- 2 Eylül 2010
- 119
- 17
- 98
- Konu Sahibi PorseLenBebek
-
Ahan da been:)
anam ben de 18 yaşındayken 4 senedir devam eden bir ilişkim vardı, tüm sülalem ve sülalesi biliyordu...
Allahın sevgili kuluymuşum ki o zamanlar evlenecem diye tutturmak yerine okuyacam diye tutturmuşum... Onunla evlendiğimi düşünemiyorum bile şimdi, hemi de maddi gücüm olmadan aman yarebbi faciaya bak:))))
insanın seneler geçtikçe evleneceği insandan beklentileri farklılaşıyor, çünkü hayata bakışın değişiyor, gelişiyorsun, çevreni, çevrendeki ilişkileri analiz ediyorsun, hayattan ne istediğine karar veriyorsun...
İyi ki evlenmemişim... Üniversite okumuşum...
Çoğu kişi aynı şeyi söylemiş zaten eğer sen eğitimine devam etmek istersen, ananın, babanın ve akrabalarına gözükecem korkusu olmadan nasıl gezebildiysen sevdiceğinle, aynı cesaretle babanın karşısına dikilip;
--- evet biz beraberiz, birbirimizi seviyoruz fakat şu an evlenmeyi düşünmüyoruz okuluma devam edeceğim diyebilirsin.
haa yok benim okumakla işim yok diyorsan, ya memeleketimde üniversite mezunları bile zar zor iş bulduğu durumda lise mezunu olarak iş bulacağın kadar şanslı olduğunu düşünüyorsun ya da eşin veya sizin taraf çok zengin okumaya gerek yok diyorsundur.
ikinci ihtimalde bence hiç canını sıkma tutarsınız bir kadın yapar herşeyi, sen de yavaş yavaş öğrenirsin ona bakarak hiiç sıkma canını çiçeğim...
Mutluluklar canım.
Bana göre 20 yaşında evlenmen çokta erken sayılmaz... Sonuçta bu senin olgunlugunla alakalıdır canım...
Zaten ailende onay veriyormuş bundan olayı rahatsın...
Şimdi hiç korkma canım...
2 yılın var daha...
Derslerini ihmal etmediğin sürece arada kalan vakitlerinde anneni salona yolla sende gir mutfaga ac bir yemek tarifi kitabını başla yapmaya ama ilk kolay olanlardan başla canm...
Belliki annen de biraz sni bu konuda korkuttugundan bilinç altına herşey zor olarak yerleşmiş
Evet evlilik kolay değil tamamen sorumluluktur...
Ama korkma kim iş bilerek doğuyor ki?
İçini ferah tut mutlu iyi hissettiğin zamanlarda gir mutfağa ütüye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?