sevinc ve endise

Ben biraz mantıkla bakacağım olaya.

Bence nişanlınıza söyleyin, tepkisi ne olacak ? Bunun dışında hayırlı olsun, inş hep böyle mutlu olursunuz.

Allah analı babalı büyütsün.

Karna tam oturmayan, biraz bol bir gelinlik seçerseniz sorun olmaz herhalde.

Uzun zamandir takip ediyordum da hic o kitleyi gormedim
O zaman bastan soyleyeyim sevdigim adamla birlikte oldum.evet evli degiliz.ama ne bileyim iste.
Tek sikinti gorumcem davetliler.
Pisman degilim.cok mutluyum.
eski konularini okumadim ailen sorun yaparmi

Ben biraz mantıkla bakacağım olaya.

Bence nişanlınıza söyleyin, tepkisi ne olacak ? Bunun dışında hayırlı olsun, inş hep böyle mutlu olursunuz.
3.sayfada elifo_18 e cevap yazmistim.orda yaziyor.nisanlimin tepkileri...(canim canimm)
Allah kotu gun gostermesin hic birimize...size de mutluluklar

Hayir tabikide belli olmaz ozamana kadar.

Ama senin acindan sonradan sorun olmazmi??

Yalnız bebeğin babasından önce bizim haberimiz oldu Allah analı babalı büyütsün şimdiden. Kim ne diyosa da kulağınızı tıkayıp mutluluğunuza bakın varsın belli olsun karnınız

Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Lakin keske evlendikten sonra olsaydi tabii.. Ama nisanliniz da sahipleniyor ve sevincli olduysa ne mutlu size. :)

Karnın belli olmayabilir belki bilmiyorum da bebek doğunca anlarlar sanırım

Karnın belli olmayabilir belki bilmiyorum da bebek doğunca anlarlar sanırım
Ha tabi anlayacaklar.ailelerin haberi alir gibi geliyor bana.ama uzak akrabaniz vardir ya hani onlardan bahsediyorum ben.anlamasinlar.her ailede vardir hani küs olunan dugune cagrilan akraba.oyle

Ne kadar cirkin birsey ya millet sirf dugun tarihi var diye nasilsa bicir bicir yorumlar yazmiş dugun olmasaydi gorurdum burdaki yorumlari nisanlanmissin zaten 2-3 ay beklesen cocuk icin canin mi cikardi ben her iki tarafinda ailesi yerinde olsam cok kotu dusunurum tamam birlikte olmussun olmasina birde dugun arifesi hamile kalmak rezillik ve ayip birsey korunmamissin belliki "korunma isi kisisel tepki cekmekten korkuyorum"demekki korunmadin bile adam akilli insan basina hersey geliyor bende hamile oldugumu ogrendim napicagimi sasirdim korunuyorduk ve evliyim kac sene flort edersen et evlilik birini yeniden tanima sureci demektir ....
Olaki nisan bozuldu olaki aile sorunlari cikti yada evlendin olduda ozanan bi problem cikti burdaki sevimli yorumlar boyle olmaz

Bebek doğduktan sonra anlamakarında bir sıkıntı yok sanırım. Eh o zaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı topaç gibi bir bebeğin olur inşallah

Ha tabi anlayacaklar.ailelerin haberi alir gibi geliyor bana.ama uzak akrabaniz vardir ya hani onlardan bahsediyorum ben.anlamasinlar.her ailede vardir hani küs olunan dugune cagrilan akraba.oyle

Anladım. Sizin için her şey güzel olur umarım :)

Benim kuzenim senin gibi hamileyken evlendi bebek dogunca bin tane yalan uydurdu seninde sonun oyle olmasinda

sakarya da bir tanıdığım anlatmıştı.nişanlıyken beraber olmuşlar ve hamile kalmış kız.ev yapılıyormuş,onu bekliyorlarmış.erkek tarafı duyunca düğünü öne çekmek istemiş,ev bitene kadar bizimle otursunlar demişler.kızın annesi kabul etmemiş.doğumu annesinin evinde yapmış,ev bitmiş ve evlenmişler.düğün arasında gelinliği ile bebeğini emzirmiş.

Şanslı mısın değil misin bilemedim.. evliliğini yaşamadan bebeğin olmasaydı keşke. Şimdi evlilikten önce bebeğin sorumluluğu binecek üstünüze.
Şanslısın bebeği aldırmak zorunda kalmayacaksın anladığım kadarıyla.
Ben (bu da çok pis itirafımdır) aldırmıştım... bugüne geldiğimde 1 yıldır bebek istiyoruz.... yok...
Ailenin de çok tepki vermeyeceğini düşünüyorsan nişanlın da destekse ne mutlu sana

Eski konunu okudum. Ya dugun ertelenirse? Bir de dugunden yaklasik 7 ay sonra dogacak bebek insallah. Cevren ne tepki gosterir? Bunlara hazir misin?

Olur bence..cunku bir aylik falanda olsa v
bebek yinedw dugune 3 ay var..amann olsun salla...bebeginiz hayirli olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…