmuyor hic hatta bilerekde gizliyorlar...

Kusura bakmayin cok doluyum icimi dökmek istedim aglarken yazdim bide türkcem fazla iyi degil hattam varsa affedersiniz.

Sizi görmeyeni, sizi sevmeyeni sizde görmeyin, sizde sevmeyin bu aileniz bile olsa.
Bazı evlatlar dışlanır, bazıları pohpohlanır ama eninde sonunda yine o dışladıkları evlada kalınır.
Bu kural hiç şaşmıyor, çevremde o kadar çok var ki bu türlerden..

Sesini çıkart!

Sende onların evladısın öyle dünya mı var?

Vallahi anneler niyeyse erkek evlatları çok seviyor buna katılıyorum
ciddiye alan yok dün bir olay yasandi bende küsüp kalkdim bugün arAyip cagirdilar o sebepden dolayi gelmiyecemi söyledim ciddiye bile almadilar bi kac saat sonra bisey yokmus gibi arayip napiyorsunuz cocuk nasil napdiniz bugün vs soruyor oda beni dusundugunden degil merakdan yani yine dedim sen beni aileden saymiyorsan bende artik sana biseyimi anlatmam tamam diyip kapatti...

Aynen öyle bir toplumdada benimle övünürler abilerimi hep gizlerler övünülcek bi taraflari yok ama annem babam bunu görmuyor görmek istemiyor.. diyorum uzaklas bidahada arama sorma ama baska kimsem yokki cocugumda cok seviyor babamgili baskada kimsemiz yok yanliz büyüsün istemiyorum esimin ailesi gurbette

Seni gormuyorlarsa sen de onlari girme. Gitme gelme. Arama sorma. Yalnizlik da guzeldir. Hic degilse boyle problemlerle ugrasip uzulmezsin. Olmuyorsa oldurmaya calisma.

Söylesemde yine sacmaliyorsun yok öyle bisey derler dalga gecerler.. biliyorum ima edince bile dalga geciyorlar

ima etme burda yazdigin gibi cat cat söyle. baktin ciddiye almiyorlar mesafe koy. misal annen mi ariyor acma merakdan catlasin...

simdi annene ben sorsam neden böyle diye, cvp: kizim sorunsuz evlat herseyini kendi halleder oglanlar birsey beceremiyor napicaksin mecbur cekiyoruz derler. bu böyle kime sorsam esit seviyoruz deselerde zayif olanin daha cok pesinde kosarlar...

ondan sen beni sevmiyorlar yerine düsüncesine ben cok güclüyüm kardeslerim ezik naparsin moduna gec bi an önce

Maalesef toplumumuzun çoğunda erkek evlat daha kıymetlidir. Bir çok hata yapsalar bile görülmez.. Sizde bunun mağduru olmuşsunuz.. Sizi görmek istemeyenler için kendinizi üzmeyi bırakın boşverin aile de olsalar.

yorumun icin tskler. Aynende öyle diyor hep sen kendi ayaklarin üstünde duruyorsun evin barkin Var bunlar öyle degil vs .. ama abilerim hergün disarda yemek yerken gezerken lux arabalara binerken biz ay sonunu getirmek icin heR ay10 takla atiyoruz birgünde demediler destek cikalim kizimiza.. yanlis anlasilmasin derdim para degil ama hani onlara yapiliyorsa banada yapilsin istiyorum ailem zengin... ama ben calisiyorum cabaliyorum olmuyor yetmiyor ama destek cikan yok... Abilerimde evde oturuyorlar is yok calisma yok dertleri yok

neden teklif bekliyorsun? o lüks arabalari ailenin hadi oglusum cok miskinsin gururumuzsunuz deyip de aldigini sanmiyorum. kesin abinler illa istiyoruz diye baski yapmislardir. sen onlarin seviyesine inmeye korkuyorsun...

ailen bu durumun farkinda mi? ince düsünceli insan olsalar kendini böyle hissetmezdin. onlarin seviyesine inki derdini anlasinlar...

illa bende istiyorum dediginde hayir cevabii alicagini sanmiyorum.

