Rol modellik de iyiyimdir.aman nazara gelmeyin..tüm genç kızlara güzel örneksiniz..ne denir ki..
hic belli olmazz merak etme hemen karnin vs cikmaz...O korunma meselesi tamamen kisiseldi.(acmak istemiyorum.tepki olursa korkum var)gorumcem istedigini desin su saatten sonra.icimde degisik bi mutluluk var tey tey teyyyyuuu
eski konularini okumadim ailen sorun yaparmiUzun zamandir takip ediyordum da hic o kitleyi gormedim
O zaman bastan soyleyeyim sevdigim adamla birlikte oldum.evet evli degiliz.ama ne bileyim iste.
Tek sikinti gorumcem davetliler.
Pisman degilim.cok mutluyum.
3.sayfada elifo_18 e cevap yazmistim.orda yaziyor.nisanlimin tepkileri...(canim canimm)Ben biraz mantıkla bakacağım olaya.
Bence nişanlınıza söyleyin, tepkisi ne olacak ? Bunun dışında hayırlı olsun, inş hep böyle mutlu olursunuz.
Sanmam.hayir yapmazlar.eski konularini okumadim ailen sorun yaparmi
Daha onceden bi konu acmistim.nisanlimin ailesi ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.759674/
Her neyse konuyu okuduysaniz nisanlimla ayni yerde yasamaya basladik...
Uffff amma da utandim.birlikte olduk.
Reglim gecikti.az once hamilelik testi yaptim.pozitif cikti.hastaneye kan testini dun verdim.isim vardi pazartesi alirim.
Nisanlima soylemedim.belki birazdan ararim.
Aslinda cok mutluyum......
Sorum su 20 ocakta dugun karnim belli olur mu
Ha tabi anlayacaklar.ailelerin haberi alir gibi geliyor bana.ama uzak akrabaniz vardir ya hani onlardan bahsediyorum ben.anlamasinlar.her ailede vardir hani küs olunan dugune cagrilan akraba.oyleKarnın belli olmayabilir belki bilmiyorum da bebek doğunca anlarlar sanırım
Ha tabi anlayacaklar.ailelerin haberi alir gibi geliyor bana.ama uzak akrabaniz vardir ya hani onlardan bahsediyorum ben.anlamasinlar.her ailede vardir hani küs olunan dugune cagrilan akraba.oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?