seviorum ama seni artik begenmiorum diyor

pingu92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
307
9
48
- Yurtdışı
selam arkadaslar nerden baslayim bilmiorum ..
sevgilim bi kac ay once bana zayifla dememeye baslamisti ben ise takmiodum bile...
okadar onemliliymis ki onun icin
beni seviomus ama begenmiomus halbuki 3 sene once ben civil civil bi kizdim kilom o zamn lar 65 idi 1.70 boyum yuzumun guzel olduni soylerler. .. evt zayifken guzel bi yuzum vardi..

simdi kilolu 87 kiloluk birisiyim o zamnlar guzelsim pesimde kosturdum onu o zamnlarda o yakisikli degil hep ayrildik gene barisiktik ayrildik gine baristik ..

onu o zmnlar ben begeiyordum
bana simdi diyo sen kilolusun eger kilo vermesen bu zamna kdr senden ayrilcam kilo ver deyip duruo ve bugun de beni 1 ay dan beri.begenmedini soyledi seviomus birakmak istemiomus

cok uzuldum agladim bennnndee onu artik.cokk seviorum onsuz olamiorum. ama gururuma yediremiorum beni begenmio kilo versem begencekmis

annesinle cok tanismak istiorum mesela ama kilo vr tanistircam diyo

napimm yaaa gurur yapmayip zayiflayp eskisi gibi civil civil bi kiz mi olayim yoksa..

gurur yapip birakim mi ama seviorummm

bana bisey soyleyinn kendim karar veremiorum mantigmi mi dinlm.kalbimi mi

suda var daha simdi den boyle yapan insan yarin bi gun bi hastalik gelince nasil davranir
bu arada yasim 20

Son düzenleme:
"Man fuhlt sich irgendwie voll hubschh kendini bisey bi bok saniosun (ben ) cunku herkez seni ovuo herkez dio ay cok guzelsin erkekler bakio begenio insan havalara girio guzelim ya (sen varsin) ama bn.seni okdr yakisikli bulmuorum cunku cok erkek bgndi.havalardasin sonra seni herkezden gizli tutmaya calisiorum cunku yakistirmazlar "

arkdaslar burada bi karisiklik oldu burasi haric okursaniz sevinirim burayi saymayin

ben bu tür insanlari anlamiyorum tamam ilk basta belki dis görünüs önemlidir ama zamanla yani beraber olduktan sonra bence artik dis görünüsün bir önemi kalmiyor. Bir insanin güzel veya cirkin kilolu yada zayif olmasi gerekmiyor sevilebilmek icin ha bakimsiz olsunda demiyorum bakim her iki cins icinde cok önemli...bence kesinlikle onun icin zayiflamaya kalkma egerki kendinden memnun degilsen sagligin icin KENDIN icin zayifla cünkü bugün seni kilolu diye begenmeyen yarin napacak? Ben 6senedir sözlümle birlikteyim daha birgün olsun bana suranda söyle dememistir olmasi gerektende budur zaten

orada hakkaten bır karısıklık olmus ne demeye calıstın anlamadım.
konuna gelınce daha cok gencsın zayıflarsan hem ruhen hem bedenen kendını daha saglıklı hıssedeceksın,erkek arkadasının kılo vermenı istemesini nasıl dile getırdı bu onemlı kırıcı mıydı?
eger kırıcı değilse senın ıyılıgın ıcın dıyordur, hoş ınsan sevdıgını her halıyle begenır ama benım sevgılımde cok gobeklı onu o halıyle de sevıyorum ama onun ıyılıgı ıcın kılo vermesını ıstıyorum mesela sızın olayda bunun gıbı bır sey olabılır...