yavrun aileni cok seviyormus, bu demekki ailen torununa büyük sevgi veriyorki cocuk orayi istiyor. sende cocuk üzerinden oynaya bilirsin. misal dedesi anannesi bu ay bizim elimiz darda sunu bunu siz halledin lütfenle yavas yavas basliya bilirsin.

ben sildim attım 3 ay önce, öncesinde de ağır bir konuşma yaptım, önce inanmadılar, babam kapris yapıyorsun dedi, annem çocuğu yazlığa ne zaman yolluyorsun dedi, bütün telefonları engelledim 3 aydır, annemi kardeşimi evime sokmuyorum,babama da başımın üstünde yerin var gel gör torununu ama size yollamam dedim, yüklü bir miras payım vardı onu da reddettim...hain evlat ilan edildim yalnız kaldım ama kurtuldum , vicdanım rahat

cocugum babami cok seviyor annemi degil.. babamda cocuga oyuncakda alir ilgilenirde oynarda artik emekli... benim cocuklugumda yoktu babam sürekli calisirdi. Abilerimin o lüx arabalar icin aldigi paranin 1/4 lazim oldu ev almak icin istedim vermediler nerdeyse yalvardim ama yok.. sonuc olarak baska yerden borc aldik mecburi oysaki istedigim para cok kücük bi paraydi kendi birikimimin üstünü tamamliyacakdim

valla bravo.. ben kendimde daha o cesareti bulamiyorum sanirim ama yavas yavas zirveye geliyorum hissediyorum patlamam yakin ama nezaman.. bi yandan ailemdir yazik yaslilar diyorum bi yandan diyorum ben el kadar cocukken bana yazik degilmiydi sevgisiz büyüdüm aile görmedim. Halende görmuyorum gerci.. peki ailen olmadan yasamak nasil bisey kendini eksik hissediyormusun mutlumusun?

Bide ben bi kac yil önce gögüsümde bikactane kitle fark edildi büyük ihtimal kötü huylu kanser demisdi dr 1 tane degildi 7 taneydi.. bu durumu umursayan oldumu peki yok yok bisey yoktur iyi huyludur diye gecisdirdiler elimde el kadar bebege bakip agliyorum acaba sonuclar nasil cikcak ölecekmiyim bebegim ne olcak vs.. Ama abim boynu agriyor diye yapmadiklari yok sanirsin kanser olmus (tlf oynamakdan agriyor oda tutuluyor) yazdikca aklima geliyor okadar cokki bana yasatiklari bir gün bile demedim aa demekki beni seviyorlar hep hissetirdiler sevilmedigimi

zaten yok gibiydiler ki, ele güne karşı evlattım, kendim okudum,evlendim, ne zaman dara düşsem sırtlarını döndüler ama iş evlatlık yapmaya gelince beklentileri hiç bitmedi...önce konuşmaya çalıştım annem he he dedi geçti, kardeşim saçmalıyorsun dedi babamın zaten umru değil...en son ilk kez yeni bir miras geliriyle ilgili bir konuda sıkışık olduğum için hakkımı istedim diye şimdiye kadar kardeşimdir olsun diyerek sustugum ve halihazırda babamın zaten İzmir gibi yerde 2 lüx ev bi yazlık tapusunu üstüne yapmış , arabasını almış olduğu başıbozuk kardeşim bana dönüp sen zaten annemi üzüyorsun ne biçim evlatsın , hepimizin hakkını yiyorsun dedi...üzmemin sebebi de annemi günde 2 kez aramamammış.Kı yalan, maaşımın yarısını onlara hediyeye harcarım,çalışıyorum evliyim çocukluyum ama her tatilde her fırsatta yanlarına koşarım.... aaaa dedim ben 40 yıldır enayiymişim, sevilmemeyi bırak maddi manevi sömürmüşler beni haberim yokmuş, bunlar aile değil ki? niye üzüleyım, mirası da kafanıza çalın dedim , içim soğumadı ama artık sömüremiycekler, psikolojik olarak yıpratamıycaklar en azından

Bazı ailelerin evlatlarını düşman olarak gördüğünü inanmazdım ama şahit oldum malesef.Kurduğun ailede mutlu olmaya bak üzme kendini ve bebişini

Şu an ulaşmaya çalışıyorlar mı peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…