Buralar karışabilir ama karışmayabilir de
Yok canim gorumcem de insanlik namina bi sey vardir.:) ayyyyy burcunu da soylemissiniz...duygulandim su anUmarım görümce bu hamilelikte mana bulmaz. En kötü senaryoların adamıyım.
Oğlak-kova bebeğiniz şimdiden hayırlı olsun :)
20 ocağa kadar geçireceğin değişikleri kendin farkedersin ama senin ve nişanlın dışında kimse fark etmez merak etme. Şanslısın düğünün yakın, yoksa senin için kötü günler olurdu.. Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin :)Daha onceden bi konu acmistim.nisanlimin ailesi ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.759674/
Her neyse konuyu okuduysaniz nisanlimla ayni yerde yasamaya basladik...
Uffff amma da utandim.birlikte olduk.
Reglim gecikti.az once hamilelik testi yaptim.pozitif cikti.hastaneye kan testini dun verdim.isim vardi pazartesi alirim.
Nisanlima soylemedim.belki birazdan ararim.
Aslinda cok mutluyum......
Sorum su 20 ocakta dugun karnim belli olur mu
Yazmadan edemedim. Bebek istiyorsunuz anlasilan, ancak tecavüz oldukca hassas bir konu ve burada da tecavüz kurbani kadinlar olabilir, ornekleme yaparken o insanlarin da psikolojilerini dusunun lutfen. "Millet tecavuze ugrasa hamile kaliyor" cumlesi garip olmus acikcasi. Kusura bakmayin soylemeden edemedim.Eski konuyu hatırlamıyorum, birlikte olmanızıda geçtim maşallah millet tecavüze uğrasa hamile kalıyor:) biz istiyoruz diye mi olmuyor acaba
Evet haklısınız aslında düşüncesizlik ettim, o şekilde söylendiği için ince hesap yapmadan yazıverdim değiştireyim sağolon..Yazmadan edemedim. Bebek istiyorsunuz anlasilan, ancak tecavüz oldukca hassas bir konu ve burada da tecavüz kurbani kadinlar olabilir, ornekleme yaparken o insanlarin da psikolojilerini dusunun lutfen. "Millet tecavuze ugrasa hamile kaliyor" cumlesi garip olmus acikcasi. Kusura bakmayin soylemeden edemedim.
Daha onceden bi konu acmistim.nisanlimin ailesi ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.759674/
Her neyse konuyu okuduysaniz nisanlimla ayni yerde yasamaya basladik...
Uffff amma da utandim.birlikte olduk.
Reglim gecikti.az once hamilelik testi yaptim.pozitif cikti.hastaneye kan testini dun verdim.isim vardi pazartesi alirim.
Nisanlima soylemedim.belki birazdan ararim.
Aslinda cok mutluyum......
Sorum su 20 ocakta dugun karnim belli olur mu
Cok sagolun.mutlu olmaniz dilegiyleAllah isteyen herkese versin de, tecavüzü örnek vermek nasıl bir zihniyet onu çözemedim.
'Biz yıllardır deniyoruz olmuyor, sizin hemen olmuş' kıyaslamalarını da hiç anlamıyorum.
Konu sahibi, hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallah hiçbir zorluk yaşamazsınız.
Arkadaşım mesajla ilgili açıklamayı yaptım sonradan farkettim.. Kıyaslamak mı asla Allah isteyen herkese versin yanlış anlaşılmasın diyede Maşallah dedim lütfen kıyaslama gibi bir durum yok lütfen art niyet aramayalım..Allah isteyen herkese versin de, tecavüzü örnek vermek nasıl bir zihniyet onu çözemedim.
'Biz yıllardır deniyoruz olmuyor, sizin hemen olmuş' kıyaslamalarını da hiç anlamıyorum.
Konu sahibi, hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallah hiçbir zorluk yaşamazsınız.
O korunma meselesi tamamen kisiseldi.(acmak istemiyorum.tepki olursa korkum var)gorumcem istedigini desin su saatten sonra.icimde degisik bi mutluluk var tey tey teyyyyuuuo değil de eski konunu şimdi okudum. sen resmen istenmeyen gelinsin.laf sokmaları,düğün ertelemeleri filan..
bir de bu bebek olayı olmuş üstüne.valla çok laf duyacaksın o aileden.
kendini hazırlamaya başla bence..
Ay bak hatta şöyle bir senaryo geldi gözüme.o kaynanan var ya,bak buraya yazıyorum kadını analiz ettim;
bu kız bizimkini elinden kaçırmamak için üstüne çocuk yapmış bi de hemencecik diyecek görümcen de onaylayacak papağan gibi.
Keşke korunsaydın,neden korunmadın ki?
Evet haklısınız aslında düşüncesizlik ettim, o şekilde söylendiği için ince hesap yapmadan yazıverdim değiştireyim sağolon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?