Sevincim Kursağımda kaldı!!!

inanki onunla insan gibi konuşmak için aranızın iyi olmasına gerek yok.
eşin geldiği zaman kaynananı görmezden gel, zamanını eşine harca
eşine şimdilik yansıtmamaya çalış
eve dönünce zaten kendısı de fark eder bazı durumları.

eşinle zaman geçirmeye bak, imdilik kayınvaliden ile olan durumlarını bir kenara at:34:

çok haklısın taaaa ki düne kadar mutluluktan havalara uçuyordum,bugun bi akrabalarıyla görüştüm o söyledi,kayınvaliden hafta sonu gelecek hepsi bir deyince şokk oldum:53:
eşimle geçireceğim iyi anları düşüneceğim yerde ,kv nin yapacağı huzursuzlukları fırtınaları düşünür oldum,hiç tadım kalmadı eşimede belli etmiyorum onunda birşeyden haberi yok:50:

ya çok kötü bir durum...ya onlara bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu anlatacaksın dillerine sahip olacaklar baktın olmuyo görüşmiyceksin arkadaşım...çocuğun olmayışının eksikliğini zaten yaşarken kimsenin oğuuuuuz oğuuuz nidalarını dinleyip sinir hastası olmaya gerek yok bence.:ssz:dünyadaki tek çocuk doğuran kendilerimiymiş acaba:53:neymiş bu oğuuuz oğuuz yahuu.ne ayıp şey gözüne sokuyolar böyle.biraz halden anlamaları lazım canım..herkes haddini bilecek...allah tanda mı korkmuyorlar.bir gün alıverir ellerinden anlarlar neymiş:27:o zaman...(allah korusun tabiyki hiç kimse için böyle bir dileğim olamaz ama bu hareketleri yaparken biraz düşünmeleri lazım yanii)kimsenin ahını almamak lazım heleki böyle bir konuda

Mutsuz24;

Bir çok arkadaş kayınvalidenin agzının payını ver demiş.
Sen de vermeyi düşünüyorsun.

Ama zamanı inan bana çok yanlış.

Çünkü eşin cezaevinde 4 günlüğüne izin verilmiş,
o 4 günü güzel geçirmek varken, böyle bir olayla hem eşini hem de kendini üzme.
Özellikle eşin bu durumdayken onu böyle üzmeye hakkın yok...

Kayınvalidenin yaptıgı çok yanlış kabul ediyorum ama, bunun için dogru zamanı seçmelisin...

aynen katılıyorum.. sana yapılan çok acımasız ama eşinin geldiği günleri zehir etme kendine, inan değmez.. rabbim inşallah sana da mükemmel minikler nasip etsin canım..

çok haklısın taaaa ki düne kadar mutluluktan havalara uçuyordum,bugun bi akrabalarıyla görüştüm o söyledi,kayınvaliden hafta sonu gelecek hepsi bir deyince şokk oldum:53:
eşimle geçireceğim iyi anları düşüneceğim yerde ,kv nin yapacağı huzursuzlukları fırtınaları düşünür oldum,hiç tadım kalmadı eşimede belli etmiyorum onunda birşeyden haberi yok:50:

karısından bu kadar uzun süre uzakta kalan bir erkek elbette ki eşiyle yalnız kalmak ister. bence eşin kayınvaliden ve avanesini evde fazla tutmayacaktır.

eşin 4 günlüğüne gelecek, zehir etmeyın adama o 4 günü
kendini tutmalısın.
adam geri döndüğünde streslı olmasın, kafayı takar her şeye
sen eşinin hatırına bişi deme.:34:

İşte aciz mi 1 numaralı aciz kaynana terbiyesiz kıskandırdığıda oğlunun karısı ..
aman canım sen onun gibi insanlar için kendini üzme eşin cezaevindeymiş neden olduğunu bilmiyorum ama inş. en erken zamanda çıkar eşin şuan yanında yok içine atarsan dertli olursun eşinde yok hazır görüşmemeye bak kaynananla görüşcende dertli mi olcan oğuzunla otursunlar işde ggünahsız çocuğu resmen sana karşı kullanıyor. kaynanan senn yanında bişey derse cevabıda hoop diye yapıştır sana saygı göstermeyene sende gösterme eşin 4 gunluk geliyomuş oğlunu özlemiş olabilir ama karısı kadar olamaz herhalde fazla yuz verme ki bi gun görüp gitsinler en çok sizin birbirinize ihtiacınız var eşin geldiğindede bu konuları açma hiç üzülmesin boşver eşin tamamen çıktığında çocuk yaparsınız geç kalmamış ya şimdiki zamanda 50 yaşındaki kadınlar doğuruyor.. neyse .. uzatmıyayım .. son sözüm senden hiçbirşey kıymetli değil canın ne söylemek istiyosa anında söyle seni düşünmeyeni sende düşünme .. dünyada senden bir tane var ..

karısından bu kadar uzun süre uzakta kalan bir erkek elbette ki eşiyle yalnız kalmak ister. bence eşin kayınvaliden ve avanesini evde fazla tutmayacaktır.

evet düşüncem bu ama kv nin ne yapacağı hiç belli olmaz,eşim belki hadi bu akşam anneme gidelim az oturur geliriz hem yüzlerini göreyim der bir ihtimal,çünkü onların geleceklerinden haberdardır mutlaka eşim annesinide arıyor,telde der oğlum senin için hazırlık edicem damat torun filanda gelecek şugün gelin diye anlaşmışlardır telde,eşimde bi akşam teklif eder mutlaka bana bende mecbur gideyim mi kızlar yoksa sen gitmek istiyorsan git ,eğer senin annenlere gidilecekse 4 saatlik uzaklıkta olan benım ailemin yanınada gidicez diye teklifte mi bulunsam yada üçüncü yol boyun eğip kayınvalidenin evine gidip her türlü nispeti kabullenmek mi? hangisi??

evet düşüncem bu ama kv nin ne yapacağı hiç belli olmaz,eşim belki hadi bu akşam anneme gidelim az oturur geliriz hem yüzlerini göreyim der bir ihtimal,çünkü onların geleceklerinden haberdardır mutlaka eşim annesinide arıyor,telde der oğlum senin için hazırlık edicem damat torun filanda gelecek şugün gelin diye anlaşmışlardır telde,eşimde bi akşam teklif eder mutlaka bana bende mecbur gideyim mi kızlar yoksa sen gitmek istiyorsan git ,eğer senin annenlere gidilecekse 4 saatlik uzaklıkta olan benım ailemin yanınada gidicez diye teklifte mi bulunsam yada üçüncü yol boyun eğip kayınvalidenin evine gidip her türlü nispeti kabullenmek mi? hangisi??

Yahu arkadaşım
Ben seni anlayamıyorum inan.

Benim eşim o durumda olacak, ben hala senin ailen, benim ailem hesabında olacagım. :53:
İnan çok şaşırdım :53:

Hep diyorum, kayınvalideler suçluysa , gelinler de suçlu.
Kimse kimseye karşılıksız bir şey yapmıyor!

Cezaevinden 4 günlük izin alıp gelmiş adama bunu dersen,
ne halin varsa gör cevabını da alırsın...

Son düzenleme:
ya çok kötü bir durum...ya onlara bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu anlatacaksın dillerine sahip olacaklar baktın olmuyo görüşmiyceksin arkadaşım...çocuğun olmayışının eksikliğini zaten yaşarken kimsenin oğuuuuuz oğuuuz nidalarını dinleyip sinir hastası olmaya gerek yok bence.:ssz:dünyadaki tek çocuk doğuran kendilerimiymiş acaba:53:neymiş bu oğuuuz oğuuz yahuu.ne ayıp şey gözüne sokuyolar böyle.biraz halden anlamaları lazım canım..herkes haddini bilecek...allah tanda mı korkmuyorlar.bir gün alıverir ellerinden anlarlar neymiş:27:o zaman...(allah korusun tabiyki hiç kimse için böyle bir dileğim olamaz ama bu hareketleri yaparken biraz düşünmeleri lazım yanii)kimsenin ahını almamak lazım heleki böyle bir konuda

aynı sözü etraftakilerde söylüyor sanki dünyada tek cocuk doğuran o,Allaha havale ediyorum,çok bunalıma soktu beni,nedeseniz haklısınız...
şimdiye kadar yaptıklarını sineye çektim ama şuan ona tahammul edecek halim kalmadı:14:

Yahu arkadaşım
Ben seni anlayamıyorum inan.

Benim eşim o durumda olacak, ben hala senin ailen, benim ailem hesabında olacagım. :53:
İnan çok şaşırdım :53:

Hep diyorum, kayınvalideler suçluysa , gelinler de suçlu.
Kimse kimseye karşılıksız bir şey yapmıyor!

Cezaevinden 4 günlük izin alıp gelmiş adama bunu dersen,
ne halin varsa gör cevabını da alırsın...

biliyorsun cudana şimdiye kadar senin yorumlarına önem verdim hep sana fikir danıştım
ama şuan seninde dediğin gibi gerçekten sen beni anlayamıyorsun arkadaşım.

yaşadıklarımın hiçbirini yaşamadın ,kimsede yaşamasın,cok zor sınavlardan geçiyorum ,özelliklede evlat hasreti..
kayınvalidemin yaptıkları normal mi sence,beni korkular sardı 4 günümü zehir edecek ,öyle bi ana geldim ki bu kadının evlat acısını kullanarak baskı göstermesi beni herşeyden uzaklaştırmaya itiyor.Daha düne kadar mutlulukla eşime yapacağım yemekleri planlarken listelerken herşeyi,bian karabulut gıbı çöktü üzerime kv

eşin 4 günlüğüne gelecek, zehir etmeyın adama o 4 günü
kendini tutmalısın.
adam geri döndüğünde streslı olmasın, kafayı takar her şeye
sen eşinin hatırına bişi deme.:34:

sağolun kızlar iyiki varsınız,eşim en ufak birşey dese annemlere gidelim diye hemen topla eşyalarını atla otobüse dön annemlerin yanına diyordu içimdeki ses,ama sizin yazdıklarınızı okuyunca dahada sakinleştim

merhaba arkadaşım

öncellikle Mevlam sana Peygamber sabrı versin arkadaşım, herşeyden önce eşinin sağ salim tez zamanda Allahın izniyle tahliye olmasını temenni ederim. Nasıl bir mantıkdırki canın parçası

kanı oğlu olmadan zor durumda olan gelinine zalimce davranıyor böyle kayınvalideye yazıklar olsun diyorum. Allahım ıslah etsin. Sen sıkıntıya girerek stres ederek asla ve asla düşünme

bebek mevzusunu bacım çünkü bebekden önce en önemli şey hayat arkadaşının yanında tez zamanda olmasıdır. Elbette olacak Allahımın izniyle mevlam kendi katından hayırlı evlatlar

nasip etsin sana bana ve isteyen tüm kardeşlerime sürekli düşünerek Allah korusun sağlığından olursan sana kim bakar destek çıkar sürekli dua et ve onların karşısında dimdik dur çünkü

senin benim elinde olan bir durum değil bebek olayı mevlam dilerse herşey olur onlara karşı ne kadar laf sokarlarsa soksunlar aldırış etme bir kulakğından girsin diğer kulağından çıksın güzel

bacım diceksin ki bunları demek çok kolay ancak bende yaşadım aynı yollardan bende geçdim. Sadece mevlama sığınıyorum. Cevap hakkım banada doğuyorsa cevabınıda veriyorum.

Dilerim bu 2013de en güzel günler seninle ve eşinle olur arkadaşım

yorumlar üst üste gelince yeni gördüm msjlarınızı.. öncelikle güzel temenni ve dileklerin için teşekkür ederim..
bazen Allaha isyan ettiğim oluyor neden bu kadına vicdan vermedin neden bu kadar merhametsiz diye..hep sabr sabır cektim durdum..şuan yaşadıklarımdn dolayıda tahmmül sınırı hat safhada olunca sizlere danışmak istedim ve sağolun sizler bana gene yol gösterdiniz ve dediğiniz gibi olucam eşime problem etmicem gidicem annesine, içimden Allaha hep dua edicem,sizlerdende dua istiyorum.. sanki ölüme gidiyorum o konuma getirdi beni:43::43::14:

lütfen dakikalar biran önce geçip bitsin evimize gidelim diye dua edicem :25: bana yaptığı baskının derecesi şimdiye kadar hep üstüme gelmesi beni çok yıprattı ,inşallah gene dayanırım

cevap vermek istemezsen anlarım tabii de, eşin ne zaman çıkacak merak ettim.

yenı gördüm msjını,niye cevap vermeyim; 4.yargı paketi var çoğunuz duymuşsunuzdur şuan mecliste konuşuluyor bugun yarın paket çıkar diyorlar hayırlısıyla bi çıksaydı ,o çıktığı an eşimde dışarda olacak

kardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle. sen şimdilik sabret. Rabbim adaletini tecelli ettirecektir. Sana da akıllı sağlıklı güzel çocuklar nasip etsin inşallah. Herkesin gıptayla baktığı çocukların olsun. Allah o kayınvalideni de görümceni de ıslah etsin.

amin canım sağol..Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğini sağ sağlim kucağına al

sağolun kızlar iyiki varsınız,eşim en ufak birşey dese annemlere gidelim diye hemen topla eşyalarını atla otobüse dön annemlerin yanına diyordu içimdeki ses,ama sizin yazdıklarınızı okuyunca dahada sakinleştim

sen şimdilik kayınvalidenle olan sorunlarını rafa kaldır.
eşinle 4 günün tadını çıkarmaya bak.

ilk önce iyi dileklerele başlayayım dedim işallah en kısa zamanda eşin hapistyen çıkar ve sağlıklı,hayırlı evlatlarlakavuşursunuz..
bunun için dua ettim...
kayınvalidenlerle ilgili sorduğun soruya gelecek olursak:
bu dünyada herkesin bi sınava tabi olduğunu seninde sınavının bu olduğu düşün.allah belkide seninde sabrını sınıyor.
bakalım kulum ne kadar dayanıcak diye
bence herşeyin bir zamanı var buna inan.
bol bol dua et...
ve sana son olarak bi tavsiye eşin 4 günlüğüne o dört duvar arasından çıkıp sevdiklerinin yanına gelmek istiyor..onunda psikolojisini düşün ve o 4 günü ona zehir etme bence..
sorunları şimdilik bi kenara bırak ve zamanın tadını çıkarmaya bak
çünkü 4 gün sonra o dört duvar arasına girecek ve sürekli yaşadıklarını ve sorunları düşünecek .belkide psikolojisini bozacak.
zaten hapiste olmakda başlı başına bi sorun onun için..
sağlıcakla kal..bol bol dua et..
takdiride her zaman allaha bırak...
ve sakın ama sakın küçücük bi masuma cephe alma

cudana arkadasımızın eleştirdiği cevabına ben de katılıyorum.
ne halin varsa gör.

bunları birçok kişi yaşıyor eğer buradaki tecrübeleri okuyup uygulamaz da eşin zaten dört günlüğüne gelicekmiş senin annene mi benimkine mi gidelim diye onu sinirlendirirsen olan size olur kavga edersiniz...

dişini sık biraz şu an çok zor bir dönemdesiniz... eşin hapse geri dönünce mutlu dönsün karım beni seviyor desin annesini şikayet etme pek konuşma konuşunca da yeni aşıklar gibi ol ne diyeyim işte

herkes zor durumda herkesin sorunları var ama böyle yaparsan sonra buraya eşimle kavga ettik boşanıyoruz kaynanam ve görümcem yüzünden diye konu açarsın...

yazdıklarımı uygula kazanan sen olacaksın.

Back
X