Hayırli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin öncelikle..Daha onceden bi konu acmistim.nisanlimin ailesi ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.759674/
Her neyse konuyu okuduysaniz nisanlimla ayni yerde yasamaya basladik...
Uffff amma da utandim.birlikte olduk.
Reglim gecikti.az once hamilelik testi yaptim.pozitif cikti.hastaneye kan testini dun verdim.isim vardi pazartesi alirim.
Nisanlima soylemedim.belki birazdan ararim.
Aslinda cok mutluyum......
Sorum su 20 ocakta dugun karnim belli olur mu
O korunma meselesi tamamen kisiseldi.(acmak istemiyorum.tepki olursa korkum var)gorumcem istedigini desin su saatten sonra.icimde degisik bi mutluluk var tey tey teyyyyuuu
Konu hassas olunca çıkışınızı anlıyorum ama bebek konusunda inanın hiç kıskançlığım yoktur mutlu olurum aksine..
Ben de biraz sert çıktım, kusura bakmayın. İnşallah en kısa zaman çocuk sahibi olursunuz siz de. :)
Konu hassas olunca çıkışınızı anlıyorum ama bebek konusunda inanın hiç kıskançlığım yoktur mutlu olurum aksine..
Kesinlikle katiliyorum arkafasa ilerde basiniza kakılır laflar soylenirKonu sahibi ben olsam nişanlımın ailesinden kimseye söylemem.. Ilerde önüne gelebilir
Ay o gorumceler....simdiden hayirli olsun nisaniniz.nisanlimla daha simdi konustum..ayyyy amcamlarda kaliyorum ya kimse duymasin diye disari ciktim hava alicam diye evin araliginda dondum durdum bu sogukta.Hayırli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin öncelikle..
Sorunlari da okudum umarim evlendikten sonra düzelir.. Bende de var öyle kenafir bir görümce nasipse bende 20gün sonra nisanlanicam.. Ailelere suan açıcak mısınız peki cocuk olayini ? Bizim bir tanidikta oyle 9ay saklamisti korseyle dugunden sonraki gunde dogurdu..kimse anlamamisti o gune kadar hamile oldugunu senin zamanin azmis ama sakin korse falan kullanma derim cunku bebege zarari olur.. Umarim hersey gönlunce olur ayni yerde oturup caliscakmissin bide zor olabilir.kaynana gorumceyle hele bide duyarlarsa aayy ikidebir basina kakmasinlar
Yok canım ne demek est uyarmasaydınız ben bir çok insanı kırabilirdim farkında olmadanKırdıysam özür dilerim, kendi çocuğunuz için de sevinmeyi nasip etsin Allah.
İnsallah hersey gonlunuzce olur.. Ama bence sonradan basinin agrimamasini istiyorsan acma konuuyu ozellikle nisanlinin ailesine kaynanam ve gorumcen basta olmak uzereAy o gorumceler....simdiden hayirli olsun nisaniniz.nisanlimla daha simdi konustum..ayyyy amcamlarda kaliyorum ya kimse duymasin diye disari ciktim hava alicam diye evin araliginda dondum durdum bu sogukta.
Nisanlim delirdi delirdi.adam sanki yuzyillardir cocuk istiyormus gibi tepkiler verdi.cok mutlu oldum.anlatamam yani.
Aileye acma meselesini konusmadik.daha duygusal konusmalar.burnu sana benzesin agzi bana.kiz mi erkek mi yok yok saglikli olsun tarzinda.aklima su an bi sey gelmiyor.
Simdilik kafami bosaltip sadece mutlulugu yasamaya karar verdim.
Keske hamileleigimin tamamini nisanlimin yaninda yasayabilseydim.ocak 20ye kadar ayri gayri
Allah korusunÇok iyi çok güzel bebek olayı falan..
Bak cicim aylarından sonra buraya konu açmazsın umarım.
Ayyyy oyle bi kitle de mi varKonu başlığı rağbet görmedi sanırım.
Topa tutacak kitle hala daha konuyu fark etmemiş
Edit: Hayırlısı olsun
Konu başlığı rağbet görmedi sanırım.
Topa tutacak kitle hala daha konuyu fark etmemiş
Edit: Hayırlısı olsun
Ayyyy oyle bi kitle de mi var
Aaayyy çok sevındım adınıza..onden çalışma yapmışsınız ne güzel..darısı diğer nişanlıların basına..kim ole,kım kala demeden doya doya sevişin..
Uzun zamandir takip ediyordum da hic o kitleyi gormedimHa ha sen buralarda yenisin galiba
Cikacak da bebis iste.ne bileyim.zaten su an mantikli dusunemiyorum.icimden surekli kosmak geliyor.gulmek geliyor.oturup dusunmedimbebek doğduğunda ne diyeceksiniz..ortaya çıkmayacak mı? erken doğum mu diyeceksiniz..? benim kızımda nişanlanırsa..kesin eskilerimiz gibi..peşine birilerini takacam..
Uzun zamandir takip ediyordum da hic o kitleyi gormedim
O zaman bastan soyleyeyim sevdigim adamla birlikte oldum.evet evli degiliz.ama ne bileyim iste.
Tek sikinti gorumcem davetliler.
Pisman degilim.cok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?