- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
ben konu sahibinin sonra ki mesajını gözden kaçırmışım. bir çocuğu 11 birisi 6 yaşındaymış ki bu işleri dahada kolaylaştırır. kreş ücreti ortadan kalkar çocuklar okula gider. okul sonrası zaten anne işten gelincede bakıcı birkaç saat çocuklarla ilgilenir. zaten üniversitede sabah 8 akşam 5 okula gidilmiyor. benim her gün 2 3 saat dersim olurdu. hatta bir dönem derslerimi öyle bir seçmiştim ki hafatda 2 gün saat 14 den 22 ye kadar dersim olurdu kalan 5 gün boş takılırdım. konu sahibi 2. öğretim yazarsa hem çalışır hem okur hem çocuklarına bakar. ders programını da zaten çocuklarına göre ayarlar.
kaldı ki zaten üniversite orası. hocaları ile konuşur devamsızlık konusunda yardımcı olurlar sınavdan sınava gittimi tamam.
daha 2. sınav geçmeden konu sahibinin şevkini kırmaya gözünü korkutmaya gerek yok. önce mi ikinci sınav geçsin sınavı kazansın bir yere yerleşsin gerisi sonra kendiliğinden gelir..
Kreş ücreti ortadan kalkar ama bak bakıcı diyosun, üst baş çocukların istekleri, kendi okul masrafları?
Okul saatlerine uyacak nasıl bir iş bulup çalışacak 2.öğretim olursa akşam çocuklara kim bakacak