- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi salinamunhasir
-
Lütfen bir ilk olsun ve metanetinizi koruyun çünkü diğer türlü ilişkiniz bitecek bu yüksek ihtimalle belli olan birşey. Siz aslında ilişkiyi kurtarıyorsunuz, bitmesin diye çabalıyorsunuz bunu ona söyleyin ancak böyle devam ederse blöf değil gerçekten sürdüremeyeceğinizi anlatın bunu da davranışlarınızla pekiştirin çünkü sözler tek başına anlam ifade etmez davranışlar çok önemli sahip çıkın kendinize gerekirse bitsin böyle ruh hastası olacaksınız zira
Mükemmel olsun istiyorsak oturup evde kendimiz yapmamız lazım.. öyle bişey yok.. ama su da var 1 kötü özellik 1000 tane iyi özelliği ezip geçebilir..
Eşimin de benden habersiz beni affetme huyu var sağolsun.. kafasında mahkeme yapıp beni akliyor sonra bi ara bana söylüyor.. piki diyip geciyorum:)
Hep böyle idi şimdi düşününce.. ama sevgili iken çok hissedilmiyor asıl sorun.. evlenince aynı evde olunca anliyorsunuz..
Bunu sorun yapmak yerine iyi misin o zaman tamam miyiz diyorum:) tamam sorun yok diyor.. konuşup halletmeyi değil kafasindaki mahkeme sürecine inanıyor arada davalı davacı diye beni çağırıyor :)
Olur olur :) ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz şımartmamak lazım paşazadeleri nasıl alışıyorsak öyle gidiyo bence yön verme seçeneği varken onu denemek lazım baktın olmuyor sal gitsin bi kere geliyo insan dünyaya yazık günah genç yaşta evlenmeden üç çocuklu dul kadın gibi gezmeyeoldum zira normal olduğum söylenemez
tavsiyeleriniz için teşekkürler burda baya güzel vakit geçiyo aslında ama kendime öncelik vermeyi öğrenmem gerek
Şimdiden böyleyse evlenince ne duruma düşersiniz acaba. Sizi yeterince manipüle etmiş, daha da devam edecek gibi. Psikolojik şiddetin boyutu da gitgide artar. Değer mi?
benimki de bana belli etmiyo herhalde öyle yapıyo kafasında tartıyo ama o beni anlayana kadar ben çıldiriiciğim sanırıııım
İkizler Burcu mu? Ay yine buna bağladım..
Anlatmayin çok net söyleyin o zaten kafasında kuruyor net bi cümle ile daha çabuk sonuca varır..
Ben bazen ben şunu demek istedim sen şunu anladın şimdi düşün bakalım diyorum :)
Cok güzel özetlemissiniz. Şimdi sadece küslük gibi geliyor ama sonra sorumluluklar artıyor dolayısıyla küsmelere etmelere tahammulunuz azalıyor.İnsan avutmak çok zor bir şey. İnanın çekilmiyor. Sırf bunla kalmıyor çünkü o "ileri" dediğiniz aşamada. Evin yükü, işin yükü, eşin yükü. Bazen ruuhumun eskidiğini hissediyorum (pek bir arabesk oldu, ama hakikat demek).
Angel, siz de benim hislerime tercüman olmuşsunuz. Ben de pes edenlerdenim. Hatta artık pes ettiğimi bile takmıyorum. Küsen adamı niye çekemiyorum biliyor musunuz? Yüreği yok çünkü yüzleşmeye, derdini söylemeye. Biriktirip biriktirip zihin okuyucu olmamı istiyor.Bunca yükün altındayım zaten, bir de bunu beklemesi beni deli ediyor. Ben yüreksiz bir herifi sevdiğimi kabullenemiyorum.Cok güzel özetlemissiniz. Şimdi sadece küslük gibi geliyor ama sonra sorumluluklar artıyor dolayısıyla küsmelere etmelere tahammulunuz azalıyor.
Ciddi anlamda bunun sıkıntısını yasıyorum ben de haftalardır konusmuyoruz eşimle.Sevgılıyken de vardı ama o zaman bu boyutlara gelecegını tahmın edemedım, simdi cekılmez bır hal aldı.
Sureklı tamam canım cicim olmuyor bır sure sonra pes edıyorsun, sonra dırekt degıstın sen böyle degıldın denıyor. Eşim sürekli bunu dıyor bana, e tahammulum kalmadı artık huzur dıngınlık ıstıyor ınsan.
