Sevincim Kursağımda kaldı!!!

canım yazdıklarına cok uzuldum inşallah Rabbım en kısa zamanda sana nurtopu gıbı guzel , vatana mıllete hayırlı bır evlat verır. eşinin cezaevınde olmasıda cok zor sen calısıyormusun nasıl gecınıyorsun ozele ındım kusura bakma ama durumuna cok uzuldum ınsallah cok mutlu olursun hersey gonlunce olur

ah be canım inan çok üzüldüm..Allahım en yakın zamanda sana da anne olmayı nasip etsin inş..Ama bu kez yorma kendini..zaten zor olnuş bebegin kıymetini bilmem gerekir..ne diye yoruyorsun kendini..canını da bebeğini de senden başka düşünüp ,senden çok üzülen olmaz..bak bebeğini düşürmüşşsn eşinle senden başka üzülen olmamış..kaynanan da bi daha böyle oğuzz oğuzz derse susma bence..görmemişin torunu olmuş...

4 gün kalacaksa eşiniz ilk iki gün sizi yalnız bırakmaları gerekir, bunu eşinizle paylaşsanız çok mu tepki alırsınız ?

Çocuğunuzun olup olmaması sizin elinizde değil, bunu bilmeyen cahillerle yaşamak çok zor. Bebeğinize düşük yaptığınıza göre hamile kalamama gibi sorununuz yok herhalde, doktor ne diyor ? İnşaallah hayırlısıyla en yakın zamanda alırsınız elinize.

Eğer o bebekten dolayı cevap verirseniz, kıskandığınızı düşünecekler.. Duymamazlıktan gelseniz daha iyi olur sanki sizin için.

yenı gördüm msjını,niye cevap vermeyim; 4.yargı paketi var çoğunuz duymuşsunuzdur şuan mecliste konuşuluyor bugun yarın paket çıkar diyorlar hayırlısıyla bi çıksaydı ,o çıktığı an eşimde dışarda olacak

madem çıkması bu kadar yakın bence kayınvalideyle bu polemiklere hiç girmeyin gelsinler kalsınlar ne istiyorlarsa yapsınlar onun da oğlu sonuçta eşiniz çıkınca daha radikal kararlar alırsınız eşinizle birlikte kayınvalidenizle ilgili.

ha daha bir kaç yılı var deseydiniz de bebek yapmam ben sizin yerinizde olsam diyecektim. babasız çocuk büyütmek bir kaç yıllığına bile olsa istemezdim.

allah kurtarsın eşinizi size de hayırlı bir evlat versin inşallah.

oğlu cezaevine girmiş, karısı sabırla sadakatle onu bekliyor, kayınvalide de bulmuş bunuyor. başkası olsa gıyabında boşar giderdi. ne insanlar var yarabbim.

Canim benim mesajini okudum okudum,yazacak hicbir sey bulamadim,,allah islah etsin o kaynanan olacak zavalliyi

offf galıba ben derdımı anlatamıyorum,ben hep mücadele verdım dıyorum ,konustum ağladım sızladım ayaklarına kapandım mektupta yazdım evıde terkettım heryolu herseyı denedım,eşim değişmiyor ben 9 aylık hamıleyım afedersınız ama içimdeki iç çamaşırım canımı acıtıyor tenime izi cıkıyor,bana bir iğne almadı 9 ay boyunca daracık gelıyor elbıselerım,kendımı acındırmak ıcın yazmıyorum ama bulundugum durumu azda olsa anlayın dıye bahsedıyorum,eşim izin vermıyor calısmama ve okumama,izin verse alın terımle her ısı yaparım ,oda ne kadar caresız oldugumu ailemın sahip cıkmadıgını bılıyor ona göre kurallar koyuyor kendınce köleden farkım yok

bir önceki konunda, sen yazmışsın bunları
arkadaşın falan değil, sensin bahsettiğin:ssz:
hemen arkasından da kayınvaldemler uzun zaman kısır diye bağırdılar arkamdan diyorsun
ne geçiyor eline burda fake konu açınca
dağılın kızlar zamanınıza yazık:51:

konu sahibi bir aciklama yapacak mi?

