SEVİNSEM Mİ ÜZÜLSEM Mİ BİLEMEDİM?

Yani senin onu sevdiğin için aranizin bozuldugunun farkında gibi laf etmiş. Yani kirildim gucendim ama beni sevdiği için böyle davrandı farkındayım,bana yapmacık davranildiginin da farkindayim,beni en çok o sever,o değer verir biliyorum demek istemiş.gerçek dost bulmak çok zor takilmayin böyle şeylere bence.

Açıkçası sevde; benim ona olan sevgimi ona verdiğim değeri yeni anlamış olması nedense beni kırıyor kızmayın sakın kızlar.....

Açıkçası sevde; benim ona olan sevgimi ona verdiğim değeri yeni anlamış olması nedense beni kırıyor kızmayın sakın kızlar.....

Bazi seylerin degeri kaybedilince anlasiliyor, o misal sizinki de. Konusmadiginiz zamanlarda bayagi eksiklik hissetmis demek ki. Acaba benim abla dedigim kisi de hissediyor mudur merak icindeyim. :)
Daha once de farkindadir bence de, alistigi icin pek degerini bilmiyordur. Sonra araniz bozulunca kiymetini anlamistir. O da sana soylemeden de olsa bu kadar deger veriyor mu, cok seviyor mu?

canım sen arkadaşı kanser hastası olan degilmiydin hatta git görüş böyle zamanlarda küslük olmaz demiştiim, belki hastalıgında yanında oldugun için demiştir

hep ben giderim o hiç gelmez giderim yanına hal hatır sorarım bilir çünkü benim onun yanına mutlaka gidecegimi halini hatrını soracagımı o da bendeki ilgiyi seviyor ... sonraki konuşmalarımızda da hep açıkcası samimi içten sıcak davranışlar sergiledi sarılsam bir şey demez öpsem bir şey demez benim de üzülmemi hiç istemez ama bana benim ona verdiğim değer kadar değer veriyor mu bilemem ?

gamze :) evet ben oyum... beni uzuntmamışsın... ben onun için hatim indirdim...... onun için dualar ettim ve bir hediye aldım hediyenin üstüne okudum duaları ve hatim duasını o da bu sözleri kayınvalidesine söylemiş... inanamadım hatta teyzeye de teyze ne dedi ne dedi diye bir kere daha sordum.... evet ben de öyle düşündüğüm için sözlerinden emin olamıyorum zaten .....elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum ... ama hatim için bir teşekkür bile etmedi aramasın önemli degil ama face de görüyorum sürekli arkadaş değiliz ortak arkadaşlarımız var resimlerini begeniyor falan filan bir kerecik face den teşekkür eder bari insan ... karşılık için yapmadım çoks evdiğim için yaptım helali hoş olsun ama görüyor yanıma gelip çok saol diyebilir demedi hiçbir şey böyle olunca tabiki açıkcası kızlar ben de bu sözleri dogru düzgün anlamakda güçlük çekiyorum acaba diyorum bende mi sorun var bana biri sorsa böyle bir seyi derim senin sevgine sana güveniyor güzel bri eşy senin samimiyetine inanıyor güzel bir şey .... arkadaşlık siteğim 2 haftadır orada bekliyor madem böyle düşünüyorsun nedne hala bekletiyorsun hadi istemiyorsun neden reddetmiyrosun kırmak istemiyorum hassas dönemi gercekten iyileşmesinide çok sitoyurm bazen öyle oluyor ki kemoterapi zamanını bilmememe ragmen hissediyorum biliyor musunuz geceyi uykusuz ve agrılı geçiyorum sonra bakıyorum kayınvalideis bugün kemoterpide diyor içim sızlıyor onca şeyi hissederken bu sözlerine elbetteki iinanamıyorum belki diyecekisniz sen çok kötüüsn belki salaksın ama elimde değil

Demek ki sevdiğimi anladı diye düşünürüm ki siz de çok seviyorsunuz

Nasıl bir arkadaş sevgisi bu sanki sevgilinizden bahsediyorsunuz çok değer verdiğiniz belli

bazı insanları çok seversin bukrem ... herkesin hayatında baş tacı ettiği çok sevdiği birileri mutlaka vardır....ben gercekten çok sevdiğim insanları başımın tacı yaparım ...elbetteki herkesi çok sevmiyorum 31 yaşındayım benim hayatımda iki kişi var böyle dostça sevdiğim değer verdiğim ..... :)

Objektif, su yorumlarini okuyorum da... Yasadiklarinin cok benzerini ben de son birkac ayda yasadim. Aynen benimki de ablam yerine koydugum bir kisiyle ilgili. Buraya konular bile actim. Hastaligindan tut, bir tesekkur bile etmemesine,... Gercekten cok benzer seyler, sasirdim. Bu tur seyler gercekten insani uzuyor. Bir kisiyi bu kadar dusunmek, deger vermek karsiliginda kuru bir tesekkurle bile yaptiginin takdir edilmemesi, taninmamasi, umursanmamasi. Kuzenimle olan celiskili durumumuzu cozemiyorum adli konumu bir oku bak, ne kadar benzer oldugunu goreceksin. Ondan sonraki 2 konum da ayni kisiyle ilgili zaten.

Canim cok uzgunum ama sizin sonunuz da bizim gibi olacak gibi. Baksana sen adim attigin halde karsi taraf yanasmiyor. Sevildigini hissetigi icin araniz duzelmis, diger insanlarda bu sevilme tatminini bulamiyordu tabii. Ne kadar seversen sev, deger verirsen ver, umursanmadikca sen de tukeniyorsun. Habire neden oyle, neden boyle diye diye yipraniyorsun. Sevmek filan da kurtarmiyor bir yerden sonra.Bana oyle oldu ve ilisigimi kestim, simdi huzurluyum. Kiymet bilmeyen insanlari yakin cevremde tutmak istemiyorum daha.

20
20 yıllık bir arkadaşım var birgün hiç olamamsı gereken yer ve zamanda kavga ettik sonra barıştık oda benim kendisi için değerli olduğumu söyler hissettirir de kendiside benim için kardes gibidir hani kardeşinle istediğin kadar kavga et yinede kin gudemezsin ya öyle. Bende arkadaşım için çevremde sizin arkadaşınız gibi şeyler söylerim. O benim herseyim kaybetmek istemem diye. Yani okadar çok seviyorum. Siz bu lafın altında ne arıyorsunuz . Ben onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…