- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Açıkçası sevde; benim ona olan sevgimi ona verdiğim değeri yeni anlamış olması nedense beni kırıyor kızmayın sakın kızlar.....
karışık olmuş şöyle söyleyeyim..... bu benim çok sevdiğim dostum dediğim ablam dediğim bir insan.... aramız bozulmuştu aylar önce baya bir kötü açıldı .... sonra aramızı düzelttik..... onun birinci dereceden bir yakınıyla gecenlerde sohbet ettik konu o kişiden açıldı sonra bana kendisinin benim hakkımda """o beni bu dünyada herşeyden herkesden çok seven tek insan """""dediğini söyledi.... tabiki çok şaşırdım ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim siz olsanız ne düşünürdünüz bunu merak ediyorum
Nasıl bir arkadaş sevgisi bu sanki sevgilinizden bahsediyorsunuz çok değer verdiğiniz bellihep ben giderim o hiç gelmez giderim yanına hal hatır sorarım bilir çünkü benim onun yanına mutlaka gidecegimi halini hatrını soracagımı o da bendeki ilgiyi seviyor ... sonraki konuşmalarımızda da hep açıkcası samimi içten sıcak davranışlar sergiledi sarılsam bir şey demez öpsem bir şey demez benim de üzülmemi hiç istemez ama bana benim ona verdiğim değer kadar değer veriyor mu bilemem ?
20 yıllık bir arkadaşım var birgün hiç olamamsı gereken yer ve zamanda kavga ettik sonra barıştık oda benim kendisi için değerli olduğumu söyler hissettirir de kendiside benim için kardes gibidir hani kardeşinle istediğin kadar kavga et yinede kin gudemezsin ya öyle. Bende arkadaşım için çevremde sizin arkadaşınız gibi şeyler söylerim. O benim herseyim kaybetmek istemem diye. Yani okadar çok seviyorum. Siz bu lafın altında ne arıyorsunuz . Ben onu anlamadım.szilere ben şöyle sorayım arkadaşlar..... sizin çok sevdiğiniz haksızlıga ugradıgınız sonra aranızın açıldıgı uzun süre konuşmadıgınız ve barıştıgınız dostum arkadşaım dediğiniz biri sizin için bir yakınına """""""o beni bu dünyada herşeyden herkesden çok seven tek insan dese siz ne düşünürdünüz? bunu merake diyorum ... evet benim de hatam var ama o da çok hatalı zaten burasında değilim ben konuyu biraz ayrıntılı yazayım dedim aynı zamanda da sizler sıkılmayasınız diye kısa keseyim istedim ama galiba anlatamadım sadece hakkınızda böyle bir cümle kurulsa ne hissederdinzi ne düşünürdünüz kusura bakmayın canlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?