Yani özetle küsme huyu insanı yer bitirir .
Konu sahibi hakkında hayırlısı olsun. Ama lütfen cok iyi düşün küsmesin diye sureklı idare etmeye calısarak ömür gecmıyor cunku.
Esimle flort zamanlarimiz da cok guzeldi ama asla simdiyle kiyaslayamam.. katilmiyorm yani size,genelleme dogru olabilir ama kesin oldugunu dusunmuyorm.En güzel günlerin bunlar, kabul ediyorsan devam et.. Bundan iyi olmayacak hiçbir zaman çünkü
maşallah size o zaman, kaç yıllık evlisiniz?Esimle flort zamanlarimiz da cok guzeldi ama asla simdiyle kiyaslayamam.. katilmiyorm yani size,genelleme dogru olabilir ama kesin oldugunu dusunmuyorm.
Bu arada konu sahibi;eger simdiden boyle sikintiliysaniz bence de zorlamayin.saglikli iletisim olmazsa olmazidr bence iliskinin ama sizde birbirini anlamaya calismama durumu gorunuyor. Iletisimsiz hic bi sorun cozulmez
Cok güzel özetlemissiniz. Şimdi sadece küslük gibi geliyor ama sonra sorumluluklar artıyor dolayısıyla küsmelere etmelere tahammulunuz azalıyor.
Ciddi anlamda bunun sıkıntısını yasıyorum ben de haftalardır konusmuyoruz eşimle.Sevgılıyken de vardı ama o zaman bu boyutlara gelecegını tahmın edemedım, simdi cekılmez bır hal aldı.
Sureklı tamam canım cicim olmuyor bır sure sonra pes edıyorsun, sonra dırekt degıstın sen böyle degıldın denıyor. Eşim sürekli bunu dıyor bana, e tahammulum kalmadı artık huzur dıngınlık ıstıyor ınsan.
Yani özetle küsme huyu insanı yer bitirir .
Konu sahibi hakkında hayırlısı olsun. Ama lütfen cok iyi düşün küsmesin diye sureklı idare etmeye calısarak ömür gecmıyor cunku.
Tamda bu durum işte aynen bizdede var saçma bir mevzu ortada, suçlu ben değilim fakat dönüp dolaşıp o mevzunun ucu bana elbet değer ve birden ben suçlu olurum. Sonra trip...
İşte bana da fazla gelen şey bu...
Ama ben önceden çırpınırdım arardım mesaj atardım sayar söverdim...
Aslında tartışmada bir taraf daha fazla suçludur evet ama diğer tarafta her zaman sütten çıkma ak kaşık olmaz...
Şimdi ne yapıyorum peki?? Susuyorum bende umursamıyorum ertesi gün kapı çalıyor bir bakıyorum hiç bir şey yokmuş gibi çıka gelmiş... Sonra devam... Bu daha rahatlatıcı benim için en azından iki tarafında yıpranma payı yok....
Zamanla azalıyor ama eskisi gibi değil mesela bizde bu mevzu artk...
Uzak mesafe iliskisi oldugundan yanlis anlasilmalar normal.yan yanayken bu tur sorunlar yasamiyorsanz bnce dert etmeyin.evlendiginzde boyle bi sorun kalmaz..bn de uzak mesafe iliskisinde bu tarz sorunlar yasiyordum.mesajla gorustugumde ne demk istedgni ilk anda anlayamayabiliosun..meseleyi uzatmasiysa dedgn gbi simark bi cocuk olusundan onu kaldirabiliyo musun asil dusunmen gerekn o.ama bn olsam pek de dert etmezdm.dedgm gbi yan yanayken sorun yasamiyorsanz kafaya takmayin.
Seni aşağı çeken bir insan için bu kadar uğraşmak neden?
Yapmadığın şeyle, demediğin sözle seni suçluyor; sürekli kendini savunmak zorunda kalıyorsa, onu da geçtim bu ne diyor diye dinlemiyor bile, adam yerine koymuyor seni.
Kendi kendine küsüp, kendi kendine barışan bir şahış. Psikolojinin bozulup, hayat kalitenin düşmesine rağmen hala bu ilişkiyi kurtarmaya çalışan sen.
Erkek olarak gelmek varmış şu dünyaya hakkaten...ne kıymetli varlıklar.
7.seneye girdik. 2 de cocugum varmaşallah size o zaman, kaç yıllık evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?