Sevincim Kursağımda kaldı!!!

ilk önce iyi dileklerele başlayayım dedim işallah en kısa zamanda eşin hapistyen çıkar ve sağlıklı,hayırlı evlatlarlakavuşursunuz..
bunun için dua ettim...
kayınvalidenlerle ilgili sorduğun soruya gelecek olursak:
bu dünyada herkesin bi sınava tabi olduğunu seninde sınavının bu olduğu düşün.allah belkide seninde sabrını sınıyor.
bakalım kulum ne kadar dayanıcak diye
bence herşeyin bir zamanı var buna inan.
bol bol dua et...
ve sana son olarak bi tavsiye eşin 4 günlüğüne o dört duvar arasından çıkıp sevdiklerinin yanına gelmek istiyor..onunda psikolojisini düşün ve o 4 günü ona zehir etme bence..
sorunları şimdilik bi kenara bırak ve zamanın tadını çıkarmaya bak
çünkü 4 gün sonra o dört duvar arasına girecek ve sürekli yaşadıklarını ve sorunları düşünecek .belkide psikolojisini bozacak.
zaten hapiste olmakda başlı başına bi sorun onun için..
sağlıcakla kal..bol bol dua et..
takdiride her zaman allaha bırak...
ve sakın ama sakın küçücük bi masuma cephe alma

duaların için teşekkür ederim..
yok canım Allah korusun o kadar vicdansız değilim ,çocuğu sevıyorum öper bağrıma basarım ama benı kendı halime bırakmıyorlar,yanyana gelmek istemiyorum öyle yıldırdılar ki..
neyse ben gene sabır çekmeye devam edeyim,muhakkak sonu aydınlık olacak birgün..
evet eşimde zor günler geçiriyor içeride,oranın şartları çok ağır..
bugun telde söyledi senin için sigarayı bıraktım dedi,çok mutlu oldum ,onunda kalbini kırmıcam sözlerinizi dinlicem kızlar,derdimi anlatacak kimsem yoktu,iyiki bu siteyi bulmuşum çok şey kattı bana

cudana arkadasımızın eleştirdiği cevabına ben de katılıyorum.
ne halin varsa gör.

bunları birçok kişi yaşıyor eğer buradaki tecrübeleri okuyup uygulamaz da eşin zaten dört günlüğüne gelicekmiş senin annene mi benimkine mi gidelim diye onu sinirlendirirsen olan size olur kavga edersiniz...

dişini sık biraz şu an çok zor bir dönemdesiniz... eşin hapse geri dönünce mutlu dönsün karım beni seviyor desin annesini şikayet etme pek konuşma konuşunca da yeni aşıklar gibi ol ne diyeyim işte

herkes zor durumda herkesin sorunları var ama böyle yaparsan sonra buraya eşimle kavga ettik boşanıyoruz kaynanam ve görümcem yüzünden diye konu açarsın...

yazdıklarımı uygula kazanan sen olacaksın.

şuan zaten gün sayıyoruz aylarca birbirimizin yüzünü görmedik hayırlısıyla bi gelseydi..
annesinin adını anmıyorum kedim .. oda bana uzak olsa herşey yoluna girecek..neyse..
zaten herkes hemfikir kv nin evine gidicem mecbur,ama eşime gitmeden önce diyeceğim oraya gideceğim ama annenin davranışlarına dikkat et bana karşı konuşmalarına lütfen benı üzecek birşey demesine laf vurmasına izin verme dicem kibarca,eşimde cevap olarak saçmalama heralde yani der,orada etrafı gözlemler anası birşey diyecek olsa farkına varır hiç değilse..

hahaha evet süper yakalamışsın arkadasş yaaa

burada da benim bebegim düştü yazmış...

dokuz aylık bbek mi düştü ne oldu ben anlayamadım...

bazen yorum yazıyorum ama boşuna kendimizi hırpalıyoruz galibaa
Konuyu daha önceden görmüştüm aklıma takıldı baktım öyle yazmış cidden..
Yani burda pek çok konu yalan çıktı.
Paranoyak olduk resmen..
Tamamen iyi niyetimden soruyorum..

Arkadaşınının eşide mi cezaevine girdi?
Çünkü onuda yazmışsın konuya..

sakura Allah aşkına sana yalan borcum mu var açık arar gibi konuşmalar,millet zaten eski konuları okuyor sanki yazdığım görünmeyecek mi
zaten hamile kalamıyorum çocuğum var diye kendi kendimle dalgamı geçeyim,canım burnumda ,çok merak edıyorsan msn adresımı özelden yazayım hayat hikayemi anlatayım.

Konuyu daha önceden görmüştüm aklıma takıldı baktım öyle yazmış cidden..
Yani burda pek çok konu yalan çıktı.
Paranoyak olduk resmen..
Tamamen iyi niyetimden soruyorum..

sanki ben cinsellikle ilgili bir konu açtım neden yalan olsun ki

sakura Allah aşkına sana yalan borcum mu var açık arar gibi konuşmalar,millet zaten eski konuları okuyor sanki yazdığım görünmeyecek mi
zaten hamile kalamıyorum çocuğum var diye kendi kendimle dalgamı geçeyim,canım burnumda ,çok merak edıyorsan msn adresımı özelden yazayım hayat hikayemi anlatayım.
Banane canım sizin hayat hikayenizden. Paranoyak oldu herkes soruyoruz haliyle..
Burada bir sürü konunun yalan olduğu anlaşıldı kapandı. O konuları açanların bize yalan borcu mu vardı..

Daha önce okumuştum aklıma geldi sordum. Niyetim açık aramakta değil. Gayet halis bir niyetle sordum aksine..
Samimi geldi çünkü konuda yazdıklarınız. Sizin adınıza üzüldüm hatta. Peki ya bu neydi diye sordum haliyle..

sanki ben cinsellikle ilgili bir konu açtım neden yalan olsun ki

Daha bu sabah bi konu gördüm. Akıllının biri aylarca dalga geçmiş insanlarla resmen. Cinsellikle alakası da yoktu.

Ben zaten insanlara inanmak istiyorum artık. Baksanıza paranoyak olmuşum resmen..

Son düzenleme:
Banane canım sizin hayat hikayenizden. Paranoyak oldu herkes soruyoruz haliyle..
Burada bir sürü konunun yalan olduğu anlaşıldı kapandı. O konuları açanların bize yalan borcu mu vardı..

Daha önce okumuştum aklıma geldi sordum. Niyetim açık aramakta değil. Gayet halis bir niyetle sordum aksine..
Samimi geldi çünkü konuda yazdıklarınız. Sizin adınıza üzüldüm hatta. Peki ya bu neydi diye sordum haliyle..

hangi konular yalan çıktı içeriği neydi bilemem,ama sitede görüyorum cinsellikle açılan konuların çoğu kapatılıyor..yada bazıları burada hava atıyor yok şöyle hayatım var yok şunları yapıyoruz hayali hayatını anlatıyor,onlar kapatılıyor..
ben burda kendimi acındırsam ne kazanırım ? acitasyonla maddi manevi hiçbirşey.. üstelik kimseden birşey talep etmiyorum yalnızca akıl
şurda ailevi olabilecek bir soru sordum yapmam gereken ne olduğunu bilmiyordum danışmak istedim abes hiçbirşey yok.

peki madem iyi niyetle sordun konumada bi zahmet yorum yap:1:

Daha bu sabah bi konu gördüm. Akıllının biri aylarca dalga geçmiş insanlarla resmen. Cinsellikle alakası da yoktu.

Ben zaten insanlara inanmak istiyorum artık. Baksanıza paranoyak olmuşum resmen..

hmm görmedim,konu başlığı neydi?
inan ne kendimle nede insanlarla dalga geçecek ne gücüm var nede vicdanim.. sorduğum tek soru kayınvalıdemin bu tutumu karşısında ne yapmalıyım?

hangi konular yalan çıktı içeriği neydi bilemem,ama sitede görüyorum cinsellikle açılan konuların çoğu kapatılıyor..yada bazıları burada hava atıyor yok şöyle hayatım var yok şunları yapıyoruz hayali hayatını anlatıyor,onlar kapatılıyor..
ben burda kendimi acındırsam ne kazanırım ? acitasyonla maddi manevi hiçbirşey.. üstelik kimseden birşey talep etmiyorum yalnızca akıl
şurda ailevi olabilecek bir soru sordum yapmam gereken ne olduğunu bilmiyordum danışmak istedim abes hiçbirşey yok.

peki madem iyi niyetle sordun konumada bi zahmet yorum yap:1:
İçimden kayınvalidenize demediğimi bırakmadım sayılır:)
Ama evlilik arifesinde biri olarak kaynana gelin atısmalarını uzaktan izliyorum yorum yapmak beni aşar:)
İnşallah bebeğinizi alırsınız kucağınıza hayırlısıyla..

Son düzenleme:
İçimden kayınvalidenize demediğimi bırakmadım sayılır:)
Ama evlilik arifesinde biri olarak kaynana gelin atısmalarını uzaktan izliyorum yorum yapmak beni aşar:)
İnşallah bebeğinizi alırsınız kucağınıza hayırlısıyla..

:1: bnim kv yi seven kimseyi görmedim yalnızca burda değil dışarda ki arkadaşları hep yaka silker gizlice bana:1:

hmm demek sende yakında evlilik diyarına katılacaksın,dilerim bir ömür boyu mutlu olursun eşinle,evlat hasreti nedir bilmezsin inşallah.

mutsuz, biz de çok uzun yıllar çocuk istemedik, kv(ve ekürisi) sürekli çocuk diye ısrar ederdi. bazen içimden kızardım, belki olmuyor bahane söylüyoruz onlara, neden bu kadar ısrarlı istiyorlar diye. onlar hem torun sevmek, hem de elalemin sorularına yanıt vermek için ısrar ediyor gibi geliyordu bana.
inan hiç aklıma gelmedi, çocuk olmuyor, canımı yakmak için soruyor diye. belki o da aynı niyetle öyle ısrarlı torun diye konuşuyordu.
benim yanımda başka çocukları severler, sen de yapsaydın, seninle evlenenler 2.yi yapıyor, derdi. vs vs ...
kendimiz çocuğu istedik, bebek hemen geldi(ama doğmadı).
kv me hamileliği söylediğimizde çok ağladı. ben sevinçten ağladı sandım...
tanışmadan önce bile beni sevmedi, hala da hiç sevmez. ama çocuğa karşı düşmanlık besleyeceğini düşünmedim hiç.
sonra bebeği kaybettik, o zaman üzülmüştü gibi geldi bana, ama sonrasında akrabaları yanımda defalarca pot kırdıklarında hiç umrunda olmadı benim o anki üzüntüm.
hiçbiri için canımı sıkmadım. görümcemin de henüz çocuğu yok, sonrasında belki sendeki gibi durumlar yaşarım ama bu derece ciddiye almam gibi geliyor bana. benim hala olmasa, görümcemin olsa da, annesi çocuğunu sevdirmemezlik yapmadıkça o çocuğu severim. diğerlerinin gereksiz laflarını ciddiye almam.

kötü niyetli olmayabilirler diye düşündüm senin mesajın başlarında da... ama sonraki açıklamalar ve gelişmeler, arsızlıklarından konuştuklarını düşündürttü bana...
sen de biraz fazla ciddiye alıyorsun, anlam veriyorsun yaptıklarına gibi geldi. iyi niyetli değillerdir, ama bu seni niye etkilesin bu derecede? kendini üzersin arkadaşım.

ben yerinde olsam, eşimden memnun isem; hiçbir şekilde onlar yüzünden kendimin ve eşimin canını yakacak şeyler yapmam.
hele eşin geldiğinde, bu konuları hiç karıştırma. 4 gün onlarla dip dibe olmak zorunda değilsiniz. en azından 1 gün, tamamen başbaşa kalın, hasret giderin.

sen sağlıklı, hayırlı bir evlat için dua et her zaman. eşinle yuvanda mutlu olmaya çalış.
oğuz u sev, ailesi hakkındaki düşüncelerin o masumu etkilemesin. ama samimi isen sev, kimseye göstermek için yapmacık davranışlarda bulunma.
yapmacıklık hemen kendini belli eder, eşinin gözünde değerini etkilemesin bu...

art niyetli olan insana Allah bir şekilde kötülüğüne göre verir, ben bu felsefe ile yaşıyorum.
kv ve görümcen gibi insanların densiz laflarının acısı, bazen o masum çocuklardan çıkıyor maalesef, Allah Oğuz' u korusun, ondan çıkarmasın inş.

Son düzenleme:
eküri derken yakın çevresi demek istedim, yanlış anlaşılmasın. edit yapamıyorum...

Eski konunda hiçbir yorumda arkadaşının konusu olduğunu belirtmemişsin?!?!
1 sene cezaevine girip çıkmış eşi?!?!
Neden çevrenizdekiler sırayla cezaevine giriyo?? :44:

offf galıba ben derdımı anlatamıyorum,ben hep mücadele verdım dıyorum ,konustum ağladım sızladım ayaklarına kapandım mektupta yazdım evıde terkettım heryolu herseyı denedım,eşim değişmiyor ben 9 aylık hamıleyım afedersınız ama içimdeki iç çamaşırım canımı acıtıyor tenime izi cıkıyor,bana bir iğne almadı 9 ay boyunca daracık gelıyor elbıselerım,kendımı acındırmak ıcın yazmıyorum ama bulundugum durumu azda olsa anlayın dıye bahsedıyorum,eşim izin vermıyor calısmama ve okumama,izin verse alın terımle her ısı yaparım ,oda ne kadar caresız oldugumu ailemın sahip cıkmadıgını bılıyor ona göre kurallar koyuyor kendınce köleden farkım yok

bir önceki konunda, sen yazmışsın bunları
arkadaşın falan değil, sensin bahsettiğin:ssz:
hemen arkasından da kayınvaldemler uzun zaman kısır diye bağırdılar arkamdan diyorsun
ne geçiyor eline burda fake konu açınca
dağılın kızlar zamanınıza yazık:51:

Açıkcası iki konu arasında ki yazı şekli virgül kullanımı falan da aynı olunca kesin sahte diye düşünmüştüm.
Burda yazılanlarda çok samimi geldi üzüldüm.
Eğer doğru söylüyorsa diye vebal almak istemedim ama bilmiyorum..

tam hamile kaldım dediniz yaa.. içimden ayy ne güzel Allah işte demiştim ki.... :50:

ya nasıl bir insanmış.. senin yerinde kızı da olablirdi. Allahın vermediği bebek için sana nasıl bunları söyler? tam tersi senin yanında daha hassas olmaları gerek yani insan evladı böyle yapar!!!

sonuçta sen bu konuda hassas olablirsin, hakkındır bunu nasıl düşünemez.

Allah bir an önce HAYIRLISYLA kısmet eder inşallah.

siz sadece dua edin ve sadece hayırlısını isteyin

Back
X