kaynanan insanlıktan nasibini almamış cahilin biri onu Allaha havale et birşey söyleme çünkü söylesen de seni anlayabilecek kapasitede değil zor biliyorum ama umursama bırak ne diyorsa desin.inşallah en kısa zamanda sende bebek sahibi olursun canım

eşimle görüştük şükürler olsun, döndüm ben,herşey güzeldi korktuğum başıma gelmedi,kayınvalidem kızının yanından dönmedi,oğuz hastalanmış gelemicem oğlum dedi telde,oğuza üzüldüm ama kayınvalidemin gelmemesine sevindim,gerçi diğer kızı ve torunu yerlerini aratmadılar,oturmaya geldiler,görümcemin kızı kabanını çıkarmadı,önüne yemekler tatlılar içecekler koyuyorum hiçbirine dokunmadı,yesenede diye dilimde derman kalmadı,ağzına bile sürmedi hiçbirini en son giderken sütlü çikolata içti zorla oda ,eşimde yanlış anladı,ortamı gerdi kız resmen,eşimden önce gelmişti sanki eşim yokken ben ona ters davrandım sıkıştırdım oda ağzına birşey sürmedi gibi oldu.. off ne yapsam yaranamıyorum ailesine.. sizlerle paylaşmak istedim kızlar tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkürler..:42: :7:

Iyi ama sadece 4 günlügüne gelecekse annesine nasil desin ki ben gelemiyorum diye. Siz esiyseniz o da annesi. Kayinvalideniz ve görümceniz saygisiz, bencil ve gayet patavatsiz. Esiniz nasil bu laf sokmalara alay etmelere izin veriyor ve sizi savunmuyor ki? Siz zayif noktanizi acik vermissiniz onlar da tadini cikara cikara kullaniyorlar. Hic germeyin üzmeyin kendinizi. Cocuk konusunu yine acarlarsa "esim yanimda yokken ne anlami var hamile kalmanin, hem anne üzülme Allah sana anneanne olmayi layik görmüs ama babaanne olmayi simdi layik görmüyor heralde, halbuki ikisi de senin evladin, hayirlisi neyse o olsun" deyin.

Ya ne kadar kötü ve vicdansiz düsünceler konusmalar bunlar. Insan evlat üzerinden böyle niset yapar mi! Esinizin tahliye zamanini cok kisi sordu ama cevap gelmedi, bence hamile kalmak icin esinizin tahliye olmasini bekleyin sabredin.

Iyi ama sadece 4 günlügüne gelecekse annesine nasil desin ki ben gelemiyorum diye. Siz esiyseniz o da annesi. Kayinvalideniz ve görümceniz saygisiz, bencil ve gayet patavatsiz. Esiniz nasil bu laf sokmalara alay etmelere izin veriyor ve sizi savunmuyor ki? Siz zayif noktanizi acik vermissiniz onlar da tadini cikara cikara kullaniyorlar. Hic germeyin üzmeyin kendinizi. Cocuk konusunu yine acarlarsa "esim yanimda yokken ne anlami var hamile kalmanin, hem anne üzülme Allah sana anneanne olmayi layik görmüs ama babaanne olmayi simdi layik görmüyor heralde, halbuki ikisi de senin evladin, hayirlisi neyse o olsun" deyin.

Ya ne kadar kötü ve vicdansiz düsünceler konusmalar bunlar. Insan evlat üzerinden böyle niset yapar mi! Esinizin tahliye zamanini cok kisi sordu ama cevap gelmedi, bence hamile kalmak icin esinizin tahliye olmasini bekleyin sabredin.

yorum için sağol..
tahliye için yorum yazmıştım ama arada kaynadı sanırım,yargı paketinin çıkmasını beklıyoruz şuan mecliste bir çıksaa ertesi gün dışarda olacak eşim..

esim yanimda yokken ne anlami var hamile kalmanin, hem anne üzülme Allah sana anneanne olmayi layik görmüs ama babaanne olmayi simdi layik görmüyor heralde, halbuki ikisi de senin evladin, hayirlisi neyse o olsun" deyin.
bu yorumunu kullanacağım saol:7:
eşimle görüştük kayınvalidem gelemedi,oğuz hastalanmış,bu yuzden kızının yanındaydı..
evet hamilelik için mecburen eşimin tahlıye olmasıını beklıcem ve bu zaman ıcınde kpss ye çalışmayı düşünüyorum.

Back
X