Kendin icin zayiflamak istiyorsanda sanirim almanyada yasiyorsun DM´de cok güzel bir ürün var arkadasim cok kisa bir sürede onunla 25kilo verdi

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 3 yıllık bir ilişkim var ve bende senin dediğin gibi çok zayıf bi bayanken çeşitli nedenlerle kilo aldım erkeklere gerçekten dokunuo bu bana erkek arkadasım hiç sölemedi ama ben hissedebiiliorum evet sana sölemesi saçma gereksi< olmus ama bizde aynı durumda olsak içimizden bizde değişmelerini isteyebilirdik bence sen ona hi bişe sölemeden zayıflamaya çalıs yani uğrastığını belli etme ve sonunda amacına ulastığında sölediğinin ne kadar kırıcı oldunu daha güzel bir dille anlatmasının çok daha iyi olacagını söle bence akıllanır

Gençsin kilo bu tabi ki verilir.Ama sırf kilolusun diye senden ayrılmayı düşünen adam seni gerçek anlamda sevmiyordur.
İleride evlenseniz hamile kalsan demek ki o zaman da seni bırakıp başkalarına gidicek.Ayrıca allah korusun her türlü kaza bela var başına bir şey gelse bu kişiye güvenip arkanı dönemezsin.Aşırı görsellik takıntısı var sevgilinin.

Tamam her erkek için dış güzellik iç güzellikten önce gelir,ama bu kadar abartıyorsa ortada bir sorun var demektir.Bence ayrılmalısın ve ona inat eski kilona geri dönmelisin.Kolay kolay kimsenin ilişkisine ayrıl demem ama durum böyle arkadaşım,şuan için zayıflasan bile bu adam seni en ufak çirkin bulduğu günde gitmeye hazırlanır.

yaşın gençken bu adamdan kurtul bence seni hak etmiyor.ilerde hastalık çıksa adam direk topuk .kilo birşey değil verirsin ama tutumu çok yanlış baksana annesiyle tanıştırmak için bile pazarlık yapıyor.çok sinir oldum çok

20 yaşında 87 kilosun, ayaklarına, bileklerine, kalbine yazık değil mi?
o adamı naparsan yap ama sağlığın için, öncelikle kendin için kilo vermelisin. bunun 30u 40ı var ve inan ki gittikçe zorlaşıyor kilo vermek :44:

Sağlığın için o kadar kilolu olmak iyi değil,iraden varsa zayıflarsın. Bahsettiğin şahsa gelince , yol ver gitsin .

tabikide ilk önce kendim icin zayiflicam
nekadar kirici artik seni begenmiyorum kelimesi ama seviyorum

bende onu cok seviyorum bütün hayallerim onlaydi evlenme hayalim

aslinda ne buldum hakkaten onda bende biylmiroum ben almanyada yasiyorum
kendisinde de zate alman gibi bazi huylar var (begenmedigim seyler)

acik sözlü kendisi ne aklinda varsa söyler ama bukadar kirici konusmasi hic hosuma gitmiyo

zate eeger unuta bilsseydim onu cok tan birakirdim ama birakamiyorum cok zor okadar alimissin ki ona ..

zayiflayip onu sasirtmak istyiorum ama hic ona söylemeden kendi halimde
ama zayifladiktan sonra beni öyle sevse ne yazar .. kilouykene kabullenmedi bende ben zayifladiktan sonra beni begense ben kabulenemem mutlu olamam cunku beni oldum gibi sevemedi

tabiki bakim cok önemli ama bende bakimsiz biri degilim yanina giderkene hatta bi daha cok özen gösteririm

tamam bazen insanin herseferinde sac düzlestirmek cani istemiyo sacilarim cok kabarik o yüzden mecburum düzlestirmeye
BANA DEDI SEN ARTIK ESKISI GIBI KENDINE BAKMIYOSUN BAK SACLARINI BILE DÜZ YAPMYIOSUN
bi sac düzlestirmemek den insan bakimsiz mi olur allah askina !!

liseye gıderken aynı okuldan bırıyle çıkmaya başladım..neyse okul bıttı öss falan derken iice kılo aldım ..175 boyundayım aldıgım kılo da 65 falan dı...yaz tatılıne gırecegız erkek arkmla görustuk benı dolmusa bındırecek..bınmeden önce bana ne dedı bılıyor musn..eve gıdınce bence bıraz aynaya bak dedi...Allah ım basımdan aşagıya kaynar sular dökuldu..halbukı benı 3 ay göremeyecektı.zaten son zamanlar da iice ayrılmak üzerına mırın kırın edıyordu...bende delı gıbı sevıyorum ya asla ayrılamam...neyse yazın bunun ezıyetlerıne dayanamadım ayrıldım.diyete basladım ama nasıl dıyet yemıyorum içmıyorum spor yapıyorum. 2 ay sonunda 57 kılo olmustum...o yaz başkasına da gönlumu kaptırdım(şuan evliyiz)ohh miss...yaz bitti eve dönduk bu benle görusmek ıstedı yalvarıyor son kez falan dıye. ama zayıfladıgımı bilmıyordu.benı bır gördu şok şok tabi...kıvrandı yalvardı asla gerı dönmedım...hadi işine bak dedim...benı begenmeyenı ben hıc begenmem....

Erkekler nekadar sallak varliklar anliyamadim
bide senin boyun 1.75 ve 65 kilosun
cok degil hatta cok güzel ve ona bile kilolusun diyo
....
nediyim bilmyiorum ki

malesef insan bir ömür boyu manken gibi kalamıyor....ilerde evlendiniz diyelim...ister istemez bazı kilolar kalıyor...hamileyken de kilo alınıyor...eee diyelim böyle bir durum oldu...hanım kilo aldı boşanacak mı?en önemlisi kalbten sevmesi...demekki seni kalbten sevmiyor...seni gerçekten seven biri böyle yapmaz diyorum...böylesine yol yakınken yol ver gitsin...manken bulsun kendine....

Kafam okadar karisik ki

dogru düssünemiyorum ya yol verip gidecek yada ona bi hayat dersi vermem lazim anlasin
ona beddua etmyiorum ama birgün gelsin benim bu cektiklerimi oda ceksin ....

adama yol ver gitsin sonra kilo ver,fıstık gibi ol hayatını yaşa.
peşinden koşarsada kabul etme.

herşeyi kiloya bağlamış resmen. biz kızlar erkek arkadaşılarımıza asla böyle şeyler söylemeyiz. beğenmiyorsan defol git derdim ben olsam. ya böyle bir insanla nasıl vakit geçirmeyi düşünüyorsun ? bence öncelikle bu ilişkine son vermeli sonrasında kilo vermeye başlamalısın.

Son düzenleme:

Canım bu insandan sana ne eş olur nede arkadaş.şimdiden bunu yapıyorsa görebiliyorum geleceğinizi.kadınlar hamile kalınca çocuk doğurunca fizikleri bozuluyor kilo alıyorlar.demekki o zaman bu insan senin yüzüne bakmıcak,seni laflarıyla daha fazla kıracak ve belkide aldatacak.
ben 15 yıllık evliyim 32 yaşındayım 2 çocuğum var.ve kendimi bildim bileli kilo sorunum var bi alırım bi veririm.şu anda 78 kiloyum hamileyken 93 e kakadr çıktım.erkekler kadında kiloyu sevmiyor tamamda o zaman çocuğu onlar doğursunlarda göreyim.eşim kilolu olduğum zaman beni hiç kırmaz laf söylemez ama zayıflayıncada çok hoşuna gider.kısacası güzelim yol yakınken iyi düşün derim sana...

ayrilcam yapamam beni begenmeyene birinle olmaya
ama zayifladiktan sonra ayrilcam onnu yalvartcam ayrilmayalim diye o zaman da ben onu kiirip ben ayrilcam

kendisini okadar begenen bi insan görmedim ya okadar begeniyor ki kendini cok bi yakisiklili da olmadigi halde

şu ailesiyle tanışma isteğini kim olursa olsun fazla belli etme derim..
erkek gözünde pek hoş görünmüyor.. çok hevesli modunda olmak onu senden uzaklaştırır.
yaş kaç canım?

sana şart koşmuş, ona sevginle çok güven vermissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…