- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi salinamunhasir
-
Ayrılaslında nerden başlasam pek bilmiyorum.. çünkü mantığımla kalbim birbirine çok zıt şu an. kalbimi dinlediğimde aklım dur diyor, aklımı dinlediğimde içimdeki sızı dinmiyor.
öncelikle hep şuna inandım kimse mükemmel değil ve aşk o insanı kusurlarıyla da kabul etmeyi gerektirir. hayatımdaki adamın hayalini kurduğum adam olduğuna inandım hep. değer yargılarımız, yaşam standartlarımız, hayata bakış açımız v.b yani ortak paydamız oldukça fazla. asla para hesabı yapmaz, anlayışlıdır, haber verdikten sonra neden geldin gittin demez, haber vermeden bir yere gitmez, zaman zaman süprizler yapar bunlar çok güzel ancak eksileri de var tabi ki ve bunların beni bazen yorduğunu farkediyorum..
mesela bi konuda kavga etsek benim söylediğim bişeyden çıkarım yapıp ilerleyen günlerde mutlaka bununla ilgili bi sorun yaşıyoruz. bak ben onu söylemek istemedim diye kendimi savunsam da faydası yok kendi kendini dinleyip sakinleşirse sakinleşiyo. bu süreçten ben yıpranıyorum ona kendimi anlatmak için.
ve psikolojik tedavi görüyorum şu anda. geçmişe bakınca bazı şeyleri daha iyi görebiliyorum. mesela kendimi çok yıpratmışım. aslından onun beni yanlış anlaması sonucu çıkan kavgalarda benim suçummuş gibi davranmış beni dinlemediği için kendimi savunsam bile o an beni anlamadığı için.
kısacası kafam çok karışık bayanlar. bir çok artısı olan bir adamdan bu yüzden soğumak üzereyim zoruma gidiyor çünkü beni anlamaması belki o an dinlemiyo sakinleşmeyi bekliyo ama zoruma gidiyor işte
şu an gene yapmadığım bir şey yüzünden küsüz ve ben napcamı bilmiyorum artık, nasıl davranmalıyım karşımda bazen şımarık bi çocuk varmış gibi hissediyorum.
varsa çözümü denemek istiyorum ama yoksa gerçekten kendimi toplayıp mantığımla hareket etmem gerektiğini düşünüyorum zor da olsa.
uzun oldu hakkınızı helal edin..
Tartıştıktan sonra çözüme ulaşamadıysanız. Düşüncelerinizi bir kağıda aktarmayı deneyin. Tartışırken hararetle konuşurken atladığınız noktalar onun için tamamlayıcı olabilir.
düzeltmeye değecek bi yanı yok mu yani?
şu an gene yapmadığım bir şey yüzünden küsüz ve ben napcamı bilmiyorum artık, nasıl davranmalıyım karşımda bazen şımarık bi çocuk varmış gibi hissediyorum..
En güzel günlerin bunlar, kabul ediyorsan devam et.. Bundan iyi olmayacak hiçbir zaman çünkü
Bu saydıkları n iz problem mi sizce gerçekten? Takmayin kafanıza bu kadar anı yaşayın sonra bu günleri çok ararsınız....mükemmel bi çift görmedim takmayin..
O sana küstüğünde hic ama hic takma. Arama sorma kendini anlatmaya ugrasma. Sen bikere anlat doğrusunu anlamadi mi, pekis en bilirsin o zaman de ve usteleme hic arama sorma. Benim bir arkadasm çözümü bu sekilde buldu :)
Bak benim eşim çok iyi bir insan. Ben arada öğrencilerime kızdığımda, iş arkadaşlarım bana, "sen kızabiliyor muydun yahu?" diyecek kadar sinirleri alınmış bir insanım. Ama eşimin bu saçma küsme ve önceki söylenenleri kafaya takıp olmadık vakitlerde bunlarla ilgili rahatsız etme huyu, beni bir gün çatlatacak. Yazık değil mi size? Geviş getiren erkek, insanı şişiriyor.
biraz vurdum duymaz oldum ona göre böyle yapınca değişmiş oldum
ama sanırım beklemekten başka da elimden bişey gelmiyo anlamıyo adam
bu arada barışmışsınız sanırım doktor hanımcım tebrik ederim
Aynen öyle, çocuk gibi küser. Artık aldırmıyorum. Bu da bir tür yüz-göz olma hali işte. Bağırıp çağırıp kavga edeni var, böyle küseni var. Şimdilik idare ediyorum, çünkü yoğunum. Ama işler bittiğinde, beni çileden çıkarmasından çok korkuyorum.
Siz kendi kendinizi bu kadar yipratirken eminim karşınızdaki arkadaslariyla cafede koy u bi sohbetin içerisindedir. Siz önemsedikçe karşıdaki kendini bişi sanmaya davam edecek siz sevdikçe o gidecek,siz gittikçe o sevecektir.karşınızdaki insanın vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyı n .ufak tefek şeylerin hayatınızı bu kadar esir etmesine izin vermeyın. Hayatınızın odak noktasına onu koymaktan vaz gecin.herşey çok daha güzel olacak...bende bi yandan böyle düşünüp idare edeyim diyorum ama bi yandan neden bu huyunu törpülemiyor, neden beni dinleyip onu sakinleştirmeme izin vermiyo diye kendi kendimi yiyorum
Bosver sen vurdumduymaz ol, onun isine gelmiyor sen böyle pesinde kosmuyorsun ya ondan tatavası. Yoksa sen daha da umursamaz ol bak gör nolacak.
O arkadasım da ilgilidir normalde, ama böyle tartışmalarda bikere anlatiyor kendini sonra sen bilirsin deyip çekiliyor. Sevgilisi aramazsa aramiyor mesaj atmıyor.. bu sekilde 10 gün görüşmedikleri oluyor üstelik onlarda uzaktalar birbirlerinden. Ama sonra çocuk tıpış tıpış arıyor. He bikac gün geçiyor tabi, sen böyle olsun ister misin bilmem.
Evet barıştık, cok tesekkur ederim canım.
Süre verin kendinize de ilişkinize de. Panik hata yapma olasılığınızı arttırıyor. İlişkide ileriyi düşünmek tabii ki önemliay bende ondan korkuyorum işte ilerisi için kafam bu yüzden